PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Ghostbusters Dutch Division

Ghostbusters Dutch Division Podcast: de Nederlandse podcast over alles wat met Ghostbusters te maken heeft. Van films tot games, en van collectibles tot props. Alles komt aan bod. Twee Nederlandse fans in gesprek over alles wat hun bezig houdt, wat ze beleven, waar ze op hopen en natuurlijk wat ze verzamelen.

Afleveringen

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #40

  Oct 21 2020

  Een podcast die gewoon even twee hele weken in de maak is geweest! Ja ja, maar niet vrijwillig, dus luisteren en kom er achter waarom (oh zo knullig) Mark en Andre vragen zich af zijn virtuele cons de toekomst? Daarnaast ons verslag van Hasbro Pulse, de acteertalenten van Pam van Marketing, het verhaal van Ernie Hudson’s snor in Ghostbusters 2, elke keer weer “all over the world”, er mag weer gescalped worden, het spokenhoofd van Bug-Eye, de reveal van de Afterlife Ecto-1 Ook e...more

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #39

  Sep 20 2020

  Terug van nooit-weggeweest (nog niet), hebben Mark en Andre het over de evenementen die voorzichtig weer beginnen, bespreken ze uitgebreid de geweldige unboxing van de Blitzway Ecto-1, geven ze aan wat ze er nu precies van vinden, hebben ze een nieuwtje wat allang geen nieuwtje meer is,. En verder 34 jaar The Real Ghostbusters. Wat zijn de favoriete afleveringen, welke zijn minder en waarom is Lorenzo Music echt veel beter dan Dave ….euh….die van Full House.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #38

  Aug 31 2020

  Ja hoor, daar zijn ze weer, Spokenjagers Mark en Andre met alweer de 38e podcast over alles wat maar met Ghostbusters te maken heeft. Deze keer over de impact van COVID19 op de cons en vooral hoe nu verder? Verder de pins zijn er en meteen is ook de staatskas weer gespekt, een kijkje bij de nieuwe Plasma Series Spengler Wand van Hasbro, waar koop je nou een goede Ghostbusters overall en natuurlijk….My Little Pony?

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #37

  Aug 12 2020

  We zijn er weer, met de vraag der vragen tijdens deze warme zomer, komt ie er, of komt ie er niet? Samen met gast en GBDD-lid Leon praten Andre en Mark over onze jeugd in een kastje, over de aangekondigde score voor Ghostbusters 2, de magie en kracht van de score, veel Ghostbusters nostalgie en eens een keer geen kijkersvragen. Bedankt he!

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #36

  Jul 24 2020

  Aaah nee! Net als dacht, die komen niet terug, zijn de Spokenjagers terug met nog meer…ja…geen idee. Hoor hoe Mark en Andre het hebben over hun favoriete action-figures, welke zijn echt goed, welke niet, wat is de moeite waard en welke zijn inmiddels onbetaalbaar? Daarnaast kijkersvragen en een drang naar koffie!

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #35: Waldorf and Statler Editie!

  Jul 06 2020

  Deze keer duiken Mark en Andre vooral in het onderwerp Ghostbusters Day en al de geweldige nieuwtjes en topics die uitbleven. Ze gaan in op hun frustraties, hun ongenoegen en het gevoel dat Ghostbusters steeds weer op de tweede plek (of derde, vierde of zoveelste plek komt). Jammer allemaal. De Waldorf and Statler Editie is uniek, vanaf volgende week zijn we weer heerlijk vrolijk en heeft Andre ook een beter microfoon weer.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #34

  Jun 17 2020

  Ja ja! Dacht je er vanaf te zijn, ineens zijn ze er weer. De Spokenjagers! Deze keer vooral veel aandacht voor het 31-jarige jubileum van Ghostbusters 2, natuurlijk het 11-jarig jubileum van Ghostbusters the Video Game, maar ook aandacht voor nieuwe bingootjes, de Blitzway Ecto-1, Retro Slimer en Stay Puft en natuurlijk: Extreme Ghostbusters (ofzo). Na niet echt maar wel natuurlijk staan we ook stil bij de geweldige Reunited Apart Episode 5: Ghostbusters reunion! Wat geweldig!

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #33 : Ghostbusters 2

  May 24 2020

  Omdat er eigenlijk ondanks alles nog steeds heel weinig nieuws is en we ook wat willen overhouden voor de volgende afleveringen, kijken Mark en Andre vandaag samen naar Ghostbusters 2. De absolute favoriet van Andre zelf. Luister mee waarom en hoor wat de jongens vinden van de film en hoe ze elke scene voorzien van hun eigen commentaar…..ja ja…het is wat

 • Ghostbusters Dutch Division #32

  May 15 2020

  Na een weekje of twee geen inspiratie, donderen we nu weer door je speakers….min of meer. Deze keer over My Little Pony, de frustratie van verzendkosten en importkosten, Ghostbusters Hellbent, de release van de Plasma Series in Amerika, Scalpers, Ghostbusters Monopoly en natuurlijk nostalgie en oude spelletjes.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #31

  Apr 23 2020

  Omdat er niks te doen is, de wereld nog steeds stil staat en het toch wel duidelijk is dat we over Ghostbusters willen praten, hebben Mark en Andre besloten om….film te gaan kijken. Ja ja. Luister naar hun comments over de film, wat ze er van vinden, welke dingen ze weten te vertellen en natuurlijk weer flauwekul. Van de ogen van Dana Barrett tot het scheerschuim van Bill Murray via een Terror Dogje of twee. Deze podcast is bedoeld om synchroon te kijken met de film Ghostbusters uit 1984. ...more

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast#30: Quarantaine Special

  Apr 13 2020

  De 30e Spokenjagers! Ja dat mag gevierd worden maar dat kan helaas niet, want ..tja..lockdown. Samen met een aantal leden van de Ghostbusters Dutch Division spelen we het dilemma-spel (zoals gehoord in de podcast van Chez Geeque). Rare vragen, goede vragen, goede dilemma’s, rare dilemma’s en natuurlijk weer de gebruikelijke portie flauwekul. Helaas geen Ghostbusters nieuws maar wel met nieuwe sounds en dus weer leuk om te luisteren. Wil je ook een keer mee doen? Of heb je een goede/l...more

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #29

  Apr 05 2020

  Over het uitstellen van Ghostbusters Afterlife, wat er gebeurd met alle merchandise, Online Petities, de Retro Real Ghostbusters figuren, het overlijde van Julie Bennett, een misgelopen setje Ecto-Glows en zuur zijn, Ghostbusters the Video Game en waarom hij nu al in de aanbieding is. Daarnaast het nut van Kickstarter en andere inzamelkanalen voor je hobby. En als je denk dat we het NIET over de Ghostbusters 1 april grappen gaan hebben,…..think again

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast: Stay Home Comic Con Special

  Mar 29 2020

  Onze eerste keer live podcasten of Stay Home Comic Con. Over mooie comic con herinneringen, mooiste bingootjes, wat verzamelen we nou precies (en waarom) en een paar hele coole in vragen van onze luisteraars (en een break-in van Gerto van Chez Geek).

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #28

  Mar 25 2020

  De wereld staat stil, maar toch een Ghostbusters Podcast. Deze keer vooral over de impact van alles wat gaande is in de wereld op onze Ghostbusters community, het mogelijk uitstellen van Ghostbusters Afterlife en of dit beter of juist slechter is, een paar leuke flashbacks en natuurlijk wat te doen nu alles tot 1 juni 2020 is afgelast.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #27

  Mar 16 2020

  Over Corona en alles wat er bij komt kijken , Afterlife news, belang van scores in muziek, overlijden van Max von Sydow en dan automatisch de man die Vigo speelde Wilhem von Homburg, de nieuwe Ecto-goggles van Hollywood Collectibles, het kopen en hebben van props, hoe belangrijk is een accurate suit en hoe kan het ook anders een kijkersvraag!

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #26

  Mar 01 2020

  Deze keer over het overlijden van een mede-Ghostbuster, de nieuwe bingootjes van deze week en gaan we uitgebreid in op alle (?) Ghostbusters games die er zijn met natuurlijk de vraag, welke is favoriet en welke kennen we niet eens? En nee deze keer niks over de Blitzway Ecto (bijna).

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #25

  Feb 23 2020

  Een podcast geheel in het teken van de Toy Fair in New York! Want we kunnen de plaatjes met jullie delen maar wat vinden we er nou echt van? Over de Real Ghostbusters, Plasma Series, Fright Features en natuurlijk de presentatie van het geheel door Hasbro. Dus geldbuidel in de aanslag! Dat wordt bestellen!

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #24

  Feb 16 2020

  Deze keer over Valentijns Dag (min of meer), over die ene scene in Ghostbusters 2, de terugkeer van Rick Moranis, nog meer gedoe met de Blitzway Ecto en natuurlijk, hoe kan het ook anders, vragen van de Rona…euh…de luisteraars. Oh en terloop gooi Mark ook nog even geheel gratis een geheim stukje informatie op tafel.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #23

  Feb 09 2020

  Na even een kleine omweg door Disneyland Parijs, zij we er weer. Deze keer over, de Toyfair in Duitsland en vooral de aankomende Toyfair, over Mattel, de piepschuim Ecto van Mattel, meer over de Blitzway Ecto-1 en wat de Eaglemoss Ecto-1 allemaal kan brengen. En natuurlijk de kijkersvragen.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #22

  Jan 24 2020

  Over comics, de frustratie van verzamelen, bootleg spul, Bill Murray in Ghostbusters Afterlife en de Ghostbusters 2 easter egg, antwoord op de vraag wat als Ghostbusters geen komedie was geweest en natuurlijk het spandoek bij ADO Den Haag.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #21

  Jan 12 2020

  Over Ghostbusters Afterlife in 3D, de Blitzway Ecto-1 en de teleurstelling, Belushi en Murphy als Ghostbusters, komt Gozer terug in Afterlife en hoe en Ecto-Con 2020!

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #20

  Dec 30 2019

  De laatste van 2019! Over het overlijden van Tim Lawrence, het 80’s gevoel, vergelijking tussen Ghostbusters en Ghostbusters 2, de verjaardag van Slavitza Jovan, goede voornemens en natuurlijk de mogelijkheden van een fan-event.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #19: De Kerstspecial

  Dec 23 2019

  De enige echte, niet zo speciale kerstspecial van Ghostbusters Dutch Divison! Luister hoe we, zoekend naar een link tussen Ghostbusters en kerst uiteindelijk TOCH weer uitkomen in lekker ouwehoeren over van alles en nog wat. Lekker speciaal, en toch ook weer niet .

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #18

  Dec 20 2019

  Over de trailer, alweer, de reacties op internet, theorieën over de nieuwe film, weer over stickertjes, waarom Winston eigenlijk best cool is en natuurlijk de kijkersvragen en een boel flauwekul en geklier.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #17

  Dec 15 2019

  Spoilers, spoilers oh zo veel spoilers!! De Ghostbusters Afterlife trailer is online en wij gaan dit nu helemaal analyseren en verder niks. Elke seconde gaan we bij langs. En oh wat is dit mooi, oh wat is dit nostalgisch ten top! Maar goed een podcast alleen over de trailer? Ja dat gaat lukken hoor

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #16

  Dec 15 2019

  Over de verzameljaarbeurs en hoe gezellig die is, Dutch Comic Con en hoe vol dat was, Duitse podcasts en Citywalks en verder natuurlijk over stickers en inpakfolie, de kijkersvraag waarin we eindelijk onthullen waar alles gehaald wordt. En natuurlijk, sateprikkers.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #15

  Nov 13 2019

  Na even een korte pauze, zijn we toch terug! Deze keer over onze passie voor Ghostbusters, over the Real Ghostbusters, False New van Ghostbusters 2020 en de kijkersvragen.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #14

  Oct 24 2019

  Deze keer over Loony Tunes (ofzo), maar vooral over de Ghostbusters Answer the Call uit 2016. We gaan de diepte in over deze omstreden Ghostbusters film met onze eigen Abby Yates, Tamara.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #13

  Oct 07 2019

  Natuurlijk uitgebreid stil staan bij Ghostbusters the Video Game Remastered, New York Comic Con, Halloween, Dutch Comic Con en de griep.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #12

  Sep 20 2019

  Een nieuwe podcast, deze keer met een gast. Supergezellig kletsen over Ghostbusters, 80’s nostalgie (kijkersvraag), Ghostbusters VR, de comic cons en wat verder nog ter tafel kwam.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #11

  Sep 13 2019

  Uitgebreid stil staan bij het 33 jarig jubileum de Real Ghostbusters, terugblik op onze eerste Dutch Comic Con, het Ghostbusters fandom en gelukkig, een kijkersvraag .

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #10

  Sep 03 2019

  Over Amsterdam Comic Con. We came , we saw, and we drank coffee (en Pepsi). Onze ervaring op ACC, was het een GO of een NO?

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #9

  Aug 21 2019

  De 9e podcast alweer, over badeendjes, Ghostbusters spoilers, badeendjes, Proton Packs, de kijkersvragen en natuurlijk, badeendjes!

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #8

  Aug 10 2019

  Over het laddertje op de Ecto-1, dingen die later pas opvallen, werken met Sony , Heidepark, Transformers/Ghostbusters en nog eventjes over ACC.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #7

  Jul 30 2019

  Over nieuwe aanwinsten, de ontwikkeling van de merchandise, de Extreme Ghostbusters, tante Thea en de topstukken uit onze collectie.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #6

  Jul 23 2019

  Over San Diego Comic Con en mooi Ghostbusters spulletjes, Amsterdam Comic Con, GB2020 news en…ja ja, kijkersvragen over onder andere onze onmoetingen met Ghostbusters sterren.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #5

  Jul 16 2019

  Over de Fantasy Meet in Coevorden, wel of niet in gear over straat, 3 jaar Answer the Call en GB2020 nieuwtjesMEER WEERGEVEN

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #4

  Jul 04 2019

  Over de Comic Con Stuttgart, de jacht, Paul Rudd, Answer the Call en van alles er tussendoor.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #3

  Jun 26 2019

  Over Fable and Fantasy, verzamelen, proton pack ongelukjes en wat verder maar nieuw was deze week.

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #2

  Jun 18 2019

  Over Ghostbusters The Video Game en 30 jaar Ghostbusters 2!

 • Ghostbusters Dutch Division Podcast #1

  Jun 10 2019

  De eerste podcast, over ons, GBfanfest en alles wat daar onthuld is.