PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

LangzaamRijker Podcast

Langzaamrijker is het kanaal waar we praten over online inkomen, beleggen en persoonlijke financiën. Financiële onafhankelijkheid is het ultieme doel. Geen onzin hoe je snel rijk kan worden, maar praktische handvaten rondom online geld verdienen, beleggen en persoonlijke financiën.

Afleveringen

 • #9 - Voor- en nadelen van pensioenbeleggen

  Dec 15 2021

  Je pensioen klinkt als millenial waarschijnlijk als iets wat nog heel ver voor je ligt, en waar je je op dit moment totaal niet druk over wilt maken. Maar het is enorm belangrijk om je eens te verdiepen in je pensioen. Al is het maar om te weten of je er goed voor staat. Zelf kies ik er als ondernemer voor om fiscaal voordelig te beleggen voor mijn pensioen. Dat doe ik via een pensioenbelegrekening. In deze aflevering vertel ik je meer over pensioenbeleggen.

 • #8 - €13.000 investeren in een bestaande niche website

  Sep 10 2021

  In deze aflevering neem ik je graag mee in mijn grootste investering tot nu toe. Ik kocht voor €13.000 een bestaande niche website. Ik neem je mee in hoe deze prijs tot stand komt, wat de inkomsten zijn, en wat dus het rendement op deze investering is.

 • #7 - Investeren in goud en zilver

  May 27 2021

  In deze aflevering gaan we het hebben over investeren in edelmetalen zoals goud en zilver. Waarom hebben edelmetalen eigenlijk waarde? En wat zijn de rendement van dit soort grondstoffen op de lange termijn? Persoonlijk beleg ik deels in goud en zilver, en ik vertel je waar je op moet letten als je zelf zou willen investeren in goud en zilver.

 • #6 - Baan opzeggen en fulltime ondernemen

  Mar 29 2021

  Afgelopen maand zei ik mijn baan op en heb ik gekozen om fulltime te gaan ondernemen. Hoe kwam ik tot deze beslissing, welke overwegingen heb ik gemaakt, en hoe heb ik  uiteindelijk kunnen kiezen voor mezelf? In deze podcast vertel ik je meer over het opzeggen van mijn baan en de keuze om fulltime te ondernemen.

 • #5 - Rode cijfers op de aandelenbeurs

  Mar 04 2021

  De afgelopen dagen leveren veel aandelen wat van hun waarde in. Mijn Instagram DM, Discord en andere kanalen zitten direct vol met mensen die in paniek raken en vragen wat zij het best kunnen doen. Rode cijfers horen erbij wanneer je gaat beleggen. Het belangrijkste is dat je van tevoren een plan hebt gemaakt, waar je ook rekening hebt gehouden met dalende koersen. In deze podcast vertel ik je hoe je om kunt gaan met dit soort dalingen in op de beurs.   Instagram: https://www.instagram.com/langz...more

 • #4 - Website verkocht voor €19.000 - Hoe verdien je geld met een website en wat is hij waard?

  Jan 11 2021

  Begin 2020 verkocht ik een website over een populair vakantieland. Achteraf een goede zet, want enkele weken later zaten we met een wereldwijde pandemie opgescheept waardoor de vraag naar informatie rondom reizen enorm is afgenomen. Maar hoe verdien je nu precies geld met een website, en wat is een website eigenlijk waard? In deze podcast vertel ik je meer over het verdienmodel van mijn website en hoe ik tot het verkoopbedrag ben gekomen.

 • #3 - Beleggen in China met moderator Vincent

  Dec 20 2020

  Het beleggen in Azië en China in het bijzonder wordt steeds populairder. Maar wat zijn de verschillen met beleggen in de VS en Europa? En wat zijn zaken waar je op moet letten? In deze podcast sprak ik Vincent, de moderator van onze Discord chat. Hij belegt al enkele jaren actief in China en praat je helemaal bij over deze onbekende wereld.   Links: Beleggen in China met eToro: http://langzaamrijker.nl/go/etoro Onze Discord Chat: https://langzaamrijker.nl/go/discord    Besproken ETFs: IE00B466KX...more

 • #2 - Financieel onafhankelijk met behulp van Sidehustles

  Nov 30 2020

  In deze podcast neem ik jullie mee in mijn tocht naar financiële onafhankelijkheid, met behulp van mijn sidehustles. Ik heb als sinds mijn 14e (meerdere) inkomstenbronnen. Denk hierbij aan bijbaantjes, het schrijven van teksten, het bouwen van affliate websites, webshops en nu het hosten van een podcast en Youtube kanaal. Al deze sidehustles dragen op lange termijn bij aan mijn tocht naar financiële onafhankelijkheid. De laatste jaren richt ik mij met name op sidehustles die schaalbaar zijn. Mod...more

 • #1 - Introductie

  Nov 18 2020

  In deze eerste aflevering van de Langzaamrijker Podcast stel ik mezelf voor, en vertel ik je wat je de aankomende tijd in de volgende afleveringen kan verwachten. We zullen het in deze podcast hebben over online inkomen, beleggen en persoonlijke financiën. De podcasts zullen een mix zijn van one-man shows en interviews met mensen die een interessant verhaal te vertellen hebben.