PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Greatervenues.com Podcasts

Podcast by Greatervenues.com

Afleveringen

 • Project Playground: 'Op ontdekkingstocht naar creatieve invullingen van de nieuwe event standaard'

  Sep 02 2020

  Vertrouwen is alles, vooral in een markt waar veel onzekere factoren spelen. Daarom zijn we dolblij met het evenement ‘Project Playground’: de ultieme showcase dat je ook op 1,5-meter een waanzinnig mooi event kunt organiseren. SugarCity Events is tijdens dit event drie dagen lang, voor vijf exclusieve sessies, compleet aangekleed voor een ‘ontdekkingstocht naar creatieve invullingen van de nieuwe event standaard, waarbij veiligheid, styling en beleving hand in hand gaan’. GreaterVenues Podcast ...more

 • Code Rood: Live vanaf het Malieveld

  Aug 25 2020

  In deze aflevering reist GreaterVenues Podcast af naar dé locatie waar je moet zijn als je gaat demonstreren: het Malieveld. We doen live verslag van Code Rood, de gezamenlijke actie van de evenementenbranche! Met deze actie wordt een duidelijke boodschap gestuurd naar de politiek en de media - laat de evenementenbranche niet vallen!

 • Augustus 2020: 'Naar het Malieveld'

  Aug 17 2020

  GreaterVenues Podcast is de plek waar de insiders praten over de Grote Onderwerpen van Locatieland. In deze aflevering vertellen Pieter-Bas Boertje (IDEA) en Dirk Prijs (Genootschap voor Eventmanagers)waarom de evenementenbranche van zich moet laten horen op het Malieveld en hoe deze actie eruit zal zien.

 • Juni 2020: De Redders van Locatieland

  Jul 03 2020

  GreaterVenues Podcast is de plek waar de insiders praten over de Grote Onderwerpen van Locatieland. In deze aflevering spreken we met Henk van Maanen (Van Nelle Fabriek) en Henk Kroneberg (Dutch Venue Association) over hoe zij sinds de uitbraak van de coronacrisis samen met het Eventplatform hebben gestreden voor alle locaties in ons land.