PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Webshop Podcast

De webshop en ondernemers podcast van Nederland, een podcast van Woosa. Wij vertellen je alles over online ondernemen en geven je tips over het runnen van een succesvolle webshop. Onderwerpen als dropshipping, betalingen, online marketing, marketplaces, conversie en alle andere relevante onderwerpen voor webshops en ondernemers zullen de revue passeren. Wij helpen jou om online succesvol te worden!

Afleveringen

 • #24: Wel of niet verkopen via marketplaces?

  Mar 26 2021

  In de 24e aflevering van De Webshop Podcast praten Jessica en Jim over het verkopen via marketplaces als Bol.com, Amazon, Marktplaats.nl en meer.

 • #23: Hoe voer je een goed sales gesprek?

  Mar 19 2021

  In het dagelijks leven voeren Jessica en Jim regelmatig sales gesprekken. Veel ondernemers vinden dit lastig. In de 23e aflevering van De Webshop Podcast bespreken we hoe je het beste een sales gesprek kunt voeren. Dus waar wacht je nog op? Pak de telefoon op!

 • #22: Clubhouse: onze ervaring tot nu toe

  Mar 15 2021

  We konden niet achterblijven. Jessica is een paar weken geleden toegelaten tot Clubhouse en was aanvankelijk erg enthousiast. Die enthousiasme sloeg al snel om. In de 22e aflevering van De Webshop Podcast vertellen Jessica en Jim wat hun ervaring tot nu toe is van Clubhouse.

 • #21: Hoe richt je een efficiënte klantenservice in?

  Mar 05 2021

  In de 21e aflevering van De Webshop Podcast praten Jessica en Jim over het inrichten van een efficiënte klantenservice. Hoe richt je jouw klantenservice zo efficiënt mogelijk in en hou je klanten tevreden?

 • #20: Dropshipping: goed business model of lariekoek?

  Mar 01 2021

  In de 20e aflevering van De Webshop Podcast praten Jessica en Jim over het populaire business model: dropshipping. Een goed business model of lariekoek? Luister direct!

 • #19: Focus op bestaande of nieuwe klanten?

  Feb 19 2021

  Focus je liever op het binnenhalen van nieuwe klanten of het behouden van bestaande klanten? In aflevering 19 van De Webshop Podcast vertellen Jessica & Jim, waarom focus op bestaande klanten voordeliger en eenvoudiger kan zijn!

 • #18: Hoe zet je een rendabel affiliate netwerk op?

  Feb 12 2021

  Wat zijn affiliates en hoe zet je een rendabel affiliate netwerk op? In de 18e aflevering van De Webshop Podcast vertelt Jim vertelt over zijn ervaringen als Partner- & Affiliate Manager bij Woosa. Daarnaast leggen we de kracht van een goed netwerk uit. Luister de 18e aflevering van De Webshop Podcast!

 • #17: Snel geld verdienen of een schaalbaar bedrijf bouwen?

  Feb 05 2021

  Wil jij snel geld verdienen of liever een schaalbaar bedrijf bouwen? In deze aflevering van De Webshop Podcast bespreken Jessica en Jim wat zij zouden doen. Alle influencers en guru's beloven je goude bergen en een methode om "snel rijk te worden". Jessica en Jim geloven hier niet in en Jim heeft dat zelf ervaren enkele jaren geleden. Luister de 17e aflevering van De Webshop Podcast nu!

 • #16: Alleen ondernemen of een team bouwen?

  Jan 29 2021

  Liever alleen ondernemen of een team bouwen? In de 16e aflevering van De Webshop Podcast praten Jessica & Jim over de voor- en nadelen van beide vormen van ondernemen. Jessica heeft er met Woosa voor gekozen om wel een team te bouwen en legt ook de beweegreden hierachter uit. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?