PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Broadcast

Patrick en Peter ontvangen elke aflevering een gast uit de Nederlandse Radio en TV wereld in dé media podcast; De Broadcast.

Afleveringen

 • S01 E10 Humberto Tan “Het zal altijd een wond blijven”

  Feb 05 2021

  In de 10e aflevering van De Broadcast is Radio en TV Presentator Humberto Tan te gast. Dit is deel 2 van ons gesprek. In dit 2e deel praten Patrick en Peter verder met Humberto over zijn carrière bij RTL, waaronder uitgebreid over RTL Late Night. Maar ook zijn radio werkzaamheden, en de toekomst komen voorbij. Volg De Broadcast ook op de socials: @debroadcast en vergeet geen review achter te laten en jezelf te abonneren.

 • S01 E09 Humberto Tan “Die sparkling voor TV is toen ontstaan”

  Feb 05 2021

  In de 9e aflevering van De Broadcast is TV en Radio Presentator Humberto Tan te gast. Humberto is zijn carrière begonnen bij de AVRO en later naar de NOS gegaan. Hij heeft Studio Sport en het Journaal jaren gepresenteerd. Na de NOS is hij overgestapt naar de commerciële omroepen; Talpa en RTL. 5 jaar lang maakte hij RTL Late Night. We praten hierover met Humberto van de ontwikkeling tot het eindelijk stoppen ervan. Ook presenteerde hij tal van andere succesvolle programma’s bij RTL. Op radio is ...more

 • S01 E08 Tim Klijn “Edwin Evers zei na 5 minuten: doe jij het maar”

  Jan 14 2021

  In de achtste aflevering van ‘De Broadcast’ is 538 en Veronica DJ Tim Klijn te gast. Tim maakt inmiddels meer dan 20 jaar programma’s op de landelijke radio. Hij was jarenlang vaste vervanger van Edwin Evers, heeft op veel tijdslots op Radio 538 een programma gemaakt en is inmiddels dagelijks te horen op Radio Veronica. Patrick en Peter praten uitgebreid met Tim over zijn carrière bij 3FM, 538, Radio 10 en Veronica. Volg ‘De Broadcast’ ook op de socials: @debroadcast en vergeet geen review acht...more

 • S01 E07 Dennis Ruyer “Ik was vorig jaar bijna weg naar Radio 2”

  Dec 17 2020

  In de zevende aflevering van ‘De Broadcast’ is 538 en Veronica DJ Dennis Ruyer te gast. Dit is deel 2 van ons gesprek. In dit tweede deel praten Patrick en Peter verder met Dennis over zijn carrière bij Radio 538 en Veronica. Volg ‘De Broadcast’ ook op de socials: @debroadcast en vergeet geen review achter te laten en jezelf te abonneren.

 • S01 E06 Dennis Ruyer “Jeroen van Inkel is echt mijn radiopapa geworden”

  Dec 17 2020

  In de zesde aflevering van ‘De Broadcast’ is 538 en Veronica DJ Dennis Ruyer te gast. Dennis zit inmiddels meer dan 20 jaar bij Radio 538 en maakt sinds kort de ‘Veronica Middagshow’ op Radio Veronica. Patrick en Peter praten uitgebreid met Dennis over zijn begin tijd bij Veronica FM, zijn overstap (samen met van Inkel en Evers) naar Radio 538 en zijn huidige radiostation Radio Veronica. Het gesprek met Dennis is opgeknipt in 2 delen, dit is deel 1 van dit gesprek. Volg ‘De Broadcast’ ook o...more

 • S1 E05 Bert Kuizenga “Ik denk dat ik nu een betere presentator ben dan dat ik ooit geweest ben”

  Dec 03 2020

  In de 5e aflevering van De Broadcast is TV presentator en acteur Bert Kuizenga te gast. Bert presenteerde 16 verschillende TV programma’s voor de TROS. Patrick en Peter spreken uitgebreid over zijn tijd bij de TROS, zijn acteerwerk in diverse films, commercials, TV series en over zijn ‘zangcarrière’. Volg ‘De Broadcast’ ook op de socials en vergeet geen review achter te laten en jezelf te abonneren.

 • S1 E04 Rick Romijn “Ik ben weggelopen, ik kon niet meer met hem samenwerken”

  Nov 12 2020

  In de vierde aflevering van De Broadcast hoor je het vervolg van het gesprek met DJ, producer en side-kick Rick Romijn. Patrick en Peter praten uitgebreid verder met Rick over zijn tijd bij ‘Evers Staat Op’, het werken met Edwin Evers & Niels van Baarlen, het stoppen van dit programma, de start van ‘Veronica Inside’ en zijn eigen programma. Volg De Broadcast ook op de socials: @debroadcast en vergeet geen review achter te laten en jezelf te abonneren.

 • S1 E03 Rick Romijn “Bij Veronica kreeg ik een standaard afwijsbrief”

  Nov 12 2020

  In de derde aflevering van De Broadcast is DJ, producer en side-kick Rick Romijn te gast. Rick was 20 jaar side-kick bij Edwin Evers op Radio 538 en tegenwoordig te horen met o.a. Wilfred Genee op Radio Veronica. Patrick en Peter praten uitgebreid met Rick over zijn begin tijd bij verschillende piratenzenders, de opstap naar de landelijke radio en de start van ‘Evers Staat Op’. Het gesprek met Rick is opgeknipt in 2 delen, dit is deel 1 van dit gesprek. Volg De Broadcast ook op de socials: @debr...more

 • S1 E02 Chiel van Praag “Feitelijk was ik de pispaal”

  Oct 28 2020

  In de tweede aflevering van De Broadcast is oud TV en Radio Presentator Chiel van Praag te gast.  Patrick en Peter praten o.a uitgebreid over zijn tijd bij Veronica en RTL 4, waaronder natuurlijk ook zijn rol als presentator van Nederland Muziekland. Verder ook de verhalen toen hij bij Radio 10 en Veronica werkte als DJ en Programmaleider. Alles komt voorbij.  Volg De Broadcast ook op de socials: @debroadcast en vergeet geen review achter te laten en jezelf te abonneren.

 • S1 E01 Catherine Keyl “Keyl je zal het toch nooit kunnen riepen ze”

  Oct 21 2020

  In de eerste aflevering van De Broadcast is TV Presentatrice Catherine Keyl te gast. Ze was 1 van de eerste gezichten van RTL en presenteerde daarna jarenlang onder meer de succesvolle TV Programma’s ‘De 5 uur Show’ en ‘Catherine’.  Patrick en Peter praten uitgebreid over haar carrière bij de publieke en commerciële omroep.  Volg ’De Broadcast’ ook op de socials: @debroadcast en vergeet uiteraard geen review achter te laten en jezelf te abonneren!

 • Trailer De Broadcast

  Oct 12 2020

  Dit is De Broadcast. Dé podcast over Radio en TV in Nederland. Met elke aflevering een gast uit de roemruchte Nederlandse media wereld.