PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Het hart dat zichzelf verraadde

LET OP: BELUISTER DIT HOORSPEL MET KOPTELEFOON OF OORTJES VOOR DE 8D-GELUIDSERVARING. ‘Het hart dat zichzelf verraadde’ is een muziektheater-thriller die verkent wat waanzin met een mens kan doen. Een intiem hoorspel, geïnspireerd op het werk van één van de grootste dichters uit de negentiende eeuw. In deze spannende vierdelige podcastserie neemt Ludvik je mee, onder begeleiding van zang, viool, piano en gitaar, door de grimmige en schurende wereld van hun bewerking op Edgar Allan Poe’s ‘The Tel...more

Afleveringen

 • Aflevering 4

  Dec 27 2020

  De vrouw probeert te verwerken wat er is gebeurd en een oplossing te verzinnen. Ondertussen doorzoekt de politie het huis.

 • Aflevering 3

  Dec 27 2020

  De vrouw kijkt naar de slapende man en laat haar lantaarn vallen. De man wordt wakker. Het is nu of nooit.

 • Aflevering 2

  Dec 27 2020

  De vrouw probeert te ontspannen, maar ze krijgt haar gedachten niet onder controle. In het holst van de nacht sluipt ze naar de slaapkamer van de man.

 • Aflevering 1

  Dec 27 2020

  Een vrouw komt in paniek het politiebureau binnengerend. Ze begint te vertellen over een man die ze verzorgt en zijn mysterieuze oog dat ze niet kan verdragen.

 • Teaser

  Dec 18 2020

  Het hart dat zichzelf verraadde is een muziektheater-thriller die verkent wat waanzin met een mens kan doen. Een intiem hoorspel, geïnspireerd op het werk van één van de grootste dichters uit de negentiende eeuw. In de spannende vierdelige podcastserie neemt Ludvik je mee, onder begeleiding van zang, viool, piano en gitaar, door de grimmige en schurende wereld van hun bewerking op Edgar Allan Poe’s The Tell-Tale Heart.