PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Ben je nog aan het kijken?

Een podcast van comedian Xander De Rycke waarin hij met een speciale gast diens favoriete televisiereeks bespreekt.

Afleveringen

 • Ben je nog aan het kijken? S2E11 - Special: Joel Mchale

  Oct 12 2021

  Comedian, acteur en held Joel Mchale komt langs in de podcast en bespreekt met Xander dat zijn Wikipedia feiten minder indrukwekkend zijn dan ze lijken, zijn stand-up comedy, het maakproces van The Soup, de zware draaidagen van Community, het vertolken van Chevy Chase en zijn eerste superheldenrol in Stargirl. Comedian, actor en personal hero Joel Mchale drops by in the podcast and discusses with Xander that his Wikipedia facts are really not that impressive, his stand-up, how an episode of The...more

 • Ben je nog aan het kijken? S2E10 - Special: Jan Maillard

  Oct 05 2021

  Twintig jaar geleden liep er op Ketnet een legendarische serie getiteld: De Grote Boze Wolf Show. In deze aflevering ging Xander op zoek naar de vergeten held en culticoon Willie Wolf hemzelf. Een taak die duidelijk moeilijker was dan verwacht. Het bracht hem op een nostalgische rit van Zoom naar het Donkere bos en terug. Hij vond uiteindelijk zijn antwoorden bij de geestelijke vader van Bumba en De Grote Boze Wolf Show. Acteur, scenarist en poppenmaker: Jan Maillard!

 • Ben je nog aan het kijken? S2E9 - How I Met Your Mother

  Sep 28 2021

  Sopraan Astrid Stockman komt langs in de podcast en bespreekt met Xander hoe ze een avondje bingen soms verkiest over uitgaan, de running jokes van How I Met Your Mother, haar favoriete keuze voor wie de moeder moest zijn en haar mening over het befaamde laatste seizoen en alternatieve einde.

 • Ben je nog aan het kijken? S2E8 - Special: Dieter Jansen

  Sep 21 2021

  Nederlandse stemacteur uit Los Angeles Dieter Jansen komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn beginjaren als kindacteur, zijn eerste rolletjes op televisie, hoe hij begon met stemmenwerk, werken in LA en laat ons zijn bekendste stemmetjes horen uit onder andere De Smurfen, Yu-Gi-Oh en ongeveer alles van Cartoon Network.

 • Ben je nog aan het kijken? S2E7 - Special: Laurie Kilmartin

  Sep 14 2021

  Amerikaanse comedian en schrijfster Laurie Kilmartin komt langs in de podcast en bespreekt met Xander optreden via Zoom, de staat van comedy tijdens corona, haar show over haar overleden vader, het verliezen van haar moeder in corona, haar schrijfwerk voor Tough Crowd en de afgelopen tien jaar voor Conan O Brien. American comedian and writer Laurie Kilmartin drops by in the podcast and discusses with Xander performing comedy via Zoom, the state of comedy during Covid, her show ’45 jokes about m...more

 • Ben je nog aan het kijken? S2E6 - Parks and Recreation

  Sep 07 2021

  DJ en televisiepersoonlijkheid Hakim Chatar komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn binge-gedrag, hoe overschat The Office is, de geniale casting van Parks & Recreation en zijn favoriete Andy Samberg vertolking als roepende park ranger Carl.

 • Ben je nog aan het kijken? S2E5 - I'll Be Gone in the Dark

  Aug 31 2021

  Hosts van de populaire true-crime podcast ‘De Volksjury’ Silke Vandenbroeck en Laura Scheerlinck komen langs in de podcast en bespreken met Xander de fascinatie van vrouwen met true-crime, het werk van Michelle McNamara, Tiger King, een crimescene bezoeken en de kleine penis van The Golden State Killer.

 • Ben je nog aan het kijken? S2E4 - Special: Alec Sulkin

  Aug 24 2021

  Amerikaanse schrijver, producer en Family Guy showrunner Alec Sulkin komt langs in de podcast en bespreekt met Xander de televisie waar hij mee opgroeide, zijn tijd als intern bij SNL, het maakproces van een Family Guy aflevering, zijn liefde voor 80’s popcultuur, de cameo’s in al zijn projecten en censuur in Amerika. Writer, producer and Family Guy showrunner Alec Sulkin drops by in the podcast and discusses with Xander the television he grew up with, interning at SNL, the process of making a ...more

 • Ben je nog aan het kijken? S2E3 - Twin Peaks

  Aug 17 2021

  Gast: Stefanie Mannaerts Zangeres en drumster Stefanie Mannaerts (Brutus) komt langs in de podcast en bespreekt met Xander hoe ze de meeste televisie ziet als ze ziek is, haar liefde voor Twin Peaks, de auto’s van de Jaren 90’, hoe kut ze The Blair Witch Project vond en de schoonheid van RuPaul’s Drag Race.

 • Ben je nog aan het kijken? S2E2 - Strijd Der Planeten

  Aug 10 2021

  Gast: Fokke van der Meulen Baas van Comedy Cafe The Joker en mindere podcast-god Fokke van der Meulen komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn eerste televisieliefde ‘Strijd Der Planeten’, Nederlandse stemacteurs, herwerkte Japanse animatie en hoe vervelend kinderen ook zijn; hij ze slimmer inschat dan de meeste. Daartussen flappert hij met een heleboel dingen die nutteloos zijn want ik doe geen video-podcast.

 • Ben je nog aan het kijken? S2E1 - Special: Jen Kirkman

  Aug 03 2021

  Gast: Jen Kirkman Amerikaanse comedian Jen Kirkman komt langs in de podcast en bespreekt met Xander haar begin in stand-up, hoe haar materiaal begint te veranderen, haar invloeden in comedy, vrouwen in Late Night, de gelijkenissen en verschillen tussen Hannah Gadsby en Bo Burnham, angstaanvallen en haar schrijfwerk voor ‘The Marvelous Mrs Maisel’. Comedian Jen Kirkman drops by in the podcast and discusses with Xander her start in comedy, her comedy-influences and how her comedy is changing ove...more

 • Ben je nog aan het kijken? S1E10 - Special: Ken Levine

  May 04 2021

  Gast: Ken Levine Screenwiter Ken Levine komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn begin in televisie, hoe hij gebannen werd van The Jeffersons set, het maken van de eerste POV- aflevering van M*A*S*H, zijn afleveringen van Cheers en Frasier, het ontmoeten van Johnny Carson en het noemen van het baseball-team in The Simpsons. Screenwriter Ken Levine drops by in the podcast and talks to Xander about starting out in television, how he got banned from The Jeffersons set, making the firs...more

 • Ben je nog aan het kijken? S1E9 - Special: Leo Birenberg

  Apr 27 2021

  Gast: Leo Birenberg Componist Leo Birenberg komt langs in de podcast bespreekt met Xander het maken van de muziek voor Cobra Kai, een karakter zijn eigen theme geven, zijn favoriete nummers uit Jurassic World: Camp Cretaceous en een eigen draai geven aan gevestigde muziek van legendes zoals John Williams en Bill Conti. Composer Leo Birenberg drops by in the podcast and talks to Xander about scoring Cobra Kai, giving every character it's own theme, his favorite pieces of music from Jurassic Wor...more

 • Ben je nog aan het kijken? S1E8 - The Fresh Prince of Bel-Air

  Apr 20 2021

  Gast: Soe Nsuki Comedienne Soe Nsuki komt langs in de podcast en bespreekt met Xander de sitcoms van VT4 in de jaren 90’, hoe sommige deuntjes van The Fresh Prince u blijven achtervolgen, de controlerende kant van Will Smith en de befaamde wissel van Aunt Viv.

 • Ben je nog aan het kijken? S1E7 - Orange Is The New Black

  Apr 13 2021

  Gast: Kawtar Ehlalouch MNM-presentatrice Kawtar Ehlalouch komt langs in de podcast en bespreekt met Xander haar binge-sessies tijdens het studeren, hoe Ramadan te combineren met ochtendradio, haar liefde voor John Tucker Must Die, de onderbroeken-verhaallijn en hoe Piper niet meteen het interessantste figuur van Orange Is The New Black is.

 • Ben je nog aan het kijken? S1E6 - Family Guy

  Apr 06 2021

  Gast: Fuad Hassen Comedian Fuad Hassen komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn liefde voor de lang uitgerekte sketches van Family Guy, de donkere kantjes van Seth MacFarlane, zijn liefde voor stemmenwerk, de typetjes van Eddie Murphy en natuurlijk Fuad zijn Jason Statham imitatie.

 • Ben je nog aan het kijken? S1E5 - Inside No.9

  Mar 30 2021

  Gast: Lieven Scheire Televisiemaker en comedian Lieven Scheire komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn idee voor een Meetjeslands vaccinatiecentrum, de invloed van The League Of Gentlemen op Willy’s en Marjetten, de genialiteit van Inside No.9 en zijn ontmoetingen met Reece Shearsmith.

 • Ben je nog aan het kijken? S1E4 - Sense8

  Mar 23 2021

  Gast: Senne Misplon Woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero Senne Misplon komt langs in de podcast en bespreekt met Xander het belang van juiste representatie in media, vertegenwoordiging van de transgemeenschap in popcultuur, de coming out van Elliot Page en Senne zijn favoriete momenten uit Sense8. Foto Senne: (C) Miette

 • Ben je nog aan het kijken? S1E3 - De Kat

  Mar 16 2021

  Gast: Adriaan Van den Hoof Acteur en comedian Adriaan Van den Hoof komt langs in de podcast en bespreekt met Xander zijn gerecyclede bril, de traagheid van De Kat, zijn idee voor een reboot en de legende van de moviebox.

 • Ben je nog aan het kijken? S1E2 - Erased

  Mar 09 2021

  Gast: Joey Kwan Actrice en danseres Joey Kwan komt langs in de podcast en bespreekt met Xander haar liefde voor anime, haar haat voor filler en beach episodes, de beste intro-liedjes van anime, wat Erased een geweldige reeks maakt en hoe het einde van de manga toch stukken beter is.

 • Ben je nog aan het kijken? S1E1 - The Simpsons

  Mar 02 2021

  Gast: Jelle De Beule. Televisiemaker en comedian Jelle De Beule komt langs in de podcast en bespreekt met Xander hoe The Simpsons zijn humor heeft beïnvloed, het begin van VT4, stemacteren, zijn favoriete Simpsons grappen, zijn bijdrages aan The Simpsons Movie en hoe zijn Vlaamse Homer zou klinken.