PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

CHRIS Podcast ✔

PODCAST talkshow van Chris de Boer (joh). Met een editie met gasten, maar ook met solootjes.

Afleveringen

 • CHRIS - #CHRISBLIJFTTHUIS - Dingen die je NU kunt doen

  Dec 15 2020

  Corona gooide roet in het eten en nu zitten we met een harde lockdown. Verplicht thuiszitten dus maar wel met mij samen! Vandaag: drie dingen die je kunt doen.

 • CHRIS (DOET EEN HARTEKREET) - Seizoen 3 - Aflevering 1

  Dec 14 2020

  Ben je bezig je podcast voor te bereiden die vandaag eigenlijk zou komen, wordt je doodleuk even ingehaald door een harde lockdown die er aan zit te komen. Dat melden althans bronnen aan NOS en RTL. Nu moet er toch iets persoonlijk van m'n hart, en daarover nu meer.

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 5

  Sep 28 2020

  En daar is aflevering 5 van het tweede seizoen, met vandaag DEEL 1 van mijn bezoek aan het Blote Voetenpark in Brunssum.  Vandaag spreek ik eigenaresse Maloe Janssen over het park én over de uitdagingen rond corona. En volgende week dus een hele wandeling door dat park.

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 4

  Sep 13 2020

  Bij kwetsbare groepen denken we meteen aan mensen met psychische- of lichamelijke problemen, maar er is een groep die even zo kwetsbaar is, omdat zij er letterlijk helemaal zelf voor staan. Ze kunnen geen aanspraak maken op allerlei regelingen terwijl het aantal opdrachten significant is teruggelopen. Niet alleen de bekende kwetsbare groepen zijn geraakt door corona, ook ondernemers zijn het zaadje. Exacte cijfers zijn lastig te vinden, maar de groep ondernemers die buiten de boot valt is groot....more

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 3

  Sep 06 2020

  Het Imagine Film Festival beleefde afgelopen week de 34e editie. Het filmfestival bestaat sinds 1984 en is speciaal voor de liefhebbers van elfjes, trollen, demonen en ruimtewezens: een waar begrip dus binnen de popcultuur! Deze editie van m’n talkshow blik ik met Fantasy-vriend van de talkshow Jeroen Geelhoed terug. Was het een succes? Dit en meer.

 • #CHRISBIECHT - 'Op de middelbare was ik een enfant terrible'

  Sep 01 2020

  Leuk dat je weer luistert want ik ga weer biechten! En ik hoop dat er wat meeluisterende ex-docenten van me zijn, want ik ga iets zeggen wat ze mogelijk heel lang dachten: IK WAS OP DE MIDDELBARE EEN ENFANT TERRIBLE!

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 2

  Aug 30 2020

  Vorige week was het een zwaar geïmproviseerde uitzending – ik kwam eerder terug uit retraite – maar vandaag begint het nieuwe seizoen van mijn podcast dan officieel. Met vanavond een topgast: Hildebrand van Kuyeren van één van de grootste websites met nieuws over het vervoer per spoor: Treinreiziger.nl. Versnelling Beneluxtrein Vanaf 2024 kunnen we sneller naar Brussel én Berlijn. Dat is natuurlijk positief, maar toch klinkt er uit diverse hoeken kritiek. Welke kritiek dat is, vraag ik aan van ...more

 • #CHRISBIECHT - De eerste

  Aug 24 2020

  Jaja, we gaan iets nieuws doen. Om wat beter kennis te maken, zet ik regelmatig een biecht online. Met deze keer: waarom ik 21 jaar (!) websites maakte.

 • CHRIS - Seizoen 2, Aflevering 1

  Aug 23 2020

  Het tweede seizoen van mijn podcasttalkshow begint lekker een weekje eerder! Met deze zondag: Een perfect plaatje in Meijel? CHRIS bezoekt: Het Stedelijk Historisch Museum in Sittard

 • 'n KORTE CHRIS - FF VOORSTELLEN!

  Aug 20 2020

  Hoi en dit is dan mijn eerste podcast voor JUKE. Even een kort voorstelrondje en uitleg dat er vaker van dit soort KORTJES komen. Tussen de podcasts door.

 • CHRIS - Aflevering 7

  Apr 12 2020

  Een nieuwe aflevering van CHRIS! Met deze week: Rogier Overvliet over training, leiderschap en legacy

 • Zondag bij CHRIS

  Apr 02 2020

  "Diverse politici hebben in verschillende settings samengewerkt met hem en zijn hierover uitermate tevreden en inmiddels geeft hij ook diverse trainingen. Over zijn nieuwste training vertelt Rogier Overvliet zondagavond om 22:30 uur bij CHRIS. Heb je vragen aan hem? Stuur ze dan in een win een leuke prijs. En volg Rogier alvast op zijn Twitter-account @overvlietnl".

 • CHRIS - aflevering 6

  Mar 29 2020

  De late night podcast CHRIS zoomt elke zondag in op een actuele gebeurtenis in de week of een bijzondere gast, met deze week: Het opvallendste nieuws van de afgelopen week Is een virtuele Comic Con net zo magisch als een echte Comic Con? Hoofdredacteur van nieuwssite ModernMyths Jeroen Geelhoed schuift aan bij CHRIS.

 • CHRIS - Aflevering 5

  Mar 22 2020

  Aflevering 5 van CHRIS is daar, met deze keer: Het meest opvallende nieuws rond de coronacrisis Tips om het thuis zitten te veraangenamen. 

 • CHRIS - Aflevering 4

  Mar 15 2020

  Het is zondagavond en welkom bij CHRIS, met deze week: Leon en Juliette is het boekenweekgeschenk dat geschreven is door Annejet van der Zijl. Een recensie van dit boek hoor je vanavond hier. En hoe geef je liefde zonder in elkaars buurt te komen? Ook dat hoor je vanavond.

 • CHRIS Podcast - aflevering 3

  Feb 23 2020

  De derde aflevering van CHRIS, met deze keer: Wat als je niet van carnaval houdt? Sittard wil van naam veranderen, goed idee?

 • CHRIS Podcast - Seizoen 1, Aflevering 2

  Feb 09 2020

  Met in deze uitzending: Moorkop? Geef mij maar de Bossche bol Het coronavirus en complottheorieën Was de tweet van Thierry Baudet te snel getypt of een PR-stunt? Leuk om te doen: de eigenschappen analyse!

 • CHRIS' Podcast - aflevering 1

  Jan 30 2020

  Een hele goedemiddag en welkom bij de allereerste CHRIS Podcast. Hét ideale middel om op de hoogte te blijven als je weinig tijd hebt om mijn platform te checken! In deze podcast behandel ik elke twee weken de belangrijkste onderwerpen die op bijCHRIS.online zijn behandeld. Deze podcast verschijnt wat eerder dan gepland, maar ik kon niet meer wachten (en dat is goed nieuws).