PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Ontdek het op de App Store
Playlist

Sport

Podcasts over achtergronden bij de sport

by PodNL

  Sport

  Sep 22 2020

 • Podcast 67 / #30 Laurens ten Dam en de keuze tussen PEC en Poga

  De dag na de Tour. Jarenlang aasden criteriumbazen dan op profrenners als Laurens ten Dam, maar dit keer trok Podcast 67 aan het langste eind. De Oudorper vertelt over hoe hij als Heilooër tiener al naar AZ ging en hoe hij tegenwoordig met zijn 8-jarige zoontje plaatsneemt in vak P bezoekt (waar hij zaterdag zijn pokkie pakte om Poga te prefereren boven PEC). Enneh AZ, luister je mee? Laurens doet ook een open sollicitatie.

 • Neutrale Kijkers / S5E2: Chelsea - Liverpool en de vloek van goed voetbal

  In seizoen 5 van Neutrale Kijkers bekijken we iedere week een wedstrijd met de vraag: is voetbal kijken in het nieuwe normaal nog leuk? Chelsea en Liverpool bewezen wederom dat heel goed voetbal niet per se heel leuk is.⚽️Neutrale Kijkers wordt gemaakt door Yordi Yamali (@thefev) en Peter Buurman (@buurtvader), in samenwerking met Dag en Nacht Media. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Auto.nl. De muziek is 'Tachanka' van Leon Lishner & Friends, en een adaptatie...more

 • Radio Stelvio / S03 AFL14 (63) - In de Faroer draagt men Birkenstocks

  Met vijf oneliners in evenveel minuten openden spraakwatervallen Jappe Tooten en Alexander Temmerman deze wervelende etappe. Over de stunt van Pogiboy, Lisette haar grasperkje en avontuurtjes in Val Thorens en het mondaine Katelijne. Een preview op het WK en 35 extra titels krijgen jullie er gratis bij. Andiamo!

 • NOS Langs de Lijn Sportforum / 'Alles goed voorbereid en toch geen geel'

  In het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken zijn te gast: journaliste Renate Verhoofstad, wieleranalist Danny Nelissen en voetbalanalist Kees Kwakman. Het gaat onder meer over de Tour de France en het afgelopen weekend in de eredivisie. Presentatie: Jeroen Stomphorst en Hans van der Steeg.

 • Kein Geloel / #KG169 - "De enige die zijn back moet houden, is Dick"

  Zo’n dertienduizend supporters zagen Feyenoord voor het eerst sinds maart weer eens voor de knikkers spelen in de Kuip. Een moment waar heel lang naar uit werd gekeken. En we staan meteen in het middelpunt van de belangstelling. Niet vanwege het schamele gelijkspel tegen Twente, maar omdat de Kuip - zoals altijd - reageerde op wat er op het heilige gras gebeurde. Bek houden dus, anders zwaait er wat. Maar de enige die zijn back moet houden, is Dick Advocaat. Want hoewel er zeer weinig gebeurde ...more

 • De Tribune / De Cauwer: "Misschien heeft Van Aert er wel voor gezorgd dat Roglic de Tour niet won"

  Met José De Cauwer en voetbalanalist en koersliefhebbers in hart en nieren Wim De Coninck hebben we het over de Tour, het WK en het eersteklassevoetbal.

 • F1 Aan Tafel / "Jonge rijders moeten meer kilometers maken" | 2020 #38

  Deze week in ‘F1 aan Tafel’, de podcast van Grand Prix Radio, wordt er gesproken over de clausule van Max Verstappen, een nieuw spelelement voor meer uitdaging op de baan en worden en vragen van luisteraars behandeld. Vanuit de Harbour Club te Vinkeveen met als gasten: - Huub van Ballegooij: ex-Gouden Kooi deelnemer en nu werkzaam bij Talpa - Rudy van Buren: Porsche coureur en Sim tester - Ronald Molendijk: DJ en presentator Presentatie: Mattie Valk

 • Tukkerproat / S02E11: We mogen de mariabeeldjes dankbaar zijn

  Nabeschouwing op Feyenoord (1-1), Man of the Match, Voorbeschouwing FC Groningen, Koning Toto competitie

 • De Basketbal Podcast / NBA Playoffs: Conference Finals

  Een update over de Conference Finals van de NBA Playoffs, beide series van zowel de Eastern als Western Conference komen aan bod.

 • FC Afkicken / #25: Zahavi niet naar Ajax, Van der Water-gate en Spitsencarrousel begint bij Suarez!

  Het is maandag 21 september en dat betekent dat Neal en Bruce het vers uit het weekend weer over voetbal gaan hebben. Ze bespreken onder anderen het wangedrag van Silvester van der Water, de transfer van Zahavi, de eerste topper in Engeland en de spitsencarrousel die begint te draaien!

 • RacingNews365 Formule 1-podcast / Verstappen kan door Red Bull niet voldoen aan doelstelling

  We zijn halverwege het F1-seizoen 2020. Tijd om de balans op te maken: Is het nu een goed of tegenvallend seizoen voor Max Verstappen? En welke coureurs en teams zakten er door het ijs of schitterden juist?Een ding is zeker: de wereldtitel is buiten beeld. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen praten je bij in de nieuwste aflevering van de RacingNews365 F1-podcast.

 • Crotcast / Crotcast on Tour: De historische ontknoping op La Planche des Belles Filles

  De meest spectaculaire winst / het meest spectaculaire verlies. "Koersen is als het leven", zegt Maarten graag. Dat werd zaterdag op verpletterende wijze bewezen op La Planche des Belles Filles.Volg Dési Ducrot hier:https://open.spotify.com/artist/1YnajvwqLpYFvyCNUhC99Y?si=muogSTvkQZaAHgPKYSvBuQen hier:https://www.instagram.com/desiducrotEn Maarten hier:https://twitter.com/maduc

 • Sporza Podcast / Dit was de Tour de France 2020

  De hoogtepunten van 3 weken koers op Radio 1, met niet alleen hoofdrollen voor Wout van Aert en Tadej Pogacar, maar ook van Christophe Vandegoor, Carl Berteele, Gert Geens en Bart Schols.

 • Ballen verstand / ‘Na de Brama-tapes hebben we nu Van der Water-gate’

  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

 • B.V.S.C. / Met fietshelm op bij de 24 uur van Le Mans

  Verderop in Parijs kwamen de wielrenners in de tour al tot hoge snelheden, maar op het Circuit de la Sarthe ging het er natuurlijk al helemaal ongekend hard aan toe. RTL GP-verslaggever Allard Kalff was het hele weekend in de pitstraat in Le Mans en vertelt aan Erben en Roelof hoe het verliep op deze marathon van de autosport.

 • Rijnmond Sport / FC Rijnmond Podcast: 'Feyenoord niet meteen afschrijven als titelkandidaat'

  Het was geen goed weekend voor de regioclubs in de eredivisie: Feyenoord verprutste in de blessuretijd meerder kansen tegen FC Twente (1-1) en Sparta ging in Arnhem onderuit bij Vitesse (2-0). Genoeg om over na te praten voor Sinclair Bischop, Ruud van Os, Dirk Beers en Jan Jaap Pruysen."Als je heel eerlijk bent, dan was het gelijkspel een terechte afspiegeling van de wedstrijd", verwijst Feyenoord-watcher Bischop naar het gelijkspel van de Rotterdammers tegen FC Twente. De vele kansen...more

 • NOS Voetbalpodcast / #114 - 'Woorden Berghuis regelrechte aanklacht tegen Advocaat'

  Presentator Jeroen Stekelenburg kijkt met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs terug op de tweede speelronde van het eredivisieseizoen.

 • De Kopgroep wielerpodcast / #25 - Machtsoverdracht (S04)

  De allerlaatste aflevering van De Kopgroep voor deze Tour, tijd voor een stukje evaluatie en 360 graden feedback. Om dat proces te begeleiden is ook Michael Boogerd weer aangeschoven. Wat vonden de heren van deze Tour? En hoe zit het inmiddels tussen Michael en Thomas Dekker? Luister naar de extra lange laatste aflevering en je bent weer helemaal bij.

 • Oosttribune / #40 "Die wil je toch nooit meer in je ploeg hebben"

  Een punt voor PEC Zwolle en FC Twente in een lastige uitwedstrijd, een muitende Silvester van der Water en een pijnlijke nederlaag voor GA Eagles in de eigen Adelaarshorst. De mannen van De Oosttribune bespreken het afgelopen voetbalweekend in Overijssel.

 • Sjotcast / Aflevering 7: Vuistjes geven aan een hond: Nu hebben we alles gezien

  Terwijl Guillaume de miljoenendeals van KV Kortrijk en Zulte Waregem duidt, trekt Gert parallellen tussen AA Gent en Antwerp en merkt Lars op dat Marc Coucke geen Xavi is.

 • AD Voetbal podcast / S3E8: 'Er zijn nog een hoop problemen op te lossen bij Feyenoord'

  In de 8e aflevering van de AD Voetbalpodcast dit seizoen praten Mikos Gouka, Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou over systeemkeepers, half volle stadions en effect ervan op spelers, het spel van Feyenoord, via WhatsApp afmelden voor een wedstrijd en de keuze van de KNVB voor Frank de Boer.Aan de hand van 4 stellingen nemen ze je mee door het voetbalweekend in de eredivisie. Presentatie: Etienne VerhoeffSupport the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

 • TJVS podcast / Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 21)

  De 20e en de slotetappe hebben alles doen veranderen in het AK. Niet Roglic maar Pogacar staat in het geel op het podium in Parijs. Dit kwam voor de mannen van de podcast aan als een mokerslag.. de laatste conclusies worden getrokken en ook de laatste editie van deze podcast. Binnenkort komen we terug met een nieuwe opzet... we gaan u hopelijk verrassen.

 • In Het Wiel / S3E42: Een terugblik op de Tour: over Pog, Rog en randzaken

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? AD-collega's Daan Hakkenberg en Daniël Dwarswaard schuiven aan bij Thijs en Hidde. Samen blikken ze terug op de hoofd- en bijzaken van een ongekende en historisch Tour de France. En allen blijven nog altijd onder de indruk van de bizarre ontknoping. Deze p...more

 • de Bong & Stok Ajax Podcast / 35. Mo Kudus & Antony onze nieuwe sterren & de afgang van Jumbo-Visma in de Tour.

  De heren genieten respectievelijk in Amsterdam van de laatste zonnestralen van het jaar of ondergaan een pijnlijke corona-test om van het weer in Griekenland te kunnen profiteren (oo:25). Voor het Veltmannetje van de Week wordt er een uitstapje gemaakt naar het wielrennen en de Tour de France om de Jumbo-Visma ploeg, die faliekant door het ijs zakte, er stevig van langs te geven (06:55 Uiteraard wordt er ook over voetbal gesproken. Ondanks het plichtmatige gevoel dat overheerst na de 3-0 overwin...more

 • Live Slow Ride Fast Podcast / Tour 2020 - Slot

  Laurens, Stefan en Thomas gaan verder. Het grande casino waarmee Roglic de Giro ooit omschreef was dit weekend naar Frankrijk verplaatst. De mannen laten hun licht schijnen op de wonderbaarlijke overwinning van Pogacar in de Tour. Geel, Bollen, Wit en drie etappes. Wie had dat zaterdagochtend gedacht? Lau in ieder geval niet want die zat met z'n bakkes in het AZ stadion. Gelukkig had Thomas wel de moeite genomen om de tijdrit te kijken alhoewel hij wel op moest passen voor zijn oude vriend Micha...more

 • De Rode Lantaarn / De Grote Nabeschouwing op de Tour de France van 2020

  Het had de kroon op zijn werk moeten zijn. Een gele trui in Parijs - het resultaat van járen bouwen aan een ploeg die bij zijn entree was verworden tot het lachertje van het peloton. Maar daar zat ie dan, Merijn Zeeman. Op een campingstoeltje, naast een Franse N-weg, pakje voorgesmeerde boterhammen in de gele Jumbo-tas en de Eurosport Player op de telefoon. En in 55 minuten en 55 seconden ging alles, alles, alles in rook op. We waren stil, euforisch, in diepe rouw en vol medelijden tegelijkertij...more

 • Dutch Basketball Podcast / S02E13 - Persconferentie Donar en Heroes Den Bosch vs. Leuven Bears

  Deze week komt de podcast vanaf twee locaties: de persruimte van Donar én de Maaspoort in Den Bosch. Wouter maakte kennis met Donar-coach Ivan Rudez tijdens het persmoment over het aanstaande Champions League kwalificatie-toernooi op Cyprus. Daar sprak hij ook met Thomas Koenis, Martin de Vries en vriend van show Bas Kammenga. Voor de tweede helft reisde Wouter af naar Den Bosch voor de eerste oefenwedstrijd in de Maaspoort. Je hoort Bob van Oosterhout en verschillende post-game interviews.

 • Kop over Kop - de wielerpodcast van Eurosport / Kop over Kop in de Tour | Etappe 21: Mantes-la-Jolie - Paris

  De Tour de France van 2020 werd in stijl afgesloten met een ‘koninklijke sprint’ op de Champs-Élysées. De mannen van Kop over Kop in de Tour – Sander Valentijn, Jan Hermsen, Bobbie Traksel en Jeroen Vanbelleghem – sluiten de Tour ook in stijl af met een prachtige laatste uitzending. Ze bespreken de Tour in breed perspectief. Wie was de verrassing van deze Tour? Was het een Tour voor aanvallers? Heeft Team Jumbo Visma ergens een fout gemaakt? En wat van de afgelopen drie weken zal ons de komende ...more

 • De Derde Helft - Eredivisie / Speelronde 2 met Korneel Evers: ‘Dest was bij Feyenoord maar 3 miljoen waard geweest’

  De tweede speelronde zit er op en er is zoals altijd genoeg te bespreken. Ajax wint een trainingspartijtje, Feyenoord en AZ zoeken naar de vorm, PSV zoekt nog steeds een meevoetballende keeper, en de KNVB naait FC Emmen zonder speeltjes. Snijboon, Tim en Pepijn zitten bij elkaar om de tweede speelronde na te beschouwen. Ditmaal aangevuld met Mr. FC Utrecht Korneel Evers. Verder kan je nog steeds tegen de mannen spelen in een Scorito competitie!Check Sports for Children, waar de opbrengsten ...more

 • Fietsen Natuurlijk / #21 Fietsverhalen Uit De Stinkende Emmer

  Na een nostalgisch rondje doodgaan in het wiel van Yorick halen het mysterie boven de met bier gevulde tafel van het lange afstand fietsen. Aan tafel hebben we een overlevende van 500 kilometer op één dag. Rustig, bijna onderkoeld, doet hij verslag. Vanmiddag hingen we in zijn wiel, vanavond aan zijn al dan niet opgezwollen lippen. Link http://fietsennatuurlijk.nl/1755/

 • Pantelic Podcast / Pantelic Wedstrijdeditie S03E02: Geharrevar tegen RKC

  In de nieuwe versie van de Pantelic Podcast zijn de mannen er direct na de wedstrijd. Na Ajax - RKC van vandaag kropen Bart Sanders en Lars van Eijden het over de wedstrijd. De nieuwe kleding van replay, de vele VAR momenten en had Ajax niet meer spektakel mogen bieden?

 • Ajax Podcast / Dusan Tadic: "When the fans sing this song to me, it feels really great.”

  After a number of months, the Ajax Podcast is back and entirely renewed. From this season onward, David the Host will take over the podcast with support from permanent co-host, Eyong Enoh. And we’re kicking off the new podcast season with a promising episode. This week we had none other than the skipper, Dusan Tadic, in the studio and we had a special surprise for him.

 • FC Betting / S02E05: Telraam mee in de JC Arena & kan FC Groningen wat zonder Robben?

  In de FC Betting-podcast van zondag 20 september bespreken Michael Feith en Neal Petersen drie wedstrijden: ADO Den Haag - FC Groningen, Feyenoord - FC Twente en Ajax - RKC.

 • Hardlooppodcast De Pacer / S2E14: Bertus van barbierszaak Schorem, van verslaafd aan drank en door naar verslaafd aan lopen

  Robert-Jan Rietveld, beter bekend als Bertus, veroverde de wereld met barbierszaak Schorem. Te midden van dat succes leefde hij een wild en ruig leven, vol drank en dope. En toen kwam het hardlopen, en later de totale omslag naar een gezond leven. Een gesprek over mateloosheid, verslaving en verdwalen tijdens het hardlopen.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/policies/listener for privacy information.

 • Triathlonbroers podcast - ins en outs over triathlon / Aflevering 23 - Ditjes, datjes, slecht weer, slecht internet en De Hel

  Een aflevering waarin structuur ver te zoeken is, maar het is wel gezellig :-) We zijn compleet en praten over de stand van zaken in triathlonland, we hebben het zelfs nog over deelname aan Ironman 5150 Hoorn, maar deze is tussen opname en publiceren van deze aflevering intussen afgelast. Verder zijn we onze vrienden van Ali even vergeten… Website van de Hel van Kasterlee: http://dehelvankasterlee.be Sociale links Diederik op Facebook, Instagram en Strava Evert op Facebook, Instagram en Strava...more

 • Kick-off met Valentijn Driessen / ’Ajax moet miljoenen neerleggen voor Wijndal’

  In de nieuwe voetbalpodcast bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, verslaggever Mike Verweij en presentator Pim Sedee de laatste stand van zaken in de voetbalwereld. Zo komt Frank de Boer als mogelijke bondscoach van het Nederlands ter sprake, bespreken we de laatste transferontwikkelingen met de interesse van Bayern München in Ajax-speler Sergiño Dest en een vooruitblik op de nieuwe speelronde in de Eredivisie.

 • De Korvelse Kant / S02 E02 - Niederkorn Away

  In de vroege ochtend trokken we richting Differdange waar later die dag onze trots het in de voorronde van de Europa League op moest nemen tegen FC Progrès Niederkorn. Het werd een awayday om nooit meer te vergeten.

 • Lo Stadio / LO Stadio S03E02: Vooruitblikken op het seizoen met Udinese-verdediger Bram Nuytinck

  Daar is-ie al, de allereerste special van het seizoen. Willem Haak gaat in gesprek met Udinese-verdediger Bram Nuytinck over de prachtige zwartwitte club, het land, de cultuur en de vele voetbalavonturen die de ex-verdediger van onder meer N.E.C. en Anderlecht meemaakt in Udine.

 • De Cor Potcast / S02E04: L’enfant terrible (ft. Michiel Kramer)

  Terwijl de competities weer beginnen poppen de voetbalpodcasts overal weer op. Tijd voor een van onze geheime wapens dachten Bart Vriends, Maarten de Fockert en Thomas Verhaar. Deze week praten ze met L’enfant terrible Michiel Kramer over zijn loopbaan, de voorbeeldfunctie en nog veel meer!

 • Slimmer Presteren Podcast / Ride Solo: Hoe sterk is de eenzame fietser (hardloper, zwemmer, schaatser…)?

  Dit is de 27ste aflevering van de Slimmer Presteren Podcast, over sport, onderzoek en innovatie. In deze aflevering hebben Gerrit en Jurgen het over:Ride Solo: Hoe sterk is de eenzame fietser (hardloper, zwemmer, schaatser…)?INLEIDING:Een mooier slotstuk kan de Tour van 2020 zich niet wensen. De 36 kilometer lange tijdrit met de klim naar La Planche des Belles Filles betekent dat de renners voor het eerst helemaal op zichzelf aangewezen zijn, zonder ploeggenoten om ze uit de wind te houden of mo...more

 • FOX Sports NL / Voetbalpraat S03E06

  Voetbalpraat van donderdag 17 september 2020 met Jan Joost van Gangelen, Hedwiges Maduro, Kees Kwakman en Leo Driessen. Met onder andere nieuws over het bondscoachschap, het vertrek van Sam Lammers en de start van de Duitse Bundesliga. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Spaakzaam / Spaakzaam #26 Vettel en Leclerc door elkaar halen? Olav doet het! (Spaakzaam Story Special (?) 1)

  Jelle & Jarni zitten dan toch bij elkaar in de studio, maar deze keer vanuit Noordwijk! In de eerste Spaakzaam Story Special (een betere naam komt nog..) wordt er gepraat over Jelle zijn vele ergernissen, Jarni heeft het over Jan Ykema (wie?) en klaagt uiteraard even over het optreden van Jack.. Luisteren! Instagram: spaakzaam Ook tegenwoordig te beluisteren via Youtube, iTunes en meer!

 • Staantribune / 76 - Willem II in Europa

  Na 14 seizoenen afwezigheid in Europa, speelde Willem II op woensdag 16 september in Luxemburg dan weer eindelijk een Europees duel. Voor Willem II-fan Joris van de Wier meer dan voldoende reden om vanuit Schotland naar Nederland te vliegen, om van daaruit samen met Jeroen Heijink af te reizen naar Differdange. Alleen, er was één probleem. De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld. Luister mee naar een verslag van een Willem II supporter en een groundhopper die toch een manier vonden om ...more

 • Fiets Podcast / #13 Gravel en Crosse met Gosse (en Rob)

  De Tour is nog niet eens afgelopen en het was bijna dertig graden deze week, toch nemen we nu al een podcast op over de herfst en de winter. Of eigenlijk vooral over de cross en gravel. Te gast zijn crosser Gosse van der Meer en Fiets-redacteur Rob Meeuwessen.  Gosse vertelt honderuit over zijn leven als 'individueel sporter', hoe hij met persoonlijke sponsors de wereld over gaat om te doen wat hij het liefste doet - crossen.  We hebben het over het aanstaande crossseizoen en de toekomst van gra...more

 • Fichebak / Fichebak #5: Bezoekersvak

  Elke voetbalfan die op verplaatsing meereist met zijn favoriete ploeg, kent de magie van de uitmatch. Maar wat maakt zo’n away-day zo uniek? En wat is het geheim van een goed bezoekersvak? In deze Fichebak doen Joris Brys en Tom Boudeweel een trip langs de beste en slechtste uitvakken van het land. Wil je meer weten over Fichebak, surf dan zeker naar https://sporza.be/nl/categorie/fichebak/. Heb je een vraag, een opmerking of wil je gewoon iets kwijt? Mail dan naar [email protected] Maa...more

 • NOS Olympische podcast / #8 - Lobke Berkhout over haar zeilboot, weer topsporter zijn en haar dochter

  Ze is de succesvolste zeilster van Nederland. Maar in die volle prijzenkast ontbreekt nog een ding: olympisch goud. Na Londen stopte ze met zeilen. Ze werd moeder, pakte haar leven op. Maar twee jaar geleden kwam er het verzoek: wil je weer gaan zeilen? Ze pakte de kans aan, en vond zichzelf terug. Ze wil in Tokio die ene gouden medaille alsnog halen, voor Belle, haar dochter.

 • Paddockpraat Podcast - Formule 1 Magazine / Le Mans Special: Lammers, Bleekemolen en Kalff over de magische 24 uur

  FORMULE 1 Magazine presenteert een speciale reeks podcasts. In Paddockpraat Special maken we dit keer een uitstapje van de Formule 1 naar de 24 Uur van Le Mans. Jan Lammers, Jeroen Bleekemolen en Allard Kalff over wat Le Mans zo magisch maakt, hoe het is de endurance-klassieker met Jos Verstappen of Mario Andretti te rijden, waarom je 's nachts vaak sneller bent dan overdag en teamgenoten die in je stoeltje plassen.

 • De Wereld van VICE Sports / #35 VICE Sports ontmoet Willem de Kam

  Niemand legt voetbalcultuur zo mooi vast als fotograaf Willem de Kam. We spraken hem over het vastleggen van fanatieke supporters tot supersterren als Romelu Lukaku.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • AZ Podcast / ‘Kritiek op Boadu en Stengs is logisch’

  Deze week spreken AZ-clubwatchers Theo Brinkman en Jeroen Haarsma met presentator Chris Wobben onder meer over de teleurstellende wedstrijd tegen Dinamo Kiev, aankoop Jesper Karlsson en de eerste competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. 

 • Skiete Willy Podcast / Skiete Willy S01E03: ‘Schmidt durft keiharde beslissingen te nemen, hij is nergens bang voor’

  De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. In deze aflevering gaan de mannen in op de harde aanpak van Roger Schmidt, de solide overwinning bij FC Groningen en Ronaldo, waar van der Doelen mee samenspeelde.

 • Retteketet Podcast / Retteketet Podcast S01E03: ‘Raar dat juist de mooiweervoetballers niet thuisgaven’

  De Retteket Podcast is dé podcast over AZ! Vanuit het tuinhuisje van Barry van Galen in Noord-Holland bespreken clubicoon Van Galen en clubwatcher Simon Zwartkruis de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom AZ. Deze aflevering bespreken Barry en Simon de nederlaag in de voorronde van de Champions League, het carrièrepad van de topspelers van AZ en het begin van de competitie, die voor AZ een week is uitgesteld.

 • 1920 Clubhouse / #0202 Korfballen in Engeland

  Aflevering 2 van 1920 clubhouse, met korfbal wedstrijden in de WSL. Opnieuw een hattrick voor Roord, onder aanvoering van Miedema. We bespreken het kamp van Oranje, de Amerikaanse soccer cuties en natuurlijk ook de karate kick aanslag van Selma Bacha🥋

 • UNDERCUT - Formule 1 - GPblog / Nieuwe motorreglementen funest voor Verstappen - F1 2020 GP Toscane

  Waar de Italiaanse GP op Monza de F1-wereld wakker schudde, bestond de Toscaanse (Ferrari 1000e) Grand Prix op Mugello uit een ware drietrapsraket. Maar liefst zeven uitvallers zorgden voor een enorm spektakel, terwijl Alexander Albon zijn RB16 voor het eerst naar het podium reed.Ondanks dat Red Bull naar het podium ging op Mugello, zal Max Verstappen wederom niet met een glimlach terugblikken op race. De Honda motor liet Max weer in de steek, waardoor de Nederlander tijdens de start al geëlimin...more

 • Surftips podcast / Hoe werkt wedstrijdsurfen en hoe wint men een surfwedstrijd?

  Hoe surf je een wedstrijd? Hoe werkt de puntentelling? Hoe win je een wedstrijd? Kan je in Nederland zomaar meedoen met de Nederlandse Kampioenschappen? Al dit soort vragen werden de afgelopen tijd aan Pepijn gesteld via social media en nu gaan we dit in deze podcast aflevering helemaal uitpluizen. Deze aflevering van de Surftips podcast wordt gesponsord door www.mojosurf.com Abonneer je op de podcast, laat een review achter op apple podcast en volg ons voor meer tips op instagram via @boards...more

 • Green Green Green! / #11 Gateway, Mid-Ohio en het silly season met Rinus VeeKay

  In de elfde aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff terug op de races van Gateway en Mid-Ohio. We bellen uitgebreid met Rinus VeeKay en horen over zijn belevenissen, en we gaan roddelen over het Silly Season. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • Pak Schaal Podcast / Pak Schaal S01E03: 'Ajax bij de groten der Europa in pot 2, maar geen Frenkie, Donny of Ziyech als tegenstander'

  In de Pak Schaal Podcast bespreken supporter Arco Gnocchi en Voetbal International-clubwatcher Freek Jansen de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Ajax. In deze aflevering gaan ze uitgebreid in op de Champions League-loting waarbij Ajax dankzij de uitschakeling van Benfica in pot 2 zal zitten. Daarnaast bespreken de heren de moeizame overwinning op Sparta, de rode kaart van Nico Tagliafico, het tijdrekken van André Onana en de puzzel van Erik ten Hag. De spelerspaspoorten gaan naar e...more

 • O, O, Den Haag, de ADO Podcast / #40 Oud-speler René Pas solliciteert als scout: "In een kwartier zie ik of iemand kan voetballen"

  Deze week zitten de heren in de zonnige tuin van oud-speler René Pas. Het gaat over de slechte openingswedstrijd, de nieuwe aanwinst van Werder Bremen en het eerste thuisduel tegen Groningen. Verder vertelt Pas over zijn eigen carrière en hoe hij nu tegen het beleid van club aankijkt. In een open sollicitatie geeft hij aan de club graag te willen helpen met de scouting.

 • De Gegenpressing Podcast / Maaskant over oorsprong City-deal, nuchter tijdens carnaval en advies aan Sydney

  In aflevering 11 van de Gegenpressing Podcast schuift Robert Maaskant aan. Clubwatchers Yadran Blanco en Joost Blaauwhof zitten bij afwezigheid van Dennis Kas om de tafel met de oefenmeester, technisch manager en nog veel meer, die met NAC zowel Europees voetbal haalde als degradeerde.  Samen met de uitgesproken Maaskant bespreken de heren de politieke situatie in Wit-Rusland, de invloed van sociale media op de beeldvorming en het vieren van carnaval als geheelonthouder. En, nu de grondle...more

 • Feyenoord BoekenCast / #12 De parterrejongens maken Feyenoord

  Het is mei 1970 wanneer de dan zesjarige Paul Verspeek wakker wordt. Hij hoort iets, stapt z'n bed uit en merkt al snel dat zijn ouders helemaal niet thuis zijn. Paul rent naar buiten en ziet iedereen op straat feestvieren. Zijn buurvrouw vertelt het hem: Feyenoord heeft de Europacup 1 gewonnen. Een jaar later neemt zijn vader hem mee naar een wedstrijd. Het stadion en de supporters fascineren Paul ontzettend, waardoor hij anno 2020 nog altijd naar het stadion gaat. In deze aflevering legt hij ...more

 • Dick Voormekaar Podcast / Dick Voormekaar S01E03: ‘Feyenoord heeft een mijter opgezet voor dat contract van Berghuis’

  De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit café De Huismeester in Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze aflevering bespreken de mannen de overwinning bij PEC Zwolle, de clausule in het contract van uitblinker Steven Berghuis en de nieuwe huurling Uroš Spajić. Er komen ook een aantal Feyenoord-clichés naar boven en Chris Woerts wordt gebeld in de rubriek ‘Jaa ...more

 • Scorebordjournalistiek / Scorebordjournalistiek S02E03: zo maken wij onze tactische analyses voor VI Pro

  In de nieuwe aflevering van Scorebordjournalistiek gaan we uitgebreid in op tactiek in het voetbal en het maken van analyses. Jarno Verweij bespreekt met Pieter Zwart en Bas van den Hoven waar een goede analyse uit bestaat, welke data er gebruikt wordt en hoe groot de inbreng is van de trainers in de Europese topcompetities. Verder gaan we in op de werkwijzen van topmanagers als Pep Guardiola, Jürgen Klopp en Roger Schmidt, de nieuwe trainer van PSV. 

 • Peesjevee Podcast / S02E09: Mo's moeilijke weken

  Eindelijk mocht er weer competitief gevoetbald worden, wat keken we ernaar uit! In de Peesjevee Podcast van deze week bespreken Lennart Timmerman en Guus Peters alles over FC Groningen - PSV en de laatste ontwikkelingen bij ons PSV. Tot slot is onze eerste toffe winactie in samenwerking met energiedirect.nl een feit!

 • Tweewielers / Klimmen en dalen in Frankrijk, weer een kraak en een beetje Tour

  De kofferbak van aflevering #6 heeft plaatsgemaakt voor een groene (en warme!) alpenweide. We hebben ons klapstoeltjes van de Action neergezet en nemen uitgebreid de tijd om terug te blikken op onze tweede Tourweek. We hebben het heel even over de Tour zelf - maar niet te lang want daarvoor zijn er genoeg andere podcasts - en we praten over de mooie tochtjes die we zelf hebben gereden: achterafweggetjes aan de kust en keihard omhoog op Suc au May (nét iets langzamer dan Hirschi) en de Grand Col...more