PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Kletsen met Kluun

Kletsen met Kluun, een podcast waarin ik elke week met een van mijn vriendjes praat over schrijven, over boeken, over creativiteit, het leven, en eigenlijk alles wat er aan bod komt. Deze podcast wordt niet opgenomen in studio kwaliteit maar gewoon via Instagram live. We bereiden niks voor, we gaan gewoon kletsen.Schenk jezelf een glas in, en luister mee naar Kletsen met Kluun.

Afleveringen

 • Kletsen met Kluun - Sander Kleinenberg

  Jan 07 2022

  Deze week praat ik met Sander Kleinenberg over schrijven, over boeken, over creativiteit, het leven, en eigenlijk alles wat er aan bod komt. Deze podcast wordt niet opgenomen in studio kwaliteit maar gewoon via Instagram live. We bereiden niks voor, we gaan gewoon kletsen. Schenk jezelf een glas in, en luister mee naar Kletsen met Kluun. 

 • Kletsen met Kluun - Susan Smit

  Dec 03 2021

  Deze week praat ik met Susan Smit over schrijven, over boeken, over creativiteit, het leven, en eigenlijk alles wat er aan bod komt. Deze podcast wordt niet opgenomen in studio kwaliteit maar gewoon via Instagram live. We bereiden niks voor, we gaan gewoon kletsen. Schenk jezelf een glas in, en luister mee naar Kletsen met Kluun. 

 • Kletsen met Kluun - Art Rooijakkers

  Nov 29 2021

  Deze week praat ik met Art Rooijakkers over schrijven, over boeken, over creativiteit, het leven, en eigenlijk alles wat er aan bod komt. Deze podcast wordt niet opgenomen in studio kwaliteit maar gewoon via Instagram live. We bereiden niks voor, we gaan gewoon kletsen. Schenk jezelf een glas in, en luister mee naar Kletsen met Kluun. 

 • Kletsen met Kluun - Lieke Schrijft

  Nov 19 2021

  Deze week praat ik met Lieke Schrijft over schrijven, over boeken, over creativiteit, het leven, en eigenlijk alles wat er aan bod komt. Deze podcast wordt niet opgenomen in studio kwaliteit maar gewoon via Instagram live. We bereiden niks voor, we gaan gewoon kletsen. Schenk jezelf een glas in, en luister mee naar Kletsen met Kluun. 

 • Kletsen met Kluun - Rene Oskam

  Nov 01 2021

  Deze week praat ik met Rene Oskam over schrijven, over boeken, over creativiteit, het leven, en eigenlijk alles wat er aan bod komt. Deze podcast wordt niet opgenomen in studio kwaliteit maar gewoon via Instagram live. We bereiden niks voor, we gaan gewoon kletsen. Schenk jezelf een glas in, en luister mee naar Kletsen met Kluun. 

 • Kletsen met Kluun - Joost van Bellen

  Oct 14 2021

  Deze week praat ik met Joost van Bellen over schrijven, over boeken, over creativiteit, het leven, en eigenlijk alles wat er aan bod komt. Deze podcast wordt niet opgenomen in studio kwaliteit maar gewoon via Instagram live. We bereiden niks voor, we gaan gewoon kletsen. Schenk jezelf een glas in, en luister mee naar Kletsen met Kluun. 

 • Kletsen met Kluun - Maike Meijer

  Oct 07 2021

  Deze week praat ik met Maike Meijer over schrijven, over boeken, over creativiteit, het leven, en eigenlijk alles wat er aan bod komt. Maike Meijer (Nijmegen, 29 april 1967) is een Nederlands actrice en scenarioschrijfster.Ze is vooral bekend van de absurdistische komedieserie Toren C. Voor die serie schreef Meijer ook het script, samen met Margôt Ros. Ze spelen in die serie ook de meeste typetjes zelf, in totaal ongeveer tachtig verschillende. Het script werd bekroond met de Lira Scenarioprijs....more