PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Lessen voor een rijker leven

Als je terug zou kunnen gaan in de tijd, welk advies geef je je jongere zelf voor een rijker leven? Thijs Lindhout legt de vraag voor aan 6 markante persoonlijkheden in de podcastserie ‘Lessen voor een rijker leven’ van InsingerGilissen.

Afleveringen

 • Monique van de Ven deelt haar lessen voor een rijker leven

  Nov 28 2019

  Mede mogelijk gemaakt door: Insinger GilissenVoorafgaand aan de podcast schreef Monique zichzelf een brief waarin zij stilstaat bij bepalende momenten in haar leven. Aan de luisteraar deelt zij haar lessen om positief en empathisch te blijven. 'Als je empathisch bent en als je dingen geeft, krijg je ook zoveel terug, aldus de actrice.

 • Wilco van Rooijen deelt zijn lessen voor een rijker leven

  Nov 13 2019

  Mede mogelijk gemaakt door: Insinger GilissenVoorafgaand aan de podcast schreef Wilco zichzelf een brief waarin hij schrijft: "Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, welke boodschap zou je dan aan jezelf geven? Nieuwsgierig zijn (en blijven). Optimist zijn (en blijven)."

 • Hedy d’Ancona deelt haar lessen voor een rijker leven

  Oct 30 2019

  Mede mogelijk gemaakt door: Insinger GilissenVoorafgaand aan de podcast schreef Hedy zichzelf een brief waarin zij schrijft: "59 jaar ben je en dat is eigenlijk wel aan de oude kant om weer eens zo hevig verliefd te worden. Op iemand van 62; vier oude sokken. Moet ik je daarvoor niet waarschuwen? Wordt dit de vierde relatie in bijna 60 jaar die uiteindelijk toch weer - ver voor de eindstreep - wordt opgeheven?"

 • Frédérique Spigt deelt haar lessen voor een rijker leven

  Oct 16 2019

  Mede mogelijk gemaakt door: Insinger GilissenVoorafgaand aan de podcast schreef Frédérique zichzelf een brief waarin zij schrijft: "Waarom ik ben wie ik ben. Dan zie ik dat ik de moed heb gehad om over de randen heen te kijken. Af te wijken van de clichés. Soms tegen alle adviezen in, geen droog brood op de plank, te kiezen voor het wonderlijke, het ongrijpbare, niet voor het materiële. Die vrijheid is goud waard."

 • Glenn Helder deelt zijn lessen voor een rijker leven

  Oct 02 2019

  Mede mogelijk gemaakt door: Insinger GilissenVoorafgaand aan de podcast schreef Glenn zichzelf een brief waarin hij schrijft: "Jij weet dus nu gelijk dat ik het allerbeste met jou voor heb. Het is ook in mijn belang dat jij niet dezelfde fouten maakt als ik op jouw leeftijd.

 • Zarayda Groenhart deelt haar lessen voor een rijker leven

  Sep 18 2019

  Mede mogelijk gemaakt door: Insinger GilissenVoorafgaand aan de podcast schreef Zarayda zichzelf een brief waarin zij schrijft: "Met deze brief wil ik je herinneren aan het belangrijkste inzicht dat je opdeed in al die jaren dat je jezelf zo wilde bewijzen aan de buitenwereld. Alle rijkdom die je in je leven gebracht hebt, diende zich aan omdat je groot durfde te dromen. Hardop durfde te dromen. Je liet je niet tegenhouden door wat anderen daarvan vonden. Je hebt nooit laten beperken door h...more

 • Adriaan van Dis deelt zijn lessen voor een rijker leven

  Sep 18 2019

  Mede mogelijk gemaakt door: Insinger GilissenVoorafgaand aan de podcast schreef Adriaan zichzelf een brief waarin hij schrijft: "Mag ik je een wijze raad geven? Misschien kun je na je zestiende nog een ander pad in slaan. Wees niet zo bang. Steek je tong uit naar zekerheid en fatsoen. Vertrouw op jezelf. Waarom zou je zoals ik nog twintig jaar moeten stapelen om uiteindelijk een academische titel te behalen?"