PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Capelle aan den Twijfel

een vrienden groep groot geworden met straatwijsheden in Capelle aan den IJssel , houden met veel humor en zelfspot de actualiteiten tegen het licht .

Afleveringen

 • Aflevering 5 - Koningsdag

  May 01 2022

  In Capelle is koningsdag een feest en begrip. Wat een veel groter feest en begrip was onder jong Capelle, zijn de Koninginnedagen en nachten. Hier leefde je naar toe, want zo divers en verschillend als het binnen Capelle kan zijn, zo saamhorig waren we op die dagen en nachten. Eén groot multi culti feest waarbij het alcohol en de liefde voor de stad en elkaar rijkelijk vloeide. Rood, Sam , Murph en Kwin nemen je mee naar een nostalgische tijd!

 • Aflevering 4 - Gezondheid

  Apr 08 2022

  Zo jong en goddelijk als dat de mannen eruit zien, zou je natuurlijk nooit zeggen dat ze allemaal 35+ jaar jong zijn. Bij Murph knaagt het steeds meer aan hem dat hij conditioneel en fysiek wat achteruit gaat en er ook nog eens niks aan doet. Is hij de enige? Kampen Rood, Kwin en Sam hier ook mee? en het belangrijkste.. wat gaan ze er dan aan doen? Luister weer mee naar een zeer vermakelijke aflevering van Capelle aan den Twijfel De Podcast! (you're not alone)

 • aflevering 3 - Vaderschap.. Ready or not.. You can't hide !

  Feb 11 2022

  Valentijnsdag staat voor de deur en de mannen strijden.. ze zijn zelfs een beetje moe.. Werken, het vader zijn en een relatie onderhouden is niet voor iedereen weggelegd. Rood, Kwin, sam en Murph bespreken openhartig hun uitdagingen, belevingen en verbazingen.. Lach, huil en erken mee waar de mannen dagelijks mee dealen maar niet voor weglopen.

 • Aflevering 1 - Wie wij zijn!

  Jan 19 2022

  In deze aller eerste aflevering stellen de mannen zich aan jullie voor. Je leert ze kennen door hun openhartigheid over het opvallen, falen en opstaan in hun geliefde stad capelle aan den IJssel. Dit doen ze aan de hand van persoonlijke mooie herinneringen en belevingen ..LETS GO!

 • Aflevering 2 - De Feestdagen

  Jan 04 2022

  Tussen het geweld van de maand december door zijn de boys om tafel gegaan, om stil te staan bij de feestdagen. In deze aflevering vertelt Kwin over zijn geldsmijterij, vertelt Murph over zijn horror oud & nieuw, steekt Rood zijn kookkunsten niet onder stoelen of banken en doet Sam een boekje open over zijn vrijgezellen lifestyle.

 • trailert

  Dec 16 2021

  In deze aflevering stellen de mannen Murph, Kwin, Rood en Sam zich aan jullie voor, vertellen ze hoe ze elkaar kennen en delen ze bijzondere herinneringen over hun geliefde buurt Capelle a/d IJssel