PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Boshut

Annemie Peeters heeft de sleutel van een boshut in het Warredal in Maaseik. Elke week ontvangt ze één bekende Vlaming. Verder is er niemand. Er is geen publiek, geen applaus, geen internet en geen likes. Is die bekende Vlaming dan nog de Vlaming die we dachten te kennen? Luister naar De Boshut.

Afleveringen

 • De Boshut - Annelies Van Herck

  Aug 29 2020

  Nieuwsanker Annelies Van Herck zit regelmatig in het bos want ze woont vlak bij het Zoniënwoud. De Limburgse bossen kent ze niet zo goed. Een bezoekje aan De boshut van Annemie Peeters in het Warredal is dan ook een welkome afwisseling. Ze heeft wel een dekentje bij tegen de kou en een goede fles wijn uit haar wijnkelder.

 • De Boshut - Jani Kazaltzis

  Aug 22 2020

  Vandaag doet Jani Kazaltzis zijn intrede in ‘De boshut’. Hij is de bekendste mannelijke stylist van Vlaanderen en omstreken. Jani Kazaltzis geeft stijladvies aan de lopende band en neemt daarbij gewoonlijk geen blad voor de mond. Maar kan hij even goed aarden in een boshut als voor de camera? En vindt hij het fijn om tussen de bomen te staan in plaats van in de schijnwerpers?

 • De Boshut - Anke Buckinx

  Aug 15 2020

  Deze week komt Anke Buckinx langs. Ze is radiopresentatrice en presenteert de ochtendshow bij Joe samen met Sven Ornelis. Anke is een Limburgse in hart en nieren en voelt zich dan ook meteen thuis in het Warredal in Maaseik. Maar voelt ze zich ook op haar gemak in de boshut, zonder haar kinderen en haar vriend, met in plaats daarvan zoemende wespen en loslopende everzwijnen?

 • De Boshut - Brihang

  Aug 08 2020

  Deze week is het de beurt aan Brihang. Je kent hem waarschijnlijk van ‘Steentje in mijn schoen’ of ‘Oelala’. De rapper met West-Vlaamse tongval deed verschillende concertzalen en festivaltenten vollopen. Hij ruilde het zand van Knokke in voor de straten van Brussel, maar voelt hij zich ook nog op zijn gemak tussen de dennenappels, tjirpende vogels en hoge bomen?

 • De Boshut - Soundscape

  Aug 01 2020

  Laat je meevoeren door de geluiden in en rondom de boshut; van nachtelijke krekels tot een knetterend haardvuur, van krakend hout tot tjilpende vogels. Deze soundscape is een auditieve foto, een landschap om naar te luisteren. Zet een koptelefoon op, sluit je ogen en laat de geluiden je meenemen tot diep in het bos.

 • De Boshut - Marc Van Ranst

  Aug 01 2020

  Vandaag komt Marc Van Ranst langs in 'De Boshut'. Als deze naam geen belletje doet rinkelen dan leefde je waarschijnlijk de afgelopen maanden onder een steen. Sinds het neerstrijken van het coronavirus in ons land is de viroloog niet meer van het scherm en de informatieve kanalen verdwenen. Naar het schijnt zijn er veel minder virussen in het bos en er is al zeker geen Wifi of enige vorm van luxe. Kan hij zich wel volledig ontspannen in volle coronacrisis? Of vindt hij het zo fijn, diep verschol...more

 • De Boshut - Karel Van Eetvelt

  Jul 25 2020

  Van Unizo naar Febelfin en ei zo na in de politiek. Karel Van Eetvelt is sinds april CEO van RSC Anderlecht. Hoe ontpopt de topman zich als je hem dropt in de wilde natuur?

 • De Boshut - Pascale Naessens

  Jul 18 2020

  Pascale Naessens is te gast in ‘de Boshut’. Ze begon haar carrière als fotomodel maar groeide uit tot het boegbeeld van pure en gezonde voeding. Ze is nu ook keramiste en haar borden en potjes gaan de hele wereld rond. Kan Pascale voor even haar projecten loslaten en zich laten meevoeren op het ritme van de zon en het bos?

 • De Boshut - Koen Crucke

  Jul 13 2020

  Koen Crucke is deze week te gast in ‘de Boshut’. Koen Crucke ken je waarschijnlijk als Alberto Vermicelli van Samson en Gert. Maar hij is ook een gevierd operazanger en staat graag op de planken. Blijft Koen Crucke zijn jolige zelve als hij in het bos komt vertoeven en zijn luxeleven inruilt voor een basic boshut?

 • De Boshut - William Boeva

  Jul 10 2020

  Er is geen publiek, geen applaus, geen internet en geen likes. Is die bekende Vlaming dan nog de Vlaming die we dachten te kennen? Deze week komt William Boeva op bezoek.