PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

GeenStijl A/V

GeenStijl A/V Podcasts. Voor op je oren!

Afleveringen

 • Joost Eerdmans bij Schermtijd voor Politieke Partijen

  Mar 05 2021

  Joost Eerdmans, lijsttrekker van FvD-afsplitsing JA21. Vooral bekend als Rotterdammer, maar gaat met zijn nieuwe partij voor een landelijke zetel. Hoe kijkt hij naar thema's als EU, immigratie en veiligheid? En wat onderscheidt hen eigenlijk van de partij die hij tijdens de grootste implosie sinds de LPF achter zich liet? Dat hoort u hier!

 • Groot Experiment In Het Vondelpark, Week 08 Lullen Over Nieuws

  Feb 26 2021

  Was u ook lekker in het Vondelpark aan het zuipen met uw dinnetjes? Misschien hebben we dan wel een leuk plannetje voor u. Want misschien bent u wel helemaal niet de superspreader waar men u voor houdt. En als we dat dan zeker weten, dan kunnen we allemaal gaan zuipen in het Vondelpark. Nou ja, misschien is dat allemaal wat onsamenhangend, dus als u het echt wilt snappen, moet u bovenstaand filmpje even kijken. Doe het voor de rest die het ook heus wel zat is.

 • Klaas Dijkhoff bij Schermtijd voor Politieke Partijen

  Feb 25 2021

  De fractievoorzitter van de VVD vertrekt na de verkiezingen. Waarom gaat ie weg? Is ie te slim voor de VVD, of zijn partij te veel rond Rutte gecentreerd? Of wil hij gewoon zichzelf kunnen blijven, en is dat onmogelijk als je te lang in Den Haag rond blijft lopen?

 • Schermtijd Zonder Politieke Partijen

  Feb 18 2021

  Bart & Tom hadden vanwege het avondklokdebat géén gast, maar het werd tóch gezellig. En soms een beetje guur. Maar het bleef binnen in tegenstelling tot de avondklok binnen de proportionaliteit.

 • Alleen Maar Goed Nieuws Met Rutte En De Democratie In De VS Is Gered, LON Week 6

  Feb 13 2021

  Zijn de verkiezingen in de VS dan toch gestolen? En door wie? En waarom? Rutte laat zich er niet over uit. Die wil het alleen maar hebben over een Elfstedentocht die niet doorgaat. Moeilijke onderwerpen laat hij liever aan zijn CDA-ministers over. Het is campagnetijd en het CDA strompelt weer met een kruis op zijn schouders richting Golgota. Kruisigt hen!

 • Femke Merel & Richard de Mos in de eerste Schermtijd voor Politieke Partijen

  Feb 12 2021

  Als splinterpartijen de Kamer in komen, het is een uitdaging maar het is óók nodig om nieuwe partijen in het bestel te krijgen. Lukt het Richard de Mos met Code Oranje en Femke Merel van Kooten met Splinter?

 • De Chinezen Gaan Iedereen Slopen, Behalve Ajax!11!!! (want Ajax Sloopt Zichzelf Wel Weer) Week 05

  Feb 05 2021

  De Chinezen komen ons kapot maken. Met hun mannelijkheid. Bereid uw dochters maar vast voor op een leven als blanke slavin. En mannen, misschien is het tijd om met uw bakfiets van een brug te rijden, want als genderneutrale burger van de EU maakt u geen schijn van kans.

 • Een Week Om Snel Te Vergeten. Lullen Over Nieuws, Week 04

  Jan 29 2021

  Het was een week om snel te vergeten. Wat ook iets is om snel te vergeten is de ambstermijn van Trump. Tenminste als het aan de huidige bestuurlijke kliek in het Witte Huis ligt. Halsema vergeet het liefst dat dat de winkeliers in de PC Hoofdstraat geen enkel vertrouwen in haar handhavingsapparaat hebben waar het het al dan niet plunderen hunner winkels betreft. Zelf heeft ze daar wel vertrouwen in, want 's hoofdstadchs hermandad kampeert tegenwoordig bij haar huis. De ambtswoning welteverstaan,...more

 • Schildpadden, liedjes en Henk Westbroek in Chips. Nootjes. Bier.

  Jan 28 2021

  Heerlijke ouwehoer om de voorlopig laatste CNB mee af te sluiten. Want de verkiezingen komen, en voor we naar de volgende vier jaar gaan, deden we eerst de vorige eeuw nog ff...

 • TRUMP IS WEG!1!! Lullen Over Nieuws, Week 03 2021

  Jan 22 2021

  Trump is weg. Laat de oorlogen maar beginnen. Oorlog tegen de Azerbaijanis, oorlog tegen de sportvrouwtjes, oorlog tegen iedereen die geen democraat is, oorlog tegen de economie, oorlog tegen Antifa, oorlog tegen verdeeldheid, oorlog tegen Churchill, enz, etc. Dus gelukkig gaat alles nu goed komen.

 • De Grote Hoogland in Chips. Nootjes. Bier.

  Jan 21 2021

  Rob Hoogland. Ome Rob. Kapitein Rob. De Tele-GVR. 's Lands meest gelezen columnist, icoon in krantenland en meubilair aan de Basisweg, op de barkruk van Chips. Nootjes. Bier.

 • Wordt Wiegel De Nieuwe Lijstrekker Van De VVD? Lullen Over Nieuws, Week 2

  Jan 16 2021

  Twitter is helemaal voor een vrij en open internet. Met name voor verkiezingen. Trump was vooral goed bezig en de lockdown wordt een lange grote orgie. En, trouwens, wordt Wiegel de nieuwe lijsttrekker van de VVD?

 • CAF. Toeslagen. Belasting. En Renske Leijten!

  Jan 14 2021

  Vandaag vertrok Lodewijk Asscher bij de PvdA. Vrijdag valt het kabinet over de toeslagenaffaire. En precies daar tussenin, komt Renske Leijten live bij ons vertellen hoe ze dat voor elkaar kreeg!

 • Zijn Trump En Baudet Gek Geworden? Lullen Over Nieuws, Week 1

  Jan 08 2021

  En wat een week dat het was! Trump werd gek. Baudet werd gek. De Gemeente Amsterdam werd gek. Het Huis van Afgevaardigden werd gek. Iedereen wordt maar gek tegenwoordig. Alsof het gratis is!

 • DONALD TRUMP IN CHIPS. NOOTJES. BIER.

  Jan 07 2021

  Voorbij het obligate "Ja wat vreselijk hè, dit ondemocratische geweld" lonkt de nauwelijks bevraagde kwestie: HOE kwam die oranje olifant in de ovalen kamer? Misschien weet Theodor Holman het antwoord...

 • Muteert de mutatie? - Lullen Over Nieuws, Week 52

  Dec 25 2020

  Mondkapjes zijn ineens reuze betaalbaar. Er is een vaccin, maar het virus is ook gemuteerd. In een ander draadje is Hiddema weer (bijna) terug aan het FvD-front en krijgt de gewone Amerikaan wellicht een heuse 600 dollar om helemaal zelf te besteden.

 • Hoe XTC je relatie kan redden - Lullen Over Nieuws, Week 51

  Dec 19 2020

  Waarom zou u het hier al lezen, als u ook gewoon het hele ding kunt luisteren? Aan de andere kant: het gaat natuurlijk weer over Joe Biden, Kajsa Ollongren, Femke Halsema, Annabel Nanninga & Joost Eerdmans en waarom u XTC moet slikken als uw relatie u lief is.

 • Ebru Umar (SCHREEUWMEISJE!) bij Chips. Nootjes. Bier.

  Dec 17 2020

  Onze kleinste grote liefde. Het Schreeuwmeisje. Over het politieke jaar, over Wilders en Baudet, over Klaver en Kauthar en over de onmogelijke anderhalve meter natuurlijk...

 • Gevallen voornamen in Lullen over Nieuws, Week 50

  Dec 12 2020

  Hugo de Jonge trekt lijst CDA echt niet meer. Prutsen is prima, maar niet als je een lijst trekt. Als je een lijst trekt, kun je beter zo min mogelijk prutsen. Dus dat heeft hij op zich prima door. Dat wel. Hij wel. Had GroenLinks dat maar bedacht toen ze Kauthar op de lijst zetten. Vrijzinnige moslimvrouw met hoofddoek dat ze is. Of, dat moeten wij dan geloven.

 • Vakbonden zijn vlotter dan je denkt bij Chips. Nootjes. Bier.

  Dec 10 2020

  Vakbonden zijn niet iets van vroeger, want werken moet je nu ook nog. Ja, verzet je maar eens tegen die logica. Terwijl Hugo naar de uitgang stiefelde, D66 in een #MeToo verdrinkt en KLM aan de grond staat, legt Reinier Castelein van Vakbond de Unie uit hoe we alles gaande houden

 • Baudet Grote Roerganger NL?!? - Lullen Over Nieuws, Week 49

  Dec 05 2020

  Waar was u toen Baudet het interne referendum van de FvD won? En waar was u toen Biden de grootste uitglijder van deze verkiezingen op zijn naam zetten?

 • Zohair El Yassini in Chips. Nootjes. Bier.

  Dec 03 2020

  Nummer 15 van de VVD verkiezingslijst wil NIKS te maken hebben met diversiteitpolitiek. En ook niet met salafisten natuurlijk.

 • The return of Kees de Kort in Chips. Nootjes. Bier.

  Nov 26 2020

  Kees de Kort in Chips. Nootjes. Bier. over de cijfers achter de corona

 • Nu extra verstaanbaar! Lullen Over Nieuws, Week 47

  Nov 20 2020

  De Venezolanen hebben de Amerikaanse verkiezingen gehackt en via Duitse tellingen en nachtelijke dumpingen van poststembiljetten de verkiezingen gestolen van Trump. Dat lijkt een sterk verhaal, maar vier jaar geleden deden de Russen iets vergelijkbaars. Of toch niet?

 • Ronald van Raak in Chips. Nootjes. Bier.

  Nov 19 2020

  Wat is dat toch met SP'ers? Geen dubbele bodems, het hart op de tong en zelden bezig met persoonlijk gewin. Oftewel: altijd een goed gezelschap aan de bar.

 • Jaarwisseling zonder vuurwerk!? - Lullen Over Nieuws, Week 46

  Nov 14 2020

  Sharon Dijksma wordt burgemeester van Utrecht. Dat is natuurlijk heel fijn voor Utrecht om zo'n doorgewinterd exemplaar binnen te halen, maar het slaat nogal een gat in het Amsterdamse college van B&W. Jammer dat zo'n Utrecht weer alleen maar aan zichzelf denkt. Onze gebeden gaan uit naar de arme stad Amsterdam, die al zoveel te verduren heeft in deze moeilijke tijden. Gelukkig hebben we een jaarwisseling zonder vuurwerk, Sinterklaasboeken en Arie Slob.

 • Het RED-team bij Chips. Nootjes. Bier.

  Nov 12 2020

  Hamers, dansen, groepsimmuniteit en had Hugo de Schoenen wel tijd om op vakantie te gaan? We modelleren het allemaal met Bert Slagter van het RED Team

 • Trailer! Chips. Nootjes. Bier. En TOPGASTEN!

  Nov 11 2020

  Iedere donderdag LIVE om 21u ontvangen kastelein Tom Staal & stamgast Bart Nijman tooghangers uit de politiek, media, cultuur & comedy voor een open kroeggesprek boven een goed glas fris pils.

 • Pieter Omtzigt FILEERT de Rijksoverheid

  Nov 09 2020

  Onze overheidsmachine is vastgelopen. Compleet op slot. Niks werkt zoals het hoort, niemand neemt verantwoordelijkheid en het toeslagendrama bewijst dat burgers bezwijken onder bestuur en beleid. Om van de verspilling van belastinggeld nog maar te zwijgen. Pieter Omtzigt heeft de ogen open, de rug gerecht en het hart op de tong.

 • BIDEN WINT!? - Lullen Over Nieuws, Week 45

  Nov 07 2020

  De oorlog in Armenië leidt tot verzoening. Wat niet tot verzoening leidt, is de uitkomst van de verkiezingen in de VS. Of eigenlijk het gebrek daaraan. Hier hoort u het allemaal het laatst!

 • Hans Teeuwen & Theodor Holman in een prettig gesprek

  Nov 03 2020

  Een blok kijkplezier uit de Amerikaanse huiskamer van Chips. Nuts. Beer. Voor tijdens het wachten op de stemmentellingen...

 • Hans Teeuwen & Geerten Waling bij CNB US2020

  Nov 03 2020

  In dit blok: Hans Teeuwen en Geerten Waling over Trump, de media en vier vreemde jaren in Amerika. Lekkere gesprekken uit de liveshow van dinsdagnacht, op maat geknipt voor een uurtje op de oortjes.

 • Hoe overleeft de festivalwereld? Atze de Vrieze - CNB Short Cut

  Nov 02 2020

  Met nieuwe maatregelen in aantocht was het goed om eens de diepte in te gaan met VPRO 3voor12 muziekjournalist Atze de Vrieze, over de problemen, uitdagingen én kansen voor de horeca, evenementenbranche en festivalwereld. Het was leerzaam!

 • 7 miljard mensen in spanning over US Elections - Lullen Over Nieuws, Week 44

  Oct 31 2020

  Niemand heeft het volk zo bij de politiek betrokken als Trump. 7.000.000.000 wereldburgers leven nu toe naar komende dinsdag: wie zal deze keer de wereld gaan leiden?

 • Wanneer is Lowlands weer? -- Chips. Nootjes. Bier. met Atze de Vrieze

  Oct 29 2020

  Wanneer is er weer Lowlands? Hoe laat gaan de kroegen open? Hoezo kunnen we niet naar Pearl Jam? Atze de Vrieze (3voor12) legt het allemaal uit. Maar weten we zeker dat het Akwasi niet is?

 • Hunter & Joe Biden, Donald Trump & Hillary Clinton - Lullen over Nieuws, week 43,5

  Oct 28 2020

  Deze keer gegarandeerd niets over de burgemeester van Amsterdam. Niet dat het beter gaat in de hoofdstad, maar gewoon toevallig. Eigenlijk waren we alleen een beetje met het geluid aan het spelen, toen er zich een gesprek ontvouwde, dat we u niet willen onthouden. Al was het maar omdat we het al gemaakt hebben, dus niet posten is zonde. Het gaat natuurlijk over stemfraude, Hunter Biden, Joe Biden, Donald Trump en Hillary Clinton.

 • Arthur van Amerongen - CNB Short Cut

  Oct 26 2020

  De laatste CNB met Arthur van Ameronge, maar dan in een half uur. Kun je twee keer kijken want dankzij de wintertijd heb je een uur extra.

 • Lullen Over Nieuws, Week 43

  Oct 24 2020

  Joe Biden. Zegt die naam u iets? Misschien bent u dan wel zo'n iemand die de Amerikaanse verkiezingen volgt. Een van zijn zonen heet Hunter van zijn voornaam. Het is een sujet dat een pijpje crack niet afslaat en als een stripper er echt op staat mag ze op hem komen zitten.

 • Totale Chaos met Arthur van Amerongen

  Oct 22 2020

  Ja eigenlijk precies wat je kunt verwachten: chaos, drukte en af en toe een raak punt. Chips. Nootjes. GEEN COKE. Bier.

 • Lullen Over Nieuws, Week 42

  Oct 17 2020

  Wat heeft burgemeester Halsema gemeen met Cleopatra? Onder andere dat ze allebei niet Israelisch zijn. En ze zijn beiden geen man. Hunter Biden daarentegen is wel een man. Zo'n man die zijn laptop wegbrengt en niet meer ophaalt. Typisch het gedrag van een crack-junk met teveel geld op zijn rekening. Hoe zou hij daar toch aan komen?

 • Theedrinken met Annabel Nanninga - CNB Short Cut

  Oct 15 2020

  Oud-collega Annabel Nanninga, thans FvD-prominent als ook Grande Dame in drie bestuurslagen, kwam in de stijlloze bierkelder een... kop thee drinken!?

 • Annabel Nanninga wil premier worden

  Oct 15 2020

  Hoogzwanger maar uiteraard toch present bij de oude kleega's en kroegmakkers van de roze bar: Annabel Nanninga, de scherpste politica van Groot Amsterdam en Omstreken!

 • Lullen Over Nieuws, Week 41

  Oct 10 2020

  Het was weer een prachtige week om het eens over te hebben in deze nieuwe aflevering van Lullen over Nieuws: Waar diepgang aan de oppervlakte blijft.

 • 'Trump gaat winnen!' - Roderick Veelo in Chips. Nootjes. Bier.

  Oct 08 2020

  Roderick Veelo denkt dat Trump toch nog de beste kansen heeft, omdat woke links de eigen glazen in gooit. En Bertje Brussen belt nog ff in!

 • Maurice de Hond - CNB Short Cut

  Oct 05 2020

  Maurice de Hond in 30 minuten over de nieuwe maatregelen, ventilatie op scholen en de willekeur van het hoestlapjesbeleid.

 • Lullen over Nieuws, Week 40

  Oct 03 2020

  Zo mensen! Dat was een rare week! Of was het eigenlijk een hele normale week, maar is de mensheid raar. Misschien zijn we gewoon nog niet klaar voor zulke weken. Wie zal het zeggen? Wij niet in ieder geval.

 • Maurice de Hond en Chips. Nootjes. Bier

  Oct 01 2020

  Aerosolen, wie is er niet ziek mee geworden? Maurice de Hond niet, want die heeft ze door! In Chips. Nootjes. Bier. legt hij uit dat je niet op de angstknop hoeft te drukken. Lekker rustgevend, wel!

 • 'De overheid wantrouwt de burger' - Peter Kwint in CNB Short Cut

  Sep 30 2020

  De recap van CNB met SP Kamerlid Peter Kwint, die heel veel bier drinkt, heel veel linkse praatjes verkoopt, maar ook een hele gezellige bargast was.

 • Chips. Nootjes. Bier. En Peter Kwint!

  Sep 24 2020

  Punt 1 tot en met 5 van het SP verkiezingsprogramma bespreken - verder kwamen we niet, we bleven op onderwijs steken. De volgende 5 doen we wel met een andere SP'er

 • CNB Short Cut met Stefano Keizers

  Sep 22 2020

  De half uur versie van de twee uur versie en je mag zelf kiezen welke je coherenter of samenhangender vindt want wij hebben echt geen idee. Maar we hebben wél gelachen.

 • Stefano Keizers VOLKOMEN INCOHERENT

  Sep 17 2020

  Sterkte aan de terugluisteraars, we bevelen de video aan om het te kunnen volgen...

 • CNB Short Cut: Brenno's Schrikbewind

  Sep 16 2020

  Brenno de Winter was kritisch op de CoronaMelder van Hugo de Jonge, en mocht prompt een schrikbewind komen voeren over de ambtenaren van VWS

 • Brenno de Winter: 'Privacy corona-app is goed'

  Sep 10 2020

  Brenno de Winter waakt over de privacy van de Corona-melder van Hugo de Jonge. HOE VEILIG IS DAT DING? We horen hem uit aan onze kelderbar!

 • Jenny Douwes: 'Zwarte Piet zal nooit verdwijnen"

  Sep 08 2020

  De samenvatting van Chips. Nootjes. Bier. met Jenny Douwes, de Friese volksheldin die zich niet laat paaien door linkspolitiek, niet laat naaien door policor pers en niet zal knielen voor KOZP. Het was ons een genoegen.

 • Jenny Douwes ingevlogen voor Chips. Nootjes. Bier.

  Sep 03 2020

  Het is weer herfst, dus de P is weer in de maand. Hoog tijd om Jenny Douwes aan het woord te laten over (Kick Out) Zwarte Piet, de media, en hoe groot die KLOOF is tussen elitaire stad & mienskyp land.

 • Richard de Mos rekent af met het OM

  Aug 27 2020

  Ombudspolitiek via het OM, directe democratie en een lokaalpoliticus met een PVV-verleden die de populairste partij van Den Haag stichtte.

 • Theodor Holman over ALLES

  Aug 20 2020

  Theodor Holman over wat een lul Felix Rottenberg is, over de media, over pindawaardigheidscomplex en Theodorhout

 • Guido Weijers: ‘De grens ligt bij geweld’

  Aug 13 2020

  Guido Weijers over de grens van de grap, cabaret in coronatijden en over nuance in een vat vol tegenstrijdigheden.

 • Femke Merel cancelt Henk Otten en Henk Krol

  Aug 06 2020

  Henk Otten stuurde de stemmingen van Femke Merel van Kooten, Henk Krol durft z'n eigen schilderijen niet op te halen en voor je principes staan wordt afgestraft

 • Spoedwetten kraken met Geerten Waling

  Jul 30 2020

  Verplichte smoelbeschermers, haastige noodwetten, democratische viruscontrole en een strijd om posities in de academische wereld: leven in anderhalve meter achterdocht. Gelukkig zijn er poffertjes...

 • Zihni Özdil in het hol van de leeuw

  Jul 23 2020

  Een toogbeleg met niemand minder dan Zihni Özdil, klovendichter, essayist, leenstelselpiraat en allround agitator. Een fantastische meneer dus, met een GroenLinks-verleden, maar we zijn bereid hem dat te vergeven

 • Fidan Ekiz: 'Hoofddoek uit solidariteit? Echt niet'

  Jul 16 2020

  Fidan Ekiz, nieuwe koningin van de talkshows, over de Divibokaal ('Had in Op1 besproken moeten worden'), hoofddoeken ('Ik begrijp niet dat je dat doet, in Nederland') en maken wat je zelf wil: 'Dikke middelvinger!'

 • Wierd Duk legt de wereld uit in Chips. Nootjes. Bier.

  Jul 09 2020

  Wierd Duk legt uit hoe cancel culture werkt. Wat er mankeert aan de media. Waarom we gaan winnen.

 • Dennis Schouten ONTSLAGEN bij Talpa

  Jul 02 2020

  Chips. Nootjes. Bier. En Dennis Schouten, over zijn witte werk bij PowNed, zijn T-woorden met Jan Roos en zijn lampionnenoptocht in Almere

 • Hans Teeuwen: 'Maar was het Akwasi?'

  Jun 25 2020

  Hans Teeuwen, Koning van de Lach, Meester van de Tijdsgeest, aan de toog in ons keldercafé.

 • Sywert en de samenleving in het Coronacafe

  Jun 19 2020

  Over Johan Derksen, Sylvana, wat een ontzettende lul Leo Lucassen is en hoe klein en bekrompen de Nederlandse media

 • Bahram Sadeghi in het Coronacafe

  Jun 12 2020

  Een quirky en campy terugblik op filmpjes maken, versneden met de ophef du jour, met voormalige VPRO-videomaker & bescheiden rebel Bahram Sadeghi

 • Tim Hofman in het GSTV Coronacafe

  Jun 05 2020

  Tim Hofman aan de bar in de stijlloze stamkroeg, ouwehoeren over filmpjes maken, BLM, Femke Halsema en alles wat verder over de toog komt.

 • Terras weer open in het Coronacafe!

  May 29 2020

  Anna Dijkman legt aan Staal & Van Rossem uit hoe duur het bier wordt op een coronaterras, waarom je niet per se een vrouwelijke premier wil en hoe noem je eigenlijk een Italiaanse Jan?

 • Kapotte KNVB, crisis in de competitie

  May 22 2020

  Is de KNVB dood? Neal Peters (FC Afkicken) praat met Tom Staal in het tot sportkantine verbouwde GSTV Coronacafe.

 • Kees de Kort: 'Een steen door het Binnenhof!'

  May 15 2020

  Kees de Kort vindt de corona-lockdown grote onzin en een groot economisch gevaar: "Als ik jullie leeftijd had, wist ik het wel, EEN STEEN DOOR HET BINNENHOF!"

 • Coronacafe - Mondkapjes verplicht in het OV

  May 08 2020

  Op 1 juni worden mondkapjes verplicht in het OV. Gaat dat helpen de economie weer op gang te krijgen? We spraken erover met Professionele TreinTurk Alptekin Akdogan

 • Zwagerman: "Natuurlijk moet de horeca weer open!"

  May 01 2020

  Marianne Zwagerman kan nogal eens ratelen als een omgevallen doos parelkettingen, maar ze wil met gierende banden de economische crisis uit, voordat ie écht begint. Nou. Leg het ons maar eens uit: HOE DAN?

 • Coronacafe met Pieter Omtzigt

  Apr 24 2020

  Pieter Omtzigt over de stijlloze studiovloer. Een Kamerlid, van een partij die we eigenlijk niet pruimen, maar waar we als politicus toch best een beetje tegenop kijken. (Geluid verbetert na tien minuten!)

 • GS Coronacafe - Met Martin Koolhoven

  Apr 17 2020

  De Kijk van Koolhoven, maar dan over de effecten van corona op de cultuursector. Over zijn carrière, werken op anderhalve meter op de filmset, en over Thierry Baudet

 • GSAV - Tom "Human Centipede" Six over zijn nieuwe film The Onania Club

  Aug 17 2018

  Vrije geest, creatieve geest en zieke geest. Tom Six is het allemaal. De eigenzinnige maker van The Human Centipede is in de studio om te vertellen over zijn nieuwe film, The Onania Club. Hij leert ons ondertussen ook nog wat over de filmbiz en nieuwsgierige aagjes in 't Gooi.

 • Wij Van GeenStijl - IJscast ter verkoeling

  Jul 23 2018

  IJscast! Het GeenStijl A/V Hitteplan. IJsberen in beeld en een beetje psychologie van de kouwe grond.

 • GSAV - General Pussy

  Jul 23 2018

  Arnold Karskens en Henk Willem Smits vertellen over hun boek over 'General Pussy' Guus Kouwenhoven, de Nederlandse wapenhandelaar waar Nicolas Cage zijn Lord of War op baseerde.

 • GSAV - Babbelen met Annabel, deel II

  Jul 20 2018

  Wij kennen Tante Bel nog van toen ze nog een kattenbelletje was, maar inmiddels is het een Grande Dame. Deel twee van de terugblik op een tsunami-jaar!

 • GSAV - Annabel 'En nu ben ik fractievoorzitter!' Nanninga

  Jul 19 2018

  Wij kennen Tante Bel nog van toen ze nog een kattenbelletje was, maar inmiddels is het een Grande Dame. Terugblik op een tsunami-jaar!

 • GSAV - Interview met Peter Hitchens

  Jul 11 2018

  GeenStijl sprak met Peter Hitchens over Marxistische EU-potentaten, God én het WK Voetbal. De boeiendste columnist van Engeland nu in je podcast!

 • Wij Van GeenStijl - Sorry voor de Slavernij!

  Jul 02 2018

  Geen weer voor een blanke om in een krappe podcaststudio onder hete lampen te zitten maar we moesten het hebben over Aboutaleb, excuses voor slavernij en Rutte bij Trump.

 • Wij Van GeenStijl - AANSLAG OP WIERD DUK!!1!

  Jun 26 2018

  Een Caddy-crash aan de Basisweg. Is het een aanslag op Wierd Duk? Ook: de sfeer onder Nederturken verslechtert, en wordt het toch Femke?

 • Wij Van GeenStijl - Kinderkooien, kookvarkens& uploadfilters

  Jun 21 2018

  We waren er even tussenuit om de nieuwe EU Uploadfilterwet te bestuderen, en oh boy wat gebeurde er viel in de tussentijd. Trump z'n kinderkooien, levend gekookte varkens en Merkel is ook al bijna weg!

 • Wij Van GeenStijl - Man Bijlt Hond

  May 31 2018

  Terwijl alles om ons heen weer eens ouderwets naar de tering kapotstuk gaat en het buiten hakbijlen en rijgmessen regent, probeert een boze, pardon humanistische blanke man het lek van binnenuit te repareren. Wee ons.

 • Wij Van GeenStijl - #FreeTommy en piss off, Paay

  May 28 2018

  Tommy Robinson zit in de Britse bak voor het filmen van sex traffickers en wij staan voor het hekje van de rechter in de zaak Paay vs. GeenStijl voor het linken naar een plasseksfilmpje. Om het in videotermen te houden: het zijn bewogen tijden!

 • Wij van GeenStijl - Een Vrij Linkse Parodie

  May 24 2018

  In deze parodie op een podcast betreuren we de broedermoord op Vrij Links en de dood van de Linkse Parodie. Maar dan wel op feestelijke wijze.

 • De Grote Donorshow - Hoe Haren bij Groningen wordt gedwongen

  May 24 2018

  Een nieuwe Donorshow met het onverzettelijke powerhouse uut 't Noorden: niemand minder dan Mariska Sloot, ex-wethouder te Haren en strijdster voor gemeentelijke zelfstandigheid.

 • De Grote Donorshow - Waar zijn de vrouwen?

  May 17 2018

  Annette Dölle, die wij niet kenden, schreef een stukje over waar de vrouwen blijven als het op spreekrecht aankomt. En dat ze tekent voor het referendum, óndanks GeenStijl. Vonden we twee leuke haakjes voor een uitnodiging voor de Grote Donorshow.

 • Wij Van GeenStijl - Verwarde man opgekrikt tot aanslag!

  May 16 2018

  Is de Verwarde Man in Den Haag toch een moslimterrorist? Pauline Krikke doet een Joziasje, toeristengenocide in Amsterdam en de Senaat stapt uit de referendum-race.

 • Wij Van GeenStijl - Gregorius Nekschot opgestaan uit de tekendoos!

  May 14 2018

  Cartoonist Gregorius Nekschot is opgestaan uit de tekendoos, en heeft de deksel van de inktpot geschroefd voor een nieuwe serie misselijke grappen. MAG DAT?

 • De Grote Donorshow - “Vernieuwing moet van buiten het parlement komen"

  May 09 2018

  Historisch Geerten Waling schuift aan bij Bart en Alptekin voor een gesprek over democratische vernieuwing, fractiediscipline en een oppositie die geen tegenmacht heeft.

 • GSAVS01E08 - Verwarde mannen!

  May 07 2018

  Hitte van de zon en het heetst van de strijd in het hoofd van een verwarde man. Twee verwarde mannen van GeenStijl zijn verward over de verwarring en vragen zich af: waan, aanslag, of waanslag in Den Haag?

 • De Grote Donorshow - “Een referendum moet je leren winnen”

  May 02 2018

  Niesco Dubbelboer, een van de geestelijk vaders van het raadgevend referendum, praat met Alptekin Akdogan & Bart Nijman over demofobie, de donorwet en het Oekraïnereferendum. Deel 1 in een serie rond de GeenPeil-campagne https://hartvoordemocratie.nl

 • GSAVS01E07 - AFA-geweld in 020 en de bonnetjes van de dividendbelasting

  Apr 23 2018

  In Amsterdam heeft AFA het gezag overgenomen, hoe komen we van Van Aarsgat af en moet Rutte betalen voor het onterecht ontduiken van vragen over de bonnetjes van de dividendbelasting?

 • GSAVS01E06 - #MeToo laait op & Israël is jarig

  Apr 19 2018

  De zon schijnt heerlijk, korte broeken mogen weer (niet), #MeToo laait opnieuw op dus we krijgen allemaal leedvermaak opgedrongen waar we helemaal niet om gevraagd hebben, en Israël is ook nog eens jarig.

 • GSAV S01E05 - We gaan er allemaal Dotan!

  Apr 16 2018

  Sorry voor de teringflauwe woordgrap maar het hashtag iswelzo want trollen, ijdelheid & marketing maken het internet KAPOT. Helaas voor jullie kunnen twee lelijke kerels in een klein kudthok nog gewoon in de camera praten dus hier is S01E05 van Wij van GeenStijl!

 • GSAV S01E04 - Zand, Zuck & Zitverhogers

  Apr 12 2018

  Met vandaag het zand in onze spleet over de nieuwe mariniers-missie naar Afghanistan, de vraag waarom de ME die krakers in 020 Oost niet uit hun andermans huis komt waterkanonneren voordat Erwin Wagensfeldwebel die kudtkrakers verhoudingsgewijs een beter imago kado komt doen, en het digitale zitverhogertje van Zuckerberg waardoor Trump wel of niet de Amerikaanse verkiezingen kon winnen en wij dus nu zitten te wachten tot hij zijn Tomahawks met GroenLinks-keurmerk richting Syrië slingert.

 • GSAV S01E03 - De winst van Orban, Het R-woord, en Peter de Vries

  Apr 09 2018

  Met vandaag: Heeft Viktor Orbán eerlijk gewonnen in Hongarije & waarom? Toen we vanmorgen in de studio zaten, kwamen er al wat kleinigheidjes boven dobberen over "zoekgeraakte stemmen" en aanverwante dubieuze dingen en een paar uur laten hebben ze het bij verkiezingswaarnemer OVSE over "serious issues” maar ook over "professionele stemprocedures" dus het kan nog alle kanten op. In eigen land maakte "misdaadjournalist" Peter de Vries met Peter de Vries weer eens non-nieuws over Peter de Vries en ...more

 • GSAV S01E02 - Paasvuur, Wiv-wijzigingen en Krakersleed

  Apr 05 2018

  Andermaal een kijkje onder de motorkap van uw roze haatlog: GSAV deel twee! U wordt in twintig gehele minuten bijgepraat over het referendum, de perikelen rond de kruistocht tegen de PAASVOERKOELTOER en de opmars van het Neomarxistiese Gevaar in de Amsterdamse gemeenteraad. Metinclusief shoutouts naar vrienden van de show Annabel Nanninga enprof. dr. Leo Lucassen. Kwaak!

 • GSAV S01E01 - Sheik Afwas en de Donorwet

  Apr 03 2018

  Ooooh sjiiit Wij van GeenStijl gaan ook al podcasten!? Twee boterbabbelende boosbloggers in een 2 bij 4 studiootje aan een gammel tafeltje met een kroontje d'rop. Wie de F zit daar nou op te wachten? Nou ja. Probeer het en dan weet je het. Wij van GeenStijl presenteren: Wij van GeenStijl. Over Sheik Afwas, vrijheid van meningsuiting en de spannende vraag: Komt er nog een referendum over de Donorwet?

 • Twee uur Hans Teeuwen bij Radio BART

  Mar 11 2017

  Twee uur Hans Teeuwen over vrijheid van meningsuiting en Mohammedcartoons, over verbinden en respect, over Jesse Klaver en Wilders, over het Oekraïnereferendum en opportunisme en over hoe lood- en loodzwaar het métier van cabaretier is.