PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Haagsche Ellende! De Podcast

We kunnen eenzaam wegkwijnen in de lockdown - we kunnen Covid riskeren en bij elkaar thuis op de bank klagen - maar je kunt ook intunen bij Haagsche Ellende! In deze podcast gaan we in gesprek met locals uit het Haagsche nachtleven over hoe zij het afgelopen jaar ervaren hebben. Er zijn er maar weinig die ongeschonden door de lockdown zijn gekomen, hetzij financieel, hetzij psychisch - en ook onze gasten hebben over corona flink wat te klagen. 070 heeft het zwaar te verduren. Pasquale de Gro...more

Afleveringen

 • E04: Mathilde Polak

  Apr 13 2021

  Het leven van een 21-jarige hoort eruit te zien zoals dat van Mathilde was: studeren en sporten, reizen en uitgaan, aan ouder worden denk je nog lang niet - je leeft hier en vooral nú. Totdat je je eigen vader moet begraven en je leven drastisch verandert. Als je kort daarop ook praktisch niks meer mag wat je vroeger wel deed vanwege Covid-19 is er wel écht sprake van rauwe Haagsche Ellende. De afgelopen 1,5 jaar waren niet makkelijk voor Mathilde. Hoe moet je vanuit huis studeren? Hoe gaat zij ...more

 • E03: Jasper Lieuwma

  Mar 05 2021

  De man met velen gezichten: DJ Friss, Playground Zero, It Takes Two en meer! Heeft Jasper nog zin om door te gaan met muziek maken zonder enig perspectief? Wil hij nog terug naar nachtelijke escapades of is een wat 'normaler' ritme toch ook wel fijn? Waarom is het soms zo lastig om mentale hulp te krijgen? En waar moet je mee uitkijken bij het aanvragen van de compensatieregelingen voor zzp'ers en ondernemers? Je hoort het allemaal in deze nieuwe aflevering van Haagsche Ellende! De Podcast.

 • E02: Pat Smith

  Feb 20 2021

  Omdat de ellende uit de pilot aflevering goed werd ontvangen hebben we besloten een tweede aflevering te maken. Dit keer met niemand anders dan ons steun en toeverlaat van de Haagsche Nacht: Nachtburgemeester Pat Smith. Naast deze prestigieuze titel is de beste man ook frontman van de Haagsche band Splendid en met zijn solo project onder zijn eigen naam timmert hij ook flink aan de weg. Eens kijken welke ellende deze man op z’n hart draagt!

 • E01: Tom de Bruijn

  Jan 23 2021

  De pilot van Haagsche Ellende - De Podcast!Met onze gast gaan we in gesprek over de mentale gevolgen van Covid-19, mannen in rokken, het taboe op professionele hulp en zijn (nieuwe) muziek.Uitgaan is voor jonge mensen niet meer wat het geweest is; hoe lost Tom de Bruijn (/Tommy Brown) dat op? Check deze aflevering!