PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

FOX Sports NL

Dit zijn de podcasts van FOX Sports NL. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Afleveringen

 • Voetbalpraat S03E06

  Sep 17 2020

  Voetbalpraat van donderdag 17 september 2020 met Jan Joost van Gangelen, Hedwiges Maduro, Kees Kwakman en Leo Driessen. Met onder andere nieuws over het bondscoachschap, het vertrek van Sam Lammers en de start van de Duitse Bundesliga. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat S03E05

  Sep 14 2020

  Voetbalpraat van maandag 14 september 2020 met Milan van Dongen, Willem Vissers, Valentijn Driessen en Kenneth Perez. Dit keer gaan de mannen in op Mohamed Ihattaren, de nieuwe bondscoach en de transferperikelen rond Steven Berghuis. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat S03E04

  Sep 10 2020

  Voetbalpraat van donderdag 10 september 2020 met Vincent Schildkamp, Michiel Teeling, Mario Been en Mark van Rijswijk.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S03E3

  Sep 08 2020

  In voetbalpraat van dinsdag 8 september praten Fresia Cousino Arias, Jeroen Elshoff, Leonne Stentler en Leo Driessen over Jong Oranje, het grote Oranje, de Vrouwen Eredivisie en Daley Blind. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S03E2

  Sep 03 2020

  In Voetbalpraat van donderdag 3 september praten Vincent Schildkamp, Kees Kwakman, Cristian Willaert en Leo Driessen over het Nederlands elftal, onrust in Belarus en de moordende concurrentie in de Eredivisie én Keuken Kampioen Divisie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S03E1

  Sep 01 2020

  In Voetbalpraat van dinsdag 1 september 2020 praten Fresia Cousino Arias, Vincent Schildkamp, Simon Cziommer en Mark van Rijswijk over de titelkandidaten in de Eredivisie, de mogelijke transfer van Guus Til naar SC Freiburg en de interlandperiode waarin we Oranje en Jong Oranje in actie gaan zien. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E122

  Aug 31 2020

  In deze editie van Voetbalpraat hebben Milan van Dongen, Martijn Krabbendam, Maarten Wijffels en Kenneth Perez het natuurlijk over Donny van de Beek en zijn transfer naar Manchester United. Verder gaat het over Louis van Gaal die wellicht weer als bondscoach van Oranje aan de slag gaat en over Feyenoord, PSV en Ajax.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E121

  Aug 25 2020

  In deze editie van Voetbalpraat hebben Fresia Cousiño Arias, Mark van Rijswijk, Kees Kwakman en Leo Driessen het natuurlijk over Lionel Messi, die voor een exit bij FC Barcelona lijkt te staan. Verder gaat het onder meer over AZ - Viktoria Plzen van woensdag en de vorm van Feyenoord in de voorbereiding met uitblinker Wouter Burger. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E120

  Aug 18 2020

  Voetbalpraat van dinsdag 18 augustus met Jan Joost van Gangelen, Sjoerd Mossou, Hans Kraay jr. en Kenneth Perez. Onderwerp van gesprek is Ronald Koeman, die de nieuwe trainer van FC Barcelona gaat worden. Wat heeft dat voor consequenties voor het Nederlands elftal en wie moet hem daar opvolgen? Dat en nog veel meer in deze aflevering van Voetbalpraat! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E119

  Aug 12 2020

  Voetbalpraat van woensdag 12 augustus met Fresia Cousiño Arias, Mark van Rijswijk, Vincent Schildkamp en Leo Driessen. Over de uitschakeling van Atalanta in de Champions League door Paris Saint-Germain, de aanstaande halve finales in de Europa League, talenten in de Eredivisie en het opvallende e-mailtje van Michael van Praag. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E118

  Aug 04 2020

  Voetbalpraat van dinsdag 4 augustus met Pascal Kamperman, Kees Kwakman, Koert Westerman en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E117

  Jul 29 2020

  Voetbalpraat van woensdag 29 juli met Pascal Kamperman, Hedwiges Maduro, Hans Kraay jr. en Leo Driessen over de FOX Sports Eredivisie Comeback, de relatie tussen Willem van Hanegem en Dick Advocaat en de komst van Antony bij Ajax. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E116

  Jul 22 2020

  Voetbalpraat van woensdag 22 juli met Fresia Cousiño Arias, Kees Kwakman, Hans Kraay jr. en Leo Driessen over de eerste dagen van Roger Schmidt bij PSV, de teleurstelling van Dylan Vente, het nieuwe competitieschema en de nieuwe spits van Heracles Almelo Sinan Bakis.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E115

  Jul 15 2020

  Voetbalpraat van woensdag 15 juli met Milan van Dongen, Mario Been, Hans Kraay jr. en Leo Driessen over de komst van Édgar Barreto naar N.E.C., de strafvermindering voor Manchester City en Ajax-target Mohammed Kundus.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E114

  Jul 08 2020

  Voetbalpraat van woensdag 8 juli met Fresia Cousiño Arias, Hedwiges Maduro, Vincent Schildkamp en Leo Driessen over de chaos in het Belgische voetbal, de verwachtingen van AZ het aankomende seizoen, de FOX Sports Eredivisie Comeback en de hervatting van de MLS. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E113

  Jul 05 2020

  Voetbalpraat van zondag 5 juli met Jan Joost van Gangelen, Vincent Schildkamp, Kees Kwakman en Mario Been over de rentree van Wesley Sneijder, het beleid van Feyenoord, moet Robert Lewandowski de Ballon d'or winnen en weer een verloren finale voor Peter Bosz. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E112

  Jul 01 2020

  Voetbalpraat met Vincent Schildkamp, Kees Kwakman, Hans Kraay jr. en Leo Driessen over de aanval op de top 3 van FC Utrecht, 'ranking Arjen Robben' en de promotie/degradatiekraker voor een plek in de Bundesliga. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E111

  Jun 28 2020

  Voetbalpraat met Jan Joost van Gangelen, Vincent Schildkamp, Hans Kraay jr. en Leo Driessen over de terugkeer van Arjen Robben naar de Eredivisie. Jacht op Jahanbakhsh geopend door Ajax en PSV. Komt de BeNeLiga er nu echt en fluisterjuichen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E110

  Jun 24 2020

  Voetbalpraat van woensdag 24 juni met Milan van Dongen, Cristian Willaert, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk over de herstart van het Nederlandse voetbal, de nieuwe regels omtrent fans in het stadion en de gevolgen van de coronacrisis. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E109

  Jun 21 2020

  Voetbalpraat van zondag 21 juni met Pascal Kamperman, Mario Been, Vincent Schildkamp en Hans Kraay jr. over het voetbal in de 2. Bundesliga, Peter Bosz bij Bayer Leverkusen en wat wordt de rol van Mark Diemers bij Feyenoord? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E108

  Jun 18 2020

  Voetbalpraat van donderdag 18 juni met Fresia Cousiño Arias, Mark van Rijswijk, Vincent Schildkamp en Leo Driessen over de tegemoetkomingen voor Nederlandse clubs, het overvolle speelschema en de op handen zijnde transfer van Deyovaisio Zeefuik naar Hertha BSC. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E107

  Jun 14 2020

  Voetbalpraat van zondag 14 juni met Jan Joost van Gangelen, Hans Kraay jr., Cristian Willaert en Mark van Rijswijk. Over Amerikaanse investeerders voor Feyenoord. Wat moet Joshua Zirkzee bij Bayern doen achter Robert Lewandowski. En moet de Champions League en Europa League afgemaakt worden? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E106

  Jun 12 2020

  Voetbalpraat van donderdag 11 juni met Fresia Cousiño Arias, Vincent Schildkamp, Leo Driessen en Milan van Dongen. Is Ron Jans een goede kandidaat om FC Twente te gaan trainen, waarom tekent Ryan Gravenberch slecht twee jaar bij in Amsterdam en is Mark Diemers geschikt voor Feyenoord? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E105

  Jun 07 2020

  Voetbalpraat van zondag 7 juni met Jan Joost van Gangelen, Leo Driessen, Pascal Kamperman en Hans Kraay jr. over N.E.C.-talent Anthony Musaba, de nieuwe technisch directeur van FC Twente en Dennis Bergkamp als trainer in Engeland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E104

  Jun 03 2020

  Voetbalpraat van woensdag 3 juni 2020. Jan Joost van Gangelen bespreekt de actualiteit met Cristian Willaert, Vincent Schildkamp en Kees Kwakman. Onder andere Kai Havertz, FC Twente en Fortuna Sittard komen aan bod. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E103

  May 31 2020

  Voetbalpraat van 31 mei 2020 met Jan Joost van Gangelen, Cristian Willaert, Hans Kraay jr. en Mark van Rijswijk. Besproken wordt onder meer het plan van Bayern München om voorzichtig weer fans toe te laten, kanshebbers voor de Rinus Michels Award, het goede spel van Jadon Sancho en Dortmund en de toekomst van Ibrahim Afellay. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E102

  May 28 2020

  Voetbalpraat van donderdag 28 mei met Pascal Kamperman, Mario Been, Vincent Schildkamp en Leo Driessen over het toegevoegde stadiongeluid, de Bundesliga, het 'kampioensverzoek' van AZ aan de UEFA en nog veel meer. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E101

  May 24 2020

  Voetbalpraat van zondag 24 mei met Jan Joost van Gangelen, Cristian Willaert, Vincent Schildkamp en Hans Kraay jr over het afgelopen weekend in de Bundesliga, het aantrekken van spelers in corornatijd en de toekomst van de Eredivisie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E100

  May 21 2020

  Voetbalpraat van woensdag 20 mei 2020 met Fresia Cousiño Arias, Mark van Rijswijk, Mario Been en Leo Driessen. Met onder meer de kansen op contractverlengingen voor Leroy Fer en Eric Botteghin bij Feyenoord en de nieuwe wind die gaat waaien bij Roda JC.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E100

  May 20 2020

  Voetbalpraat van woensdag 20 mei 2020 met Fresia Cousiño Arias, Mark van Rijswijk, Mario Been en Leo Driessen. Met onder meer de kansen op contractverlengingen voor Leroy Fer en Eric Botteghin bij Feyenoord en de nieuwe wind die gaat waaien bij Roda JC.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E99

  May 17 2020

  Voetbalpraat met Jan Joost van Gangelen, Mario Been, Vincent Schildkamp en Hans Kraay jr. Er wordt onder meer gesproken over de TOTO KNVB Bekerfinale, het stilleggen van de competities in Nederland en het voetbal in de Bundesliga, zónder publiek. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Bundesliga Special: Rafael van der Vaart

  May 15 2020

  Door de coronacrisis wordt er nergens in Europa gevoetbald, maar in Duitsland gaat de bal vanaf komend weekend weer rollen. Omdat de Bundesliga weer van start gaat, spreekt Jan Joost van Gangelen uitgebreid met Rafael van der Vaart. Een speler met heel veel liefde voor de Duitse competitie en met mooie verhalen uit zijn tijd in Hamburg. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E98

  May 13 2020

  Voetbalpraat van woensdag 13 mei 2020 met Fresia Cousiño Arias, Cristian Willaert, Vincent Schildkamp en Leo Driessen. Besproken wordt onder meer de hervatting van de Bundesliga, de aanpak van de verschillende internationale voetbalbonden en de ontwikkelingen in de Eredivisie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat Special: Bundesliga wordt hervat

  May 06 2020

  Voetbalpraat van woensdag 6 mei 2020. Jan Joost van Gangelen bespreekt de hervatting van de Bundesliga en de Eredivisie met Mark van Rijswijk, Vincent Schildkamp en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E96

  Mar 11 2020

  Voetbalpraat van woensdag 11 maart 2020 met Fresia Cousiño Arias, Maarten Wijffels, Hedwiges Maduro en Mark van Rijswijk. Besproken wordt onder meer de nieuwe trainer van PSV Roger Schmidt, de uitslagen in de Champions League en de invloed van het coronavirus op de voetbalwereld.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E95

  Mar 10 2020

  Voetbalpraat van dinsdag 10 maart 2020 met Leo Driessen, Simon Cziommer, Michiel Teeling en Kees Kwakman. Besproken wordt onder meer de afgelastingen in Noord-Brabant vanwege het coronavirus, de prestaties van Robert Mühren en welke Eredivisie-speler kan een stapje hogerop? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E94

  Mar 09 2020

  Voetbalpraat van maandag 9 maart 2020 met Pascal Kamperman, Sjoerd Mossou, Arno Vermeulen en Kenneth Perez. Besproken wordt onder meer de impact van het Coronavirus op de voetbalwereld, de blessure van Oranje-aanvaller Steven Bergwijn en de titelrace in de Eredivisie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E93

  Mar 03 2020

  Voetbalpraat van dinsdag 3 maart 2020 met Leo Driessen, Kees Kwakman, Leon ten Voorde en Cristian Willaert. Aan bod komen onder meer de stand van zaken bij FC Twente, de groepsindeling van Oranje voor de Nations League en de klacht die Vitesse indiende bij de KNVB vanwege de VAR. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E92

  Mar 02 2020

  Voetbalpraat van maandag 2 maart 2020 met Vincent Schildkamp, Kenneth Perez, Jan Dirk Stouten en Sjoerd Mossou. Super Zondag komt ruimschoots aan bod in de nastoot. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E91

  Feb 26 2020

  Voetbalpraat met Jan Joost van Gangelen, Mario Been, Koert Westerman en Leo Driessen over de Champions League-duels en een voorbeschouwing op de Europa League-wedstrijden van Ajax en AZ. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E90

  Feb 25 2020

  Voetbalpraat met Aletha Leidelmeijer, Kees Kwakman, Simon Cziommer en Cristian Willaert over de Champions League-kansen van Bayern München, de ideale positie van Ziyech bij Chelsea en de invloed van het coronavirus op de voetbalwereld. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E89

  Feb 24 2020

  Voetbalpraat met Milan van Dongen, Jeroen Elshoff, Valentijn Driessen en Kenneth Perez. Aan bod komt natuurlijk de slechte periode van Ajax, het goede spel en beleid bij FC Emmen en de kampioenskansen van Feyenoord. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E88

  Feb 19 2020

  Voetbalpraat van woensdag 19 februari met Aletha Leidelmeijer, Hedwiges Maduro, Kees Kwakman en Leo Driessen. We blikken terug op een Champions League-avond waarin Hans Hateboer zich tot held ontpopte en kijken alvast vooruit naar de Europa League-wedstrijden van Ajax en AZ. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E87

  Feb 18 2020

  Voetbalpraat van dinsdag 18 februari 2020 met Leo Driessen, Yordi Yamali, Hans Kraay jr. en Mark van Rijswijk. De mannen aan tafel bespreken de de stormachtige ontwikkeling van Haaland, de rel die is ontstaan rondom Ron Jans en de voorspellingen voor NAC Breda dit seizoen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E86

  Feb 17 2020

  Voetbalpraat van maandag 17 februari 2020 met Pascal Kamperman, Sjoerd Mossou, Martijn Krabbendam en Kenneth Perez. De mannen aan tafel bespreken de harde straf van de UEFA aan Manchester City, de blessure van Luis Sinisterra en de vormdip van AZ. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E85

  Feb 10 2020

  Voetbalpraat van maandag 10 februari 2020 met Vincent Schildkamp, Willem Vissers, Freek Jansen en Kenneth Perez. Aan bod komen onder meer racisme in de voetballerij, het middenveld van PSV en de nieuwe trainer bij de Eindhovenaren. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E84

  Feb 06 2020

  Voetbalpraat van donderdag 6 februari met Pascal Kamperman, Yordi Yamali, Leonne Stentler en Leo Driessen.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E83

  Feb 05 2020

  Voetbalpraat van woensdag 5 februari 2020 met Jan Joost van Gangelen, Martijn Krabbendam, Koert Westerman en Cristian Willaert.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E82

  Feb 04 2020

  Voetbalpraat van dinsdag 4 februari 2020 met Fresia Cousino Arias, Vincent Schildkamp, Michiel Teeling en Simon Cziommer over degradatiekandidaten PEC Zwolle, FC Twente en ADO Den Haag, de grote aantrekkingskracht van de Bundesliga, een onderzoek over racisme op de Eredivisie-velden en het één-tweetje tussen Björn Kuipers en Bas Nijhuis.. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E081

  Feb 03 2020

  Voetbalpraat van maandag 3 februari 2020 met Milan van Dongen, Kees Jansma, Kees Kwakman en Kenneth Perez. De crisis bij PSV wordt uitgebreid besproken, de blessuregolf van Ajax komt aan bod en kunnen AZ en Feyenoord de Amsterdammers pijn doen in de titelstrijd? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E080

  Jan 30 2020

  Voetbalpraat van donderdag 30 januari 2020 met Leo Driessen, Leon ten Voorde, Michiel Teeling en Freek Jansen. Aan bod komen onder andere PSV-nieuwkomer Ricardo Rodriguez, de situatie rond Ajax-target Antony, de kwestie Kaj Sierhuis (Stade Reims) en andere transfers en geruchten. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E079

  Jan 29 2020

  Voetbalpraat van woensdag 29 januari met Jan Joost van Gangelen, Mikos Gouka, Mark van Rijswijk en Cristian Willaert. De mannen bespreken vooral de PSV-transfers van Steven Bergwijn en Ricardo Rodriguez en Feyenoord-aanwinsten Oguzhan Özyakup en Robert Bozenik, maar er is ook aandacht voor Ajax-target Antony, Groningen-spits Kaj Sierhuis en tenslotte de Beneliga. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E078

  Jan 28 2020

  Voetbalpraat van maandag 27 januari met Fresia Cousiño Arias, Yordi Yamali, Mario Been en Milan van Dongen. De bekerwedstrijd Fortuna Sittard - Feyenoord komt voorbij, de situatie rondom Steven Bergwijn en FC Barcelona heeft interesse in Dusan Tadic. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E077

  Jan 27 2020

  Voetbalpraat van maandag 27 januari met Vincent Schildkamp, Valentijn Driessen, Maarten Wijffels en Kenneth Perez. De crisis bij PSV komt uitgebreid aan bod, de mindere periode van Ajax wordt besproken en de opmars van Feyenoord komt ook voorbij. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E076

  Jan 20 2020

  Voetbalpraat van maandag 20 januari met Vincent Schildkamp, Arno Vermeulen, Leo Driessen en Kenneth Perez. De analisten bespreken onder andere het excellerende Willem II, het verval bij AZ en bekritiseren het aankoopbeleid van Ajax. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E075

  Jan 16 2020

  Voetbalpraat van donderdag 16 januari met Vincent Schildkamp, Simon Cziommer, Kees Kwakman en Michiel Teeling. De analisten bespreken onder andere de interesse voor Noa Lang, welke club er het best uit de winterstop is gekomen en de start van de Bundesliga. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E074

  Jan 15 2020

  Voetbalpraat van woensdag 15 januari met Leo Driessen, Martijn Krabbendam, Willem Vissers en Mark van Rijswijk.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E073

  Jan 14 2020

  Voetbalpraat van dinsdag 14 januari met Pascal Kamperman, Jeroen Elshoff, Henk Hoijtink en Kees Kwakman. In deze Voetbalpraat gaan de heren aan tafel in op de (huur)transfer van Jeroen Zoet, de nieuwelingen bij ADO Den Haag en wintertransfers in het algemeen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E072

  Jan 13 2020

  Voetbalpraat van maandag 13 januari met Vincent Schildkamp, Valentijn Driessen, Sjoerd Mossou en Hans Kraay jr. In de deze Voetbalpraat gaan de analisten in op de spitspositie bij Oranje, de bestuurschaos bij Feyenoord en de afwijzing van Koeman richting FC Barcelona. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E071

  Jan 09 2020

  Voetbalpraat van donderdag 9 januari met Vincent Schildkamp, Leo Driessen, Michiel Teeling en Mark van Rijswijk. In de eerste Voetbalpraat van dit decennium gaan de analisten in op de spitspositie bij Oranje, de degradatiekandidaten van de Eredivisie en de trainingskampen van Ajax en PSV in Qatar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E070

  Dec 23 2019

  Voetbalpraat van maandag 23 december met Vincent Schildkamp, Leo Driessen, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk. In de laatste Voetbalpraat van 2019 wordt uitgebreid teruggekeken op de eerste seizoenshelft in de Eredivisie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E069

  Dec 16 2019

  Voetbalpraat van maandag 16 december 2019 met Vincent Schildkamp, Maarten Wijffels, Martijn Krabbendam en Kenneth Perez. De tafelgasten bespreken uitgebreid het ontslag van Mark van Bommel bij PSV, de vormdip van Ajax en Alan Pardew die mogelijk de nieuwe trainer van ADO Den Haag wordt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E068

  Dec 11 2019

  Voetbalpraat van woensdag 11 december 2019 met Simon Cziommer, Leo Driessen, Mark van Rijswijk en Willem Vissers. De tafelgasten bespreken de hegemonie van de grote voetballanden in de Champions League, de kansen van Ajax in de Europa League en het viertal beschouwt uiteraard voor op de Europa League-duels van PSV, AZ en Feyenoord. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E67

  Dec 10 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 10 december 2019 met Arnold Bruggink, Leo Driessen, Kees Kwakman en Michiel Teeling. De tafelgasten bespreken onder meer de Champions League-uitschakeling van Ajax, de aanstaande topper AZ - Ajax, het nieuwe stadion van Feyenoord en de promotiekansen van FC Volendam. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E66

  Dec 09 2019

  Voetbalpraat van maandag 9 december 2019 met Milan van Dongen, Valentijn Driessen, Freek Jansen en Kenneth Perez. De tafelgasten bespreken onder meer het vertrek van Kees van Wonderen bij Oranje, de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Valencia, het idee van een buitenlandse trainer bij Feyenoord en hoe zou Donny van de Beek het doen bij Real Madrid, als het ooit tot een transfer zou komen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E65

  Dec 05 2019

  Voetbalpraat van donderdag 5 december 2019 met Fresia Cousiño Arias, Yordi Yamali, Milan van Dongen en Mark van Rijswijk. De situatie rondom het stadion van AZ wordt besproken, de periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie komt aan bod en hoe gaat Vitesse verder zonder Slutskiy? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E64

  Dec 04 2019

  Voetbalpraat van woensdag 4 december 2019 met Jan Joost van Gangelen, Mario Been, Maarten Wijffels en Leo Driessen. Over de crisis bij PSV, het interview met Toon Gerbrands en de locatie van de topper tussen AZ en Ajax.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E63

  Dec 03 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 3 december 2019 met Leo Driessen, Kees Kwakman, Mikos Gouka en Mark van Rijswijk. Over aanpassingen aan de VAR, de vertrokken trainers bij ADO Den Haag en Vitesse en de Ballon d'Or-lijstjes. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E62

  Dec 02 2019

  Voetbalpraat van maandag 2 december 2019 met Vincent Schildkamp, Kenneth Perez, Sjoerd Mossou en Henk Hoijtink.Over de malaise bij PSV, het uitstekende basisdebuut van Noa Lang en of Hakim Ziyech klaar is voor de wereldtop. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E61

  Nov 27 2019

  Voetbalpraat van woensdag 27 november 2019 met Leo Driessen, Michiel Teeling, Hans Kraay jr. en Kees Kwakman. De overtuigende zege van Ajax in Lille wordt besproken. Ook beschouwen de tafelgasten voor op de Europa League-wedstrijden van AZ, PSV en Feyenoord. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E60

  Nov 26 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 26 november 2019 met Leo Driessen, Mario Been, Martijn Krabbendam en Mark van Rijswijk. Het onderwerp van gesprek is Feyenoord. De Rotterdammers presenteerden vandaag technisch directeur Frank Arnesen. Ook komt de Champions League-wedstrijd van Ajax uit bij Lille aan bod. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E59

  Nov 25 2019

  Voetbalpraat van maandag 25 november 2019 met Pascal Kamperman, Leon ten Voorde, Arno Vermeulen en Kenneth Perez. Aan bod komen onder meer Marco van Basten, Ajax, AZ, FC Twente en Hakim Ziyech. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E58

  Nov 21 2019

  Voetbalpraat van donderdag 21 november 2019 met Aletha Leidelmeijer, Willem Vissers, Kees Kwakman en Leo Driessen. Over o.a. de loting voor het EK 2020, de aanstelling van José Mourinho als trainer van Tottenham Hotspur en de aanstaande rentree van Keisuke Honda in de Eredivisie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E57

  Nov 20 2019

  Voetbalpraat van 20 november 2019 met Leo Driessen, Maarten Wijffels, Michiel Teeling en Cristian Willaert. Het kwartet gaat diep in op Oranje en beoordeelt Ronald Koeman na het behalen van het EK. Ook wordt natuurlijk het racisme in Den Bosch en de actie van komend weekend behandeld. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E56

  Nov 18 2019

  Voetbalpraat van maandag 18 november 2019 met Vincent Schildkamp, Valentijn Driessen, Henk Hoijtink en Kenneth Perez. De tafelgasten bespreken het aanpakken van racisme binnen en buiten het veld. Ook komt het Nederlands Elftal uitgebreid aan bod, onder andere wat de kansen zijn van Oranje op een eindtoernooi. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E55

  Nov 14 2019

  Voetbalpraat van donderdag 14 november 2019 met Jan Joost van Gangelen, Arnold Bruggink, Freek Jansen en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E54

  Nov 13 2019

  Voetbalpraat van woensdag 13 november 2019 met Vincent Schildkamp, Michiel Teeling, Mikos Gouka en Jeroen Elshoff. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E53

  Nov 12 2019

  Voetbalpraat van 12 november 2019 met Aletha Leidelmeijer, Yordi Yamali, Kees Kwakman en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E52

  Nov 11 2019

  Voetbalpraat van maandag 11 november 2019 met Vincent Schildkamp, Martijn Krabbendam, Sjoerd Mossou en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E51

  Nov 06 2019

  Voetbalpraat van 6 november 2019, met: Leo Driessen, Yordi Yamali, Kees Kwakman en Hans Kraay jr. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E50

  Nov 05 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 5 november 2019 met Leo Driessen, Hedwiges Maduro, Simon Cziommer en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E49

  Nov 04 2019

  Voetbalpraat van maandag 4 november 2019 met Milan van Dongen, Arno Vermeulen, Henk Hoijtink en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E48

  Nov 01 2019

  De podcast van Voetbalpraat van donderdag 31 oktober met Leo Driessen, Mark van Rijswijk, Kees Kwakman en Martijn Krabbendam. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E47

  Oct 28 2019

  De podcast van Voetbalpraat van maandag 28 oktober met alles over het vertrek van Jaap Stam bij Feyenoord. Aan tafel zitten Vincent Schildkamp, Valentijn Driessen, Hans Kraay jr. en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E46

  Oct 23 2019

  Voetbalpraat van woensdag 23 oktober met Leo Driessen, Michiel Teeling, Kees Kwakman en Mario Been. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E45

  Oct 22 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 22 oktober met Leo Driessen, Yordi Yamali, Hans Kraay jr. en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E44

  Oct 21 2019

  Voetbalpraat van maandag 21 oktober met Milan van Dongen, Freek Jansen, Willem Vissers en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E43

  Oct 17 2019

  Voetbalpraat van donderdag 17 oktober met Pascal Kamperman, Mark van Rijswijk, Michiel Teeling en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E42

  Oct 16 2019

  Voetbalpraat van woensdag 16 oktober met Jan Joost van Gangelen, Koert Westerman, Mario Been en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E41

  Oct 15 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 15 oktober met Leo Driessen, Kees Kwakman, Maarten Wijffels en Cristian Willaert. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E40

  Oct 14 2019

  Voetbalpraat van maandag 14 oktober 2019 met Vincent Schildkamp, Valentijn Driessen, Henk Hoijtink en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E39

  Oct 09 2019

  Voetbalpraat van woensdag 9 oktober 2019. Vandaag zitten Jan Joost van Gangelen, Michiel Teeling, Martijn Krabbendam en Leo Driessen aan tafel. Zij bespreken de actualiteiten rondom voetbal en met name Feyenoord, VItesse, Utrecht en Oranje. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E38

  Oct 08 2019

  Voetbalpraat van 8 oktober 2019 met Aletha Leidelmeijer, Cristian Willaert, Jeroen Elshoff en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E37

  Oct 07 2019

  Voetbalpraat van maandag 7 oktober met Vincent Schildkamp, Sjoerd Mossou, Kees Jansma en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E36

  Oct 02 2019

  Voetbalpraat van woensdag 2 oktober met Leo Driessen, Yordi Yamali, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E35

  Oct 01 2019

  Voetbalpraat - Aflevering 35 met Leo Driessen, Hans Kraay jr., Kees Kwakman en Simon Cziommer.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E34

  Sep 30 2019

  Voetbalpraat van maandag 30 september 2019 met Milan van Dongen, Valentijn Driessen, Cristian Willaert en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E33

  Sep 26 2019

  Voetbalpraat van donderdag 26 september 2019 met Leo Driessen, Hedwiges Maduro, Sjoerd Mossou en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E32

  Sep 24 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 24 september met Cristian Willaert, Michiel Teeling, Freek Jansen en Henk Hoijtink. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E31

  Sep 23 2019

  Voetbalpraat van maandag 23 september met Vincent Schildkamp, Martijn Krabbendam, Leo Driessen en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E30

  Sep 18 2019

  Voetbalpraat van woensdag 18 september met Leo Driessen, Kees Kwakman, Mario Been en Hans Kraay jr. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E29

  Sep 17 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 17 september met Cristian Willaert, Mark van Rijswijk, Leon ten Voorde en Arno Vermeulen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E28

  Sep 16 2019

  Voetbalpraat van maandag 16 september met Vincent Schildkamp, Valentijn Driessen, Kenneth Perez en Maarten Wijffels. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E27

  Sep 12 2019

  Voetbalpraat van donderdag 12 september met Aletha Leidelmeijer, Martijn Krabbendam, Willem Vissers en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E26

  Sep 11 2019

  Voetbalpraat - Aflevering 26 met Leo Driessen, Freek Jansen, Kees Kwakman en Mark van RIjswijk See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E25

  Sep 10 2019

  Voetbalpraat van 10 september 2019 met Vincent Schildkamp, Hedwiges Maduro, Henk Hoijtink en Cristian Willaert. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E24

  Sep 05 2019

  Voetbalpraat van 5 september 2019 met Leo Driessen, Simon Cziommer, Kees Kwakman en Vincent Schildkamp. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E23

  Sep 04 2019

  Voetbalpraat van 4 september 2019 met: Cristian Willaert, Martijn Krabbendam, Sjoerd Mossou en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E22

  Sep 03 2019

  Voetbalpraat van 3 september 2019 met: Milan van Dongen, Mark van Rijswijk, Leo Driessen en Leonne Stentler. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Deadline Day

  Sep 02 2019

  Voetbalpraat van maandag 2 september 2019 met Vincent Schildkamp, Pascal Kamperman, Kenneth Perez en Kees Jansma. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E20

  Aug 29 2019

  Voetbalpraat van 29 augustus 2019 met: Jan Joost van Gangelen, Mark van Rijswijk, Leo Driessen en Martijn Krabbendam. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E19

  Aug 28 2019

  Voetbalpraat van 28 augustus 2019 met: Pascal Kamperman, Jeroen Elshoff, Michiel Teeling en Hans Kraay jr. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E18

  Aug 27 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 27 augustus 2019 met Cristian Willaert, Arno Vermeulen, Kees Kwakman, Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E17

  Aug 26 2019

  Voetbalpraat van maandag 26 augustus 2019 met Vincent Schildkamp, Kenneth Perez, Henk Hoijtink en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E16

  Aug 22 2019

  Voetbalpraat van 22 augustus 2019 met: Aletha Leidelmeijer, Mark van Rijswijk, Vincent Schildkamp en Hedwiges Maduro. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E15

  Aug 21 2019

  Voetbalpraat van 21 augustus 2019 met: Jan Joost van Gangelen, Willem Vissers, Leo Driessen en Hans Kraay jr. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E14

  Aug 20 2019

  #Voetbalpraat van 20 augustus 2019 met: Milan van Dongen, Kees Kwakman, Yordi Yamali en Leo Driessen. Natuurlijk hebben de mannen het uitgebreid over APOEL Nicosia - Ajax, nemen ze het competitieprogramma onder de loep en gaan ze in op een mogelijke nieuwe spits voor Feyenoord. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E13

  Aug 19 2019

  Voetbalpraat van maandag 19 augustus met Pascal Kamperman, Mikos Gouka, Valentijn Driessen en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E12

  Aug 15 2019

  #Voetbalpraat van 15 augustus 2019 met: Leo Driessen, Mario Been, Kees Kwakman en Michiel Teeling. De mannen bespreken de Europese avonturen van PSV, Feyenoord en AZ en beschouwen voor op het voetbalweekend dat weer voor de deur staat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E11

  Aug 14 2019

  Voetbalpraat van woensdag 14 augustus met Jan Joost van Gangelen, Maarten Wijffels, Mark van Rijswijk en Henk Hoijtink.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E10

  Aug 13 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 13 augustus 2019 met Milan van Dongen, Cristian Willaert, Yordi Yamali en Leon ten Voorde. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E09

  Aug 12 2019

  Voetbalpraat van maandag 12 augustus 2019 met Vincent Schildkamp, Leo Driessen, Sjoerd Mossou en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E08

  Aug 08 2019

  Voetbalpraat van donderdag 8 augustus 2019. Presentator Jan Joost van Gangelen bespreekt de actualiteit met Kees Kwakman, Freek Jansen en Cristian Willaert. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E07

  Aug 07 2019

  #Voetbalpraat van 7 augustus 2019. Leo Driessen, Hans Kraay jr., Vincent Schildkamp en Michiel Teeling nemen de laatste nieuwtjes door, met vandaag veel aandacht voor Feyenoord. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E06

  Aug 06 2019

  Voetbalpraat van 6 augustus 2019 met Milan van Dongen, Marcel van der Kraan, Hedwiges Maduro en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E05

  Aug 05 2019

  Voetbalpraat 5 augustus 2019 met Pascal Kamperman, Leo Driessen, Valentijn Driessen en Kenneth Perez. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E04

  Aug 01 2019

  Voetbalpraat van donderdag 1 augustus 2019. Presentator Leo Driessen bespreekt de actualiteit rond de voetbalwereld met Hedwiges Maduro, Kees Kwakman en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E03

  Jul 31 2019

  Voetbalpraat van woensdag 31 juli met Pascal Kamperman, Kees Kwakman, Yordi Yamali en Mark van Rijswijk.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E02

  Jul 30 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 30 juli met Aletha Leidelmeijer, Mario Been, Hans Kraay jr. en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - S02E01

  Jul 29 2019

  De eerste aflevering van seizoen 2019/'20 met een nieuwe opzet: extra lang en nu vier keer per week. Milan van Dongen, Martijn Krabbendam, Sjoerd Mossou en Mark van Rijswijk nemen het laatste voetbalnieuws door. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 80

  May 30 2019

  Voetbalpraat van donderdag 30 mei met Milan van Dongen, Michiel Teeling, Hans Kraay jr. en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vrouwenvoetbalpraat - Aflevering 4

  May 27 2019

  Vrouwenvoetbalpraat van maandag 27 mei met Fresia Cousiño Arias, Frank Wielaard, Wytse van der Goot en Leonne Stentler. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 79

  May 23 2019

  Voetbalpraat van donderdag 23 mei 2019 met Vincent Schildkamp, Hedwiges Maduro, Kees Kwakman en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vrouwenvoetbalpraat - Aflevering 3

  May 20 2019

  Vrouwenvoetbalpraat van maandag 20 mei 2019 met Leonne Stentler, Manon Melis en Kirsten van de Ven. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 78

  May 16 2019

  Voetbalpraat van woensdag 8 mei met Cristian Willaert, Kees Kwakman, Leo Driessen en Vincent Schildkamp. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vrouwenvoetbalpraat - Aflevering 2

  May 13 2019

  Vrouwenvoetbalpraat van maandag 13 mei 2019. Presentatrice Fresia Cousiño Arias ontvangt Lucienne Reichardt, Benno Nihom en Leonne Stentler. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 77

  May 08 2019

  Voetbalpraat van woensdag 8 mei met Jan Joost van Gangelen, Hans Kraay Jr., Michiel Teeling en Vincent Schildkamp. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 76

  May 07 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 7 mei met Leo Driessen, Hedwiges Maduro, Kees Kwakman en Vincent Schildkamp. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vrouwenvoetbalpraat - Aflevering 1

  May 06 2019

  Vrouwenvoetbalpraat met presentatrice Fresia Cousiño Arias, Leonne Stentler, Babiche Roof en Lize Kop. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 75

  May 01 2019

  Voetbalpraat van woensdag 1 mei na FC Barcelona - Liverpool met Leo Driessen, Michiel Teeling, Kees Kwakman en Vincent Schildkamp. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 74

  Apr 30 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 30 april 2019 na Tottenham Hotspur - Ajax met Pascal Kamperman, Hans Kraay jr., Hedwiges Maduro en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 73

  Apr 25 2019

  Voetbalpraat van donderdag 25 april 2019 met Leo Driessen, Michiel Teeling, Hedwiges Maduro en Hans Kraay jr. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 72

  Apr 17 2019

  Napraten over de kwartfinale in de Champions League tussen Manchester City en Tottenham Hotspur (4-3) van woensdagavond met Leo Driessen, Hedwiges Maduro, Vincent Schildkamp en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 71

  Apr 16 2019

  Napraten over de kwartfinale in de Champions League tussen Juventus en Ajax (1-2) dinsdagavond met Leo Driessen, Michiel Teeling, Mark van Rijswijk en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 70

  Apr 10 2019

  Voetbalpraat van 10 april 2019 met Leo Driessen, Hedwiges Maduro, Kees Kwakman en Hans Kraay jr. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 69

  Apr 09 2019

  Voetbalpraat van 9 april 2019 met Milan van Dongen, Cristian Willaert, Michiel Teeling en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 68

  Apr 04 2019

  Leo Driessen, Cristian Willaert, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk bespreken speelronde 28 van de Eredivisie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 67

  Mar 28 2019

  Voetbalpraat van 28 maart met Vincent Schildkamp, Michiel Teeling, Cristian Willaert en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 66

  Mar 27 2019

  Voetbalpraat van 27 maart met Pascal Kamperman, Milan van Dongen, Kees Kwakman en Vincent Schildkamp. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 65

  Mar 26 2019

  Voetbalpraat - Aflevering 64 - met Cristian Willaert, Kees Kwakman, Mark van Rijswijk en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 64

  Mar 20 2019

  Voetbalpraat - Aflevering 64 - met Vincent Schildkamp, Cristian Willaert, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 63

  Mar 19 2019

  Voetbalpraat van 19 maart met Milan van Dongen, Hans Kraay Jr., Leo Driessen en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 62

  Mar 13 2019

  Voetbalpraat van 13 maart met Hans Kraay Jr., Vincent Schildkamp, Leo Driessen en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Voetbalpraat - Aflevering 61

  Mar 12 2019

  Voetbalpraat van 12 maart met Leo Driessen, Hedwiges Maduro, Mark van Rijswijk en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 60

  Mar 06 2019

  Voetbalpraat van 6 maart met Aletha Leidelmeijer, Cristian Willaert, Leo Driessen en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 59

  Mar 05 2019

  Voetbalpraat van 5 maart met Milan van Dongen, Mark van Rijswijk, Cristian Willaert en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 58

  Feb 26 2019

  Voetbalpraat van 26 februari met Pascal Kamperman, Michiel Teeling, Kees Kwakman en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 57

  Feb 20 2019

  Voetbalpraat van 20 februari met Vincent Schildkamp, Michiel Teeling, Kees Kwakman en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 56

  Feb 19 2019

  Voetbalpraat van 19 februari met Leo Driessen, Cristian Willaert, Hans Kraay jr. en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 55

  Feb 13 2019

  Voetbalpraat van 13 februari met Milan van Dongen, Leo Driessen, Michiel Teeling en Cristian Willaert. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 54

  Feb 12 2019

  Voetbalpraat van 12 februari met Aletha Leidelmeijer, Leo Driessen, Cristian Willaert en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 53

  Feb 07 2019

  Voetbalpraat van 7 februari met Hans Kraay jr., Vincent Schildkamp, Mark van Rijswijk en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 52

  Feb 06 2019

  Voetbalpraat met Milan van Dongen, Cristian Willaert, Kees Kwakman en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 51

  Feb 05 2019

  Voetbalpraat van 5 februari met Pascal Kamperman, Mark van Rijswijk, Kees Kwakman en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 50

  Jan 31 2019

  Deadline Day! We bespreken de laatste transfers van deze winter met Milan van Dongen, Leo Driessen, Kees Kwakman en Milan van Dongen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 49

  Jan 30 2019

  Voetbalpraat van 30 januari met Jan Joost van Gangelen, Leo Driessen, Michiel Teeling en Cristian Willaert. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 48

  Jan 29 2019

  Voetbalpraat van dinsdag 29 januari 2019 met Pascal Kamperman, Vincent Schildkamp, Mark van Rijswijk en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 47

  Jan 17 2019

  Voetbalpraat van donderdag 17 januari 2019 met Jan Joost van Gangelen, Michiel Teeling, Mark van Rijswijk en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 46

  Jan 16 2019

  Voetbalpraat van woensdag 16 januari met Leo Driessen, Vincent Schildkamp, Michiel Teeling, en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 45

  Jan 15 2019

  Met Vincent Schildkamp, Leo Driessen, Cristian Willaert en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 44

  Jan 10 2019

  Voetbalpraat van donderdag 9 januari met Leo Driessen, Vincent Schildkamp, Michiel Teeling en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - aflevering 43

  Jan 09 2019

  Een nieuwe Voetbalpraat! Aletha Leidelmeijer, Hans Kraay jr, Michiel Teeling en Vincent Schildkamp bespreken onder meer Giovanni van Bronckhorst, Jaap Stam en Fred Rutten. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 42

  Jan 08 2019

  Een nieuwe Voetbalpraat! Aletha Leidelmeijer, Leo Driessen, Vincent Schildkamp en Mark van Rijswijk bespreken Riechedly Bazoer, Ajax, Fortuna Sittard, sc Heerenveen, Willem II en FC Emmen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 41

  Jan 03 2019

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. De laatste van 2018!Met Pascal Kamperman, Vincent Schildkamp, Cristian Willaert en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 40

  Jan 02 2019

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. De eerste uitzending van 2019, met Aletha Leidelmeijer, Vincent Schildkamp, Cristian Willaert en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 39

  Dec 27 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. De laatste van 2018!Met Pascal Kamperman, Vincent Schildkamp, Cristian Willaert en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 38

  Dec 12 2018

  Napraten over Ajax - Bayern München en nog veel meer uit de voetballerij. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 37

  Dec 11 2018

  Napraten over Internazionale - PSV. Vooruitblikken op Ajax - Bayern. En nog veel meer. Met in deze aflevering: Leo Driessen, Cristian Willaert, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 36

  Dec 06 2018

  Jan Joost van Gangelen, Kees Kwakman, Leo Driessen en Mark van Rijswijk behandelen vragen van Instagram-volgers over onder andere: Feyenoord - VVV-Venlo, Fran Sol en het aankomende voetbalweekend. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 35

  Dec 05 2018

  Pascal Kamperman, Vincent Schildkamp, Michiel Teeling en Kees Kwakman beantwoorden vragen van onze kijkers over onder andere: Feyenoord - VVV-Venlo, voetballen na Kerst, of FC Groningen zich uit degradatiezorgen gaat spelen en of Hirving Lozano klaar is voor de Europese top. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 34

  Dec 04 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Leo Driessen, Leo Oldenburger, Vincent Schildkamp en Aletha Leidelmeijer. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 33

  Nov 28 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Leo Driessen, Kees Kwakman, Vincent Schildkamp en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 32

  Nov 27 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden met Cristian Willaert, Leo Driessen, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 31

  Nov 22 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden met Aletha Leidelmeijer, Leo Driessen, Mark van Rijswijk en Milan van Dongen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 30

  Nov 21 2018

  Met Vincent Schildkamp, Leo Oldenburger, Leo Driessen en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 29

  Nov 15 2018

  Met Milan van Dongen, Leo Oldenburger, Mark van Rijswijk en Vincent Schildkamp. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 28

  Nov 14 2018

  Milan van Dongen, Leo Driessen, Michiel Teeling en Kees Kwakman bespreken in Voetbalpraat het laatste voetbalnieuws. Onder meer de aanstaande interlands van het Nederlands elftal worden besproken en wat de ideale club zou zijn voor Frenkie de Jong.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 27

  Nov 13 2018

  Jan Joost van Gangelen, Leo Driessen, Kees Kwakman en Pascal Kamperman bespreken in Voetbalpraat het laatste voetbalnieuws. De mannen behandelen de plaatsing voor het WK door de Oranjevrouwen, de kansen van Oranje in de Nations League en of Ritsu Doan de traditionele top drie aankan. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - aflevering 26

  Nov 07 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden met Milan van Dongen, Vincent Schildkamp, Michiel Teeling en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 25

  Nov 06 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Leo Driessen, Cristian Willaert, Michiel Teeling en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podcast - De Klassieker

  Oct 25 2018

  Een speciale podcast rondom De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord met Mark van Rijswijk en Milan van Dongen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 24

  Oct 24 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Milan van Dongen, Mark van Rijswijk, Kees Kwakman en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 23

  Oct 23 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Leo Driessen, Cristian Willaert, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 22

  Oct 18 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Milan van Dongen, Mark van Rijswijk, Michiel Teeling en Cristian Willaert. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 21

  Oct 17 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Vincent Schildkamp, Michiel Teeling, Leo Driessen en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 20

  Oct 11 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Kees Kwakman, Leo Oldenburger, Mark van Rijswijk en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 19

  Oct 10 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Jan Joost van Gangelen, Leo Driessen, Milan van Dongen en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 18

  Oct 09 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Aletha Leidelmeijer, Leo Driessen, Vincent Schildkamp en Pascal Kamperman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 17

  Oct 03 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Aletha Leidelmeijer, Leo Driessen, Michiel Teeling en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 16

  Oct 02 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met Milan van Dongen, Leo Driessen, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 15

  Sep 19 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 14

  Sep 18 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 13

  Sep 13 2018

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 12

  Sep 12 2018

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 11

  Sep 11 2018

  Voetbalpraat van dinsdag 11 september 2018 met Cristian Willaert, Leo Driessen, Leo Oldenburger en Michiel Teeling. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 10

  Sep 05 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met in deze aflevering: Milan van Dongen, Vincent Schildkamp, Cristian Willaert en Pascal Kamperman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 9

  Sep 04 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met in deze aflevering: Leo Driessen, Michiel Teeling, Kees Kwakman en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 8

  Aug 31 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Deadline Day

  Aug 31 2018

  Het is Deadline Day in de Eredivisie! De mooiste transferverhalen met Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 7

  Aug 29 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 6

  Aug 28 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 5

  Aug 23 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met in deze aflevering: Pascal Kamperman, Leo Driessen, Cristian Willaert en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 4

  Aug 22 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. Met in deze aflevering: Vincent Schildkamp, Leo Driessen, Cristian Willaert en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 3

  Aug 21 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. In deze aflevering: Vincent Schildkamp, Leo Driessen, Mark van Rijswijk en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 2

  Aug 15 2018

  Napraten over alles op en rondom de voetbalvelden. In deze aflevering: Vincent Schildkamp, Leo Driessen, Leo Oldenburger en Kees Kwakman. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voetbalpraat - Aflevering 1

  Aug 14 2018

  Napraten over alles op en rondom het voetbal. Met in deze eerste aflevering: Milan van Dongen, Leo Driessen, Vincent Schildkamp en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 25

  Jul 15 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 24

  Jul 14 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - speeldag 23

  Jul 11 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland, iedere avond na de laatste wedstrijd live op FOX Sports 1. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 22

  Jul 10 2018

  Napraten over alles op en rondom de halve finale op het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 21

  Jul 07 2018

  Napraten over alles op en rondom de kwartfinales op het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 20

  Jul 06 2018

  Napraten over alles op en rondom de kwartfinales op het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 19

  Jul 03 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 18

  Jul 02 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 17

  Jul 01 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK in Rusland. Met Vincent Schildkamp, Kees Kwakman, Michiel Teeling en Leo Driessen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 16

  Jun 30 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 15

  Jun 28 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 14

  Jun 27 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 13

  Jun 26 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 12

  Jun 25 2018

  Napraten over alles rondom het WK 2018 in Rusland! Met Pascal Kamperman, Cristian Willaert, Vincent Schildkamp en Mark van Rijswijk. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 11

  Jun 24 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 10

  Jun 23 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 9

  Jun 22 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 8

  Jun 21 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 7

  Jun 20 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 6

  Jun 19 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 5

  Jun 18 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 4

  Jun 17 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 3

  Jun 17 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 2

  Jun 15 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • WK Talk - Speeldag 1

  Jun 14 2018

  Napraten over alles op en rondom het WK 2018 in Rusland. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Keizer Exit

  Jun 12 2018

  Marcel Keizer is niet langer trainer van Ajax. Een overzicht van 174 bewogen dagen van de oefenmeester in Amsterdam. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.