PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Frogland.org

Satire voor sidestream media

Afleveringen

 • Frogland soundbite 91

  Jul 19 2022

  Wat is het warm hè? Nederlanders worden met uitsterven bedreigd omdat de belangrijkste vaardigheid om als soort te overleven ontbreekt: aanpassingsvermogen. Met muziek van Verona, Bobby Mc Ferrin en Orchestra Mesogios.

 • Frogland soundbite 90

  Jul 12 2022

  De boerenprotesten gaan niet alleen maar over stikstof maar ook over procedurele rechtvaardigheid. Met muziek van Mannenkoor Karrespoor, Otis Redding en Billy Joel.

 • Frogland soundbite 89

  Jul 05 2022

  Het probleem van overdrijving kan, zonder overdrijven, niet worden overdreven. Met muziek van Europe, Armin van Buuren, Queen en de Frogland huisband.

 • Frogland soundbite 88

  Jun 28 2022

  Hoog tijd voor omscholing van amateur-viroloog naar amateur-scheikundige. Over ultrafijnstof, stikstof, magnesium en natrium carbonaat. Met muziek van Nirvana, Kool & The Gang en de Nits.

 • Frogland soundbite 87

  Jun 21 2022

  Een klimaatmars. Met steun vanuit West Papoea, Cuba, Palestina en de voormalige Sovjet Unie. Een een jubelende pers die niet van doorvragen houdt. Waarom er bijvoorbeeld niet wordt geprotesteerd tegen biomassa en vóór kernenergie? Met muziek van De Elektronica´s, Britney Spears eva.

 • Frogland soundbite 86

  Jun 14 2022

  Politici moeten natuurlijk niet op de stoel van cabaretiers gaan zitten, daar komt heibel van. Over een nu al onvergetelijk plan van onze minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mevrouw Van Gennip. Met muziek van o.a. Body Count en Art Garfunkel.

 • Frogland soundbite 85

  Jun 08 2022

  Een vleugje ideologie in de nieuwe KNMG-gedragscode voor dokters. Heel goed om maatschappelijke dimensies mee te nemen in het behandelplan. Met muziek van Michael Jackson, WIlleke Alberti en USA for Africa.

 • Frogland soundbite 84

  May 31 2022

  De leergang Praktische filosofie wordt u aangeboden door Frogland, met als enig onderwerp: het postmodernisme. Ik identificeer mijzelf als kroonprins van Zamunda. Met muziek van Spandau Ballet, Art Kelly en Sam Cooke.

 • Frogland soundbite 83

  May 24 2022

  To trust or not to trust, that´s the question.

 • Frogland soundbite 82

  May 17 2022

  Verplichte warmtepomp om gebruik duurzame brandstof terug te dringen? Wel fijn dat we de overheid financieel een handje kunnen helpen in deze moeilijke tijden. Met muziek van Endor, ACDC, Avicii en Donna Summer