PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Podcast Parade

De Podcast Parade is dé verzamelplaats voor de leukste, beste en meest opmerkelijke afleveringen uit het hedendaagse podcast-aanbod. Wilt u reageren op een uitzending? Mail naar: [email protected]

Afleveringen

 • Gewoon Lekker Daten - Aflevering 6

  Dec 15 2021

  Bij de podcast “Gewoon Lekker Daten” is het net of je er zelf bij bent! In deze podcast geen geldprijzen, blinddoeken of andere rare fratsen maar pure, onversneden passie. In aflevering 6 kun je luisteren naar de eenzame senior Joop, hitsige Wim, zelfverzekerde Sergio, de Brabantse twintigers Tim & Carlijn en vele anderen...

 • De Uitlaatservice - Seizoen 3, Aflevering 4

  Nov 28 2020

  Woef, wat een fijne podcast! De uitlaatservice is er speciaal voor alle hondenliefhebbers. Ideaal om te luisteren tijdens een wandeling met je trouwe viervoeter. Op ludieke wijze bespreken Henry en Jos iedere week zaken als: hondenpsychologie, hondeninnovatiegadgets en nog veel meer!   

 • Sakkie & Takkie - Slechte reviews

  Jul 26 2020

  Een nieuw verhaal van Sakkie en Takkie! Onze twee favoriete egels maken samen de gekste avonturen mee!  In deze aflevering wil Takkie graag een bal kopen om te voetballen met zijn buurjongen, maar heeft hij zich wel goed ingelezen?

 • Brieven in B-mineur - Martin & Wilbert

  Jun 29 2020

  "Brieven in B-mineur" blaast nieuw leven in brieven die na jaren zijn teruggevonden in zolderkamers, postkantoren en oude archieven. In deze aflevering luisteren wij naar een briefwisseling tussen de fanfareleden Martin & Wilbert, die na lange tijd weer contact hebben na een heftig incident in het oefenlokaal.    

 • 5 minuten interessante feitjes - De nieuwe sponsor

  Apr 28 2020

  "5 minuten interessante feitjes" is al jarenlang een baken op de dinsdagavond van 20:00 tot 20:05. Het programma wil graag meer luisteraars en is daarom in zee gegaan met paraplu-webshop "Umbrelala". Maar is dat wel zo'n goed idee?

 • Stelt u zich eens voor - De aangevreten bonbons

  Nov 30 2019

  De alom bekende klachtenrubriek "Stelt u zich eens voor" heeft altijd opmerkelijke afleveringen. De aflevering waarin een doos aangevreten bonbons een hoofdrol speelt, willen wij u zeker niet onthouden. De adviezen zijn namelijk om te smullen.         

 • ASMR met Gerard - Mandarijn

  Nov 11 2019

  ASMR is hot. Ook Gerard doet een duit in een zakje. Hij richt zich vooral op het eten van (rottend) fruit. In deze aflevering een hoofdrol voor de mandarijn.

 • De Kasteelgenoten - De Schoonmaek

  Nov 10 2019

  De sitcom is terug van weggeweest! In deze aflevering van "De Kasteelgenoten" probeert Melchior erachter te komen wie er verantwoordelijk is voor de dode herten in de woonkamer. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn...    

 • Elevator Radio - Arnold Hupjes (Magic Stapler)

  Nov 10 2019

  Het lifestyleprogramma voor en door succesvolle mensen. In deze aflevering Arnold Hupjes (CEO Magic Stapler) over zijn passie, zijn drijfveren en zijn succes! Luisteren!