PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Zoutmus podcast

De enige podcast die ECHT nergens over gaat. Iedere week een nieuwe lading muzikale onzin om je hersens te rebooten. Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Jules Timmers, Mees van Warmerdam en Thijs Felperlaan.

Afleveringen

 • Aflevering 7 - deel 2

  Jun 20 2021

  Aflevering 7! het TWEEDE DEEL. Beter dan deel 1? Laat het weten aan je buurman. Vragen aan Jules, de leukste beantwoorder van het oosten. En westen. En Egypte, daar zijn mummies en ook nog wat katten! Koop vlechten en groet de pauw.

 • Aflevering 7 - deel 1

  Jun 07 2021

  Aflevering 7! Het is nou eenmaal zo. Koop pasta nu. Kook het en ruik er dan aan! Stop het in een ballon en geef het een naam. Bijvoorbeeld EEND.

 • Podcast 6, de sex podcast

  May 30 2021

  Een nieuwe intro tune, meer info over Mees, nog nooit eerder gehoorde muziek van Zoutmus en de intro tune als outro tune, WHAT'S NEYEXT? Geniet er van, maar niet te veel. Er komt nog meer en anders is het op. Wat? DE SOEP VAN JE OMA. Meer tegels dan ooit. Ruik je het? klap dan 40 keer in je handen en roep olijfolie.

 • Baflevering 5

  May 20 2021

  Potcast, pothenk dit is de 5!Een extra korte aflevering voor mensen die GEEN TIJD hebben, maar toch hun hersenen willen vullen met onzin. Deze week onder andere de mega hit "Niet Op Rabarberstengels?!" en de beste imitatie van Arnold Schwarzenegger ooit. Sorry Viktor Griffioen!Ga maar lekker liggen op de grond en steek je kast op! Wij liggen er ook! 2x6=2200 en Tony komt langs. 3 vla 3 hip.

 • Aflevering 4

  May 11 2021

  YES, een nieuwe podcast! Maar waarom duurde het zo lang? Daar kom je NIET achter in deze podcast! Deze keer kan je onder andere intens genieten van het megsent: "Waar slaat Thijs op?" Of bijvoorbeeld het ezel verhaal van Mees!Wacht niet langer en druk op plaaaaayyyy!!!

 • Aflevering 3 - DEEL 2

  Apr 11 2021

  Ja, deel 2! Wat vinden we nou eigenlijk van formule 1? Thijs slaat ergens op. En het vervolg op het publieksnummer!

 • Aflevering 3 - DEEL 1

  Apr 04 2021

  Jahoor aflevering 3 alweer! DEEL EEN! Wat? In delen? Ja nou en, Lord of the Rings was ook in delen. Tijd om het allemaal eens totaal anders aan te pakken. Een nummer maken in 1 minuut.. kan dat wel?? Zie het als een universitair experiment. Een promotie-onderzoek. Maar dan in 1 MINUUT! Dat, en MEER!

 • Aflevering 2

  Mar 27 2021

  Waar is Colin gebleven!? Wat doet Thijs met oude dronken vrouwen die hem vragen hun SMART in te parkeren? Maar we beginnen met het ontluisterende verhaal van Houk over de TONDELSNAAAIIIII

 • Aflevering 1

  Mar 13 2021

  De enige echte tegenhanger van podcasts die WEL ergens over gaan! Wat zal er gebeuren?? Niemand weet dat! Oh jawel als je hem al geluisterd hebt, maar zo niet, dan weet je dat dus niet.