PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

EditieGroeneHart.nl

EditieGroeneHart.nl is het verfrissende initiatief om inwoners, bedrijven, organisaties, politiek uit Bodegraven-Reeuwijk een gezicht te geven in artikelen, columns en interviews, aangevuld met nieuws uit de regio.

Afleveringen

 • Dood gaan we allemaal - Wim Ramakers - Aflevering 3

  Jun 22 2022

  Deze in aflevering is Cora in gesprek met haar gehandicapte partner die in 2009 na een hersenstaminfarct voor de hemelpoort is weggesleept. Cora was toen 50- en Wim 54 jaar. Ze hebben het over de in Wim’s ogen ‘overdreven’ zorg van professionals en zijn behoefte om op zijn eigen manier samen met Cora te leven. Wim verkiest kwaliteit van leven boven kwantiteit.

 • Waarom stellen ruzie maken over geld - Aflevering 2

  Jun 14 2022

  Heb je weleens samen ruzie gehad over geld? Vaak vallen we voor een partner die totaal anders met geld omgaat. Iedereen heeft zijn of haar eigen manier en waar je in het begin het uitgavenpatroon van je partner chill en fijn vond, kan het tegenwoordig een strijdpunt zijn. Dan is samen een oplossing vinden voor de geldzorgen een uitdaging. Wanneer de één Russisch praat en de ander Chinees is het tijd om te resetten. 

 • Dood gaan we allemaal - Nicky Hazewinkel - Aflevering 2

  Jun 08 2022

  Nicky heeft als gepensioneerde psychiater allerlei gedachten over de manier waarop we dood gaan. In het gesprek gaat het over de behoefte om de eigen regie te hebben. Zowel over het leven als over het einde.

 • Dood gaan we allemaal - Annemarie Visser - Aflevering 1

  Jun 02 2022

  In deze eerste podcast zijn Cora en AnneMarie in gesprek over het ontstaan ervan, de naam ‘Dood gaan we allemaal’ en hoe ze zichzelf tot de dood verhouden. Ze spreken over het overlijden van hun vaders en ze vragen zich van alles af. “Is er leven na de dood?”

 • Het gaat altijd over geld - Aflevering 1

  May 31 2022

  Introductie Caroline Hertog: Ik ben geen bekende Nederlander en heb ook geen tienduizenden volgers op social media. De kans dat je weet waarom ik financieel coach / budgetcoach ben geworden, is daarom klein. In deze eerste aflevering geef ik je wat achtergrond informatie. Vertel ik je wat over mezelf, over waarom ik budgetcoach ben geworden en wat ik doe en kan betekenen voor mensen met financiële zorgen.