PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Allerbinnenste Podcast

Podcast by Lars Gerfen

Afleveringen

 • #6 - Liesbeth & Freek (LEV) - Allerbinnenste podcast

  Apr 11 2022

  Voor deze zesde en laatste aflevering van deze eerste serie ga ik langs bij Liesbeth en Freek van de band LEV. We praten over de muziek, het allerbinnenste en ook maken we samen muziek; we spelen het lied 'Nog altijd wie U was' van LEV en het lied 'Zonder de liefde' dat je terugvindt op mijn nieuwe album 'Allerbinnenste', te bestellen via mijn website. Allerbinnenste de podcast stopt niet; er komen over een tijdje zeker weer nieuwe afleveringen!

 • #5 - Jafeth Bekx (Insalvation) - Allerbinnenste podcast

  Apr 03 2022

  Voor aflevering 5 van 'Allerbinnenste' de podcast ga ik langs bij Jafeth Bekx in Gouda. We praten over de muziek, het allerbinnenste en ook maken we samen muziek; we spelen het lied 'Wonderlijke kracht' van Insalvation, de band van Jafeth en het lied 'Uw Woorden' van mijn nieuwe album 'Allerbinnenste' dat je via mijn website kunt bestellen.

 • #4 - Joke Buis - Allerbinnenste podcast

  Mar 27 2022

  Voor de vierde aflevering van 'Allerbinnenste' de podcast ga ik langs bij Joke Buis. We praten over de muziek, het allerbinnenste en ook maken we samen muziek; we spelen het lied 'Zo dichtbij' van Joke en het lied 'Als de avond valt' van mijn nieuwe album 'Allerbinnenste' dat binnenkort uitkomt.

 • #3 - Rokus (The Bowery) - Allerbinnenste podcast

  Mar 20 2022

  Deze derde aflevering van de 'Allerbinnenste' podcast ga ik langs bij Rokus Maasland van The Bowery. We praten over de muziek, het allerbinnenste en ook maken we samen muziek; we spelen het lied 'We will dance' van The Bowery en het lied 'Mijn Koning' van mijn nieuwe album 'Allerbinnenste' dat binnenkort uitkomt.

 • #2 - Delise - Allerbinnenste podcast

  Mar 13 2022

  Deze tweede aflevering van de 'Allerbinnenste' podcast ga ik langs bij Delise. We praten over de muziek, het allerbinnenste en ook maken we samen muziek; we spelen het lied 'Volbracht' van Delise en het lied 'ZacheĆ¼s' van mijn nieuwe album 'Allerbinnenste' dat binnenkort uitkomt.

 • #1 - Reyer - Allerbinnenste podcast

  Mar 06 2022

  Deze eerste aflevering van de 'Allerbinnenste' podcast schuif ik aan bij Reyer. We praten over de Veertigdagentijd, het allerbinnenste en ook maken we samen muziek; we spelen het lied 'De hemel is om mij heen' van Reyer en de nieuwe single 'Ga naar Hem' van mijn nieuwe album 'Allerbinnenste' dat binnenkort uitkomt.

 • Aankondiging Allerbinnenste podcast

  Feb 03 2022

  'Allerbinnenste' is de titel van deze podcast; afgeleid van het gelijknamige nieuwe album dat ik eind maart zal uitbrengen. Vanaf maandag 7 maart vind je in de Veertigdagentijd wekelijks een nieuwe aflevering waarin ik in gesprek ga met een collega-muzikant over het allerbinnenste, de muziek en de Veertigdagentijd. Ook wordt er live muziek gemaakt; samen zingen we een lied van de gast en een lied van het nieuw album 'Allerbinnenste'.