PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

DATVINNICK

Vincent en Nick bespreken hun liefde en haat voor entertainment, tech en meer. Van films tot videogames naar memes en muziek, niets is teveel. De officiële zijspoor podcast.

Afleveringen

 • S02E02: Keeping Up With The Oranjes

  Jun 01 2022

  Hoeerraa! Het is de verjaardag van de koning! Althans, dat was het een paar weken geleden.. Desalniettemin praten Vincent en Nick over hun ode aan de monarchie en wat ze vroeger deden op deze feestdag. Ook wordt het koningshuis besproken en het nut daarvan, waar Vincent graag een reality-tv show over het royale leven zou willen zien. 

 • S02E01: And The Award Goes To...

  May 04 2022

  And the award for best slap and beste meme goes to.. Will Smith. Vincent en Nick bespreken het depressieve leven van deze film legende en wandelende meme. Daarnaast gaan we boots on the ground en praten we over de ergernissen van FIFA en andere game franchises, niet in die volgorde. 

 • S02E00: Social Media

  Apr 20 2022

  We zijn terug! In een nieuw jasje, sausje of meta'tje. Hoe je het ook wilt noemen, Vincent en Nick hebben dingen te vinden en praten over die dingen. Laten we nou toevallig over Social media praten en onze ervaringen en ergernissen delen. Geniet ervan en raak samen met ons op een zijspoor. 

 • S01E10: Finale

  Dec 05 2021

  It’s the FINAL EPISODE! Yess mensen het is de allerlaatste aflevering van seizoen 1. We ronden het seizoen af door terug te kijken op afgelopen jaar en beginnen enigszins al op te warmen voor seizoen 2. Is dit het einde van Balthazar Movies? Geen idee, wie zal het zeggen? Luister de laatste aflevering en geniet hoe wij afwijken van het onderwerp. 

 • S01E09: Black Dynamite (2009)

  Nov 05 2021

  Na het griezelen is het tijd om weer eens te giechelen. We zijn terug met Black Dynamite! Aflevering 9 zit vol energie, humor en kung-fu! Vin en Nick zitten woord voor woord, grap voor grap te genieten van deze meesterlijke meta film vol met knipoogjes. 

 • S01E08: The Exorcist (1973)

  Oct 05 2021

  Kijk uit! Het is de Exorcist! We hebben de nekdraaiende horror classic The Exorcist gezien, de film die een template werd voor alle demon possession films. Nog enger is wat er gebeurd als twee katten een weekend lang niet bij de kattenbak kunnen komen. Deze aflevering moet je luisteren, the power of Balthazar compels you!

 • S01E07: Predator (1987)

  Sep 04 2021

  Balthazar?! You son of a bitch🤝! We zijn terug met een film vol testosteron, twintigduizend kogels en het meest iconische ontwerp voor een alien ooit. We hebben Predator gezien, de magnum opus van Arnold Schwarzenegger. We praten ook over onze beauty secrets en Nick probeert een sponsor binnen te slepen. Er is dus genoeg om te luisteren in aflevering 7!

 • S01E06: Scott Pilgrim vs. The World (2010)

  Aug 04 2021

  It’s ON! Hallo iedereen! Or do we mean hello everybody? We aren’t zo zeker yet. Maar wat we wel zeker weten, is hoe vet de film Scott Pilgrim vs The World is. We hebben een van Edgar Wright’s meesterwerken gekeken, die vol met videogame trivia is gestopt. Daarnaast heeft Vincent slecht geslapen en zijn we beide toe aan vakantie. Maar dat stopt ons niet om een deepdive te nemen in deze ADHD gevulde actiefilm. 

 • S01E05: Intermission Special

  Jul 05 2021

  Lieve mensen! We zijn op de helft! Het is tijd voor een intermissie, een break, pauze.. Het is tijd voor een Intermission Special! We nemen even een breakie van films kijken om ons ego te voeden door over onszelf te praten. Waarom doen we dit en wie zijn we eigenlijk?! Pak wat snacks, pak wat te drinken en leer ons beter kennen. 

 • S01E04: Delicatessen (1991)

  Jun 05 2021

  Delicatessen! Jammie! Of toch niet? Deze film glijdt als gesmolten boter recht in ons keelgat. Volgen jullie ons nog? Ikzelf niet meer, maar we likte onze vingers af met deze film. Vincent en Nick bespreken hun favoriete delicatessen terwijl ze de film Delicatessen bespreken, een waar genot voor het oor!

 • S01E03: The Terminator (1984)

  May 05 2021

  Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Kijk uit! Het is de elektronische moordenaar!  Of was het nou de Terminator?  Balthazar is back om te praten over één van de beste Arnold Schwarzenegger films aller tijden! Ondertussen heeft Nick zijn enkel er afgescheurd en heeft Vincent besloten om alle seizoenen van The Simpsons te gaan kijken. Samen bespreken ze de The Terminator en vragen ze zich af of ze zouden overleven in deze klassieke science-fiction wereld.  

 • S01E02: Basket Case (1982)

  Apr 05 2021

  Aflevering 2! Nick weet niet wat show notes zijn, Vincent heeft een movie marathon met zichzelf gehouden en samen hebben zij gekeken naar een balzak in New York. Vincent & Nick bespreken de film Basket Case. Een film vol drama, horror en geschreeuw, vooral het laatste 👹.   Voor andere leuke dingen: https://linktr.ee/BalthazarMovies

 • S01E01: From Beyond (1986)

  Mar 08 2021

  De allereerste aflevering ooit van Balthazar Movies! Onze eerste film is een straight up body horror classic. Goed voor het oog en de maag🤢, maar wie zijn we nou eigenlijk? Wat gaan we doen en vooral waarom doen we dit? Luister onze eerste aflevering en kom erachter!