PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Dandy and the City

Podcast by Rüdy M.

Afleveringen

 • Aflevering 2

  Dec 16 2021

  Tijd voor vraag twee en de dilemma's worden groter. Niet alleen een antwoord maar ook nog eens een optreden. Live bij ons in de studio! Je zult merken dat de gezelligheid aan het toenemen is. De microfoons krijgen het steeds zwaarder. Toch veel luisterplezier!

 • Juffrouw Annie weet raad Aflevering 1

  Dec 07 2021

  De coronatijd is een tijd van bezinning maar ook van de grote vragen des levens. Op die grote vragen zijn eindelijk antwoorden, want Juffrouw Annie heeft het antwoord. Levenservaring druipt van deze twitter celebrity. En wij hadden haar in de studio om raad te geven bij bijzonder ingewikkelde dilemma's. Pak een koffie, neem een thee, zit op het puntje van je stoel en hoor eindelijk de antwoorden waar je al zo lang op zat te wachten.

 • Episode 7 Stories of a Modern Dandy Podcast: kledingmerk

  Jan 17 2020

  Ik klaag steeds dat ik mijn eigen stijl niet duurzamer kan krijgen, maar is dat werkelijk zo? Wat maakt een kledingstuk duurzaam en welke keuzes moet een kledingmerk van duurzamere kleding maken? In deze aflevering een gesprek met het Nederlandse merk voor duurzame kleding, TEYM over hun keuzes om het compleet anders te doen.

 • Episode 6 Stories of a Modern Dandy Podcast: Parijs

  Dec 20 2019

  Parijs, de wereldmodehoofdstad, kennen we allemaal als een zeer stijlvolle stad. Moeten we ook naar Parijs voor exclusieve duurzame mode? De queeste van deze podcastserie is om uit te zoeken of er exclusievere duurzamere kleding bestaat. Dus togen wij richting de Franse hoofdstad op zoek fair en exclusieve mode.

 • Episode 5 Stories of a Modern Dandy Podcast

  Sep 19 2019

  Na alle indrukken van de afgelopen afleveringen even een pas op de plaats. Waar ging het allemaal over? Wat is er allemaal gezegd en geconcludeerd? Welke richting moet ik op om te weten hoe ik ook de meer stijlvollere duurzamere kleding kan vinden. En deze aflevering heeft een bonus!

 • Episode 4 Stories of a Modern Dandy Podcast

  Jul 11 2019

  Leuk hoor al die stijldingetjes en er mooi uitzien, maar deze eerste serie gaat over of we duurzamer stijlvoller voor de dag kunnen komen. Dus hoe zit dat nu met kleding? Waarom is de productie daarvan niet zo milieuvriendelijk? En is duurzaam geproduceerde kleding wel echt zo duurzaam? In deze aflevering duiken we de milieukundige diepte in.

 • Episode 3 Stories of a Modern Dandy Podcast

  Jun 27 2019

  How do different aspects of you life influence your style? And how does that reflect in your personality? In this episode - which is in English - I talk with one of the most positive guys I've ever met. With him I discuss how his style evolved from all the places he has lived. And the role of instagram therein.

 • Episode 2 Stories of a Modern Dandy Podcast

  Jun 12 2019

  Waarom zou ik bij mijn zoektocht naar een duurzame stijl van mijzelf uitgaan? Ik ben vast niet de enige man die nadenkt over zijn kleding. Is mijn definitie van stijl hetzelfde als die van iemand anders? In deze aflevering ga ik gesprek met een stijlvolle jonge heer om te praten over stijl en hoe zich dat ontwikkelt.

 • Episode 1 Stories of a Modern Dandy Podcast

  May 14 2019

  Het allereerste echte deel van de Stories of a Modern Dandy podcast. Zet 'm snel aan om te weten waarover ik het in de serie ga hebben. Ik ga in ieder geval even kritisch door mijn eigen kledingkast. Heb ik daar wel alles van nodig?

 • Trailer - Stories of a Modern Dandy Podcast

  Apr 23 2019

  Binnenkort online: De Stories of a Modern Dandy Podcast, een nieuwe podcastserie met stijltips, verhalen en achtergronden over een goede kledingstijl voor de man. Hier alvast een voorproefje.