PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Lief Leven

Laten we samen groeien! Ontdekken wie we echt zijn. De zwaarte van onze schouders. Ruimte maken om te stralen! Door meditatie, coaching en openhartige gesprekken.

Afleveringen

 • Angst: Leraar in een monsterpak

  Feb 18 2021

  Wat is angst? Wat kun je ermee doen? Kun je ooit helemaal zonder angst leven? In dit gesprek delen we onze ervaringen en meest waardevolle tips.

 • Meditatie (5 min) - Aan jezelf en de wereld geven

  Feb 09 2021

  Durf voor jezelf te leven, dan heb je een ander zoveel meer te geven. Dit is een ontspannende meditatie, waarin jij jezelf geeft wat je nodig hebt, omdat je weet dat je anderen en de wereld daar meer mee geeft.

 • Meditatie (6 min) - Van angst naar liefde

  Feb 09 2021

  Heb je last van angst of paniekaanvallen? In deze meditatie vind je de sleutel om die te verzachten. Met jouw liefdevolle energie als zaklamp in een donkere ruimte.

 • Meditatie (10min) - Innerlijk kind

  Feb 09 2021

  In deze meditatie maken we contact met het kind in onszelf. Wat heeft zij of hij nodig? Jij kan dit kind geven wat het nodig heeft: troost, liefde, veiligheid. Contact maken met jouw innerlijke kind werkt helend.

 • Meditatie (10min) - Jezelf vergeven

  Feb 09 2021

  In deze meditatie maak je ruimte. Jezelf bevrijden van de verwachtingen die je hebt. Loslaten. Leeg worden. Om weer ruimte te creëren voor nieuwe energie en jezelf te bevrijden van jouw eigen zware verwachtingen. Je bent al goed genoeg!

 • Meditatie (8 min) - Dansen met de dualiteiten

  Feb 06 2021

  Leer te houden van je angsten, pijn en negatieve gedachten. Breng licht in het donker en leer te dansen met de dualiteiten.

 • Meditatie (10 min) - Overvloed

  Feb 06 2021

  Maak contact met jouw diepste verlangen en laat die stromen. Je mag ontvangen. Je mag er zijn. Er is genoeg. Jij bent genoeg.

 • Wandelmeditatie (10min) - Verantwoordelijkheid voor jouw leven

  Feb 06 2021

  ‘Ik wil kunnen zien’ voorbij de maskers, verwachtingen en conditioneringen. De verantwoordelijkheid nemen over mijn leven en wie ik ben.

 • Inchecken bij jezelf: hoe doe je dat?

  Feb 02 2021

  Julie en Nanne gaan met elkaar in gesprek over de hobbels die zij in hun leven tegenkomen. Openhartig en eerlijk delen zij hun ervaringen en tips die jij kan inzetten voor een fijn leven.

 • Meditatie - Vol energie het najaar in!

  Aug 26 2020

  In deze meditatie (12 min) breng je, onder begeleiding van Nanne, jouw energiesysteem weer in balans. Waarbij de focus ligt op de Yang energie, om de herfst en winter warm en krachtig door te komen.

 • Meditatie - Opstaan vol energie

  Jul 06 2020

  Wil jij deze dag gaan rocken? Vanuit jouw eigen kracht en het vertrouwen daarop? Niet op zoek naar geluk, maar weten dat je geluk bent? Reis in deze meditatie dan door jezelf en ontdek jouw kracht.

 • Meditatie - Ik ben liefde

  Jul 06 2020

  In deze meditatie (10 min) ga jij je herinneren wie je bent en jouw angsten, spanningen en pijn helen met die kracht.

 • Meditatie - Ik ben het waard

  Jul 06 2020

  In deze meditatie (10 min) voor zelfliefde en zelfvertrouwen leer je dat je het verdient om te ontvangen, succesvol en gezond te zijn.

 • Afl. 6 Racisme en de weg vooruit: Amilcar van Mulier

  Jul 01 2020

  In deze aflevering staan we stil bij de subtiele niveaus van racisme en vooral wat we er tegen kunnen doen. Een persoonlijk, alsook collectief verhaal dat ons allemaal op weg kan helpen in deze reis naar een wereld zonder racisme.

 • Meditatie - Lekker slapen

  Jun 13 2020

  Met deze korte meditatie van 10 minuten dommel je zo in slaap. Je mag ontspannen. Je mag rusten. Laat maar los.

 • Afl. 5 Yoni’s, girlpower & zelfliefde: Jip Isabel

  May 26 2020

  Jip Isabel transformeerde van Fitgirl tot de Krachtige Vrouw. Hoe leer je van je eigen lijf te houden? En hoe kunnen we meer vanuit onze vrouwelijke kracht in het leven staan?

 • Afl. 4 Rouwen & van jezelf houden: Remco Groenewegen

  May 26 2020

  Hoe leef je verder als in een paar jaar tijd jouw beide ouders overlijden? Hoe ga je om met emoties? Remco doorleefde het en besloot zijn eigen beste vriend te worden.

 • Afl. 3 Lekker schreeuwen, ayahuasca & levenslessen: Krystl

  May 15 2020

  Krystl is een perfectionist die graag de touwtjes zelf in handen heeft. Hoe ga je om met een tijd waarin alles verandert? Hoe breng je structuur in je dag? En hoe blijf je groeien als mens? Af en toe even lekker schreeuwen en anicha. Wat dat is? Luister maar!

 • Afl. 2 Veerkracht: Annemarieke Driessen

  May 06 2020

  Annemarieke was een energieke ondernemer die vol in het leven stond, tot zij op haar 25e ineens vanaf haar borst verlamd raakte. Hoe kwam zij door deze tijd? En wat kunnen we van haar leren over het tempo van ons leven.

 • Afl. 1 Volg je hart: Joline van Gelder

  Apr 30 2020

  Het leven van Joline veranderde in twee maanden tijd rigoureus. Van veel onzekerheid, naar het vinden van haar levensmissie en het opzetten van een eigen onderneming: Sapjes van Jo. Ze neemt ons mee op haar inspirerende reis.

 • Meditatie - Balans vinden in chaos.

  Apr 28 2020

  In deze geleide meditatie door Nanne, ga je jouw eigen kracht en de rust van binnen ervaren. De spanning uit jouw lijf, in ruil voor rust en balans.

 • Meditatie - Zelfliefde & zelfvertrouwen

  Feb 21 2020

  In deze meditatie focussen we op het vierde chakra, het energiecentrum van ons hart. De energie van het hart laten we door het lichaam stromen en brengt liefde naar iedere cel van jou. Je bent liefde. Je verdient liefde. Deze meditatie brengt je liefde voor jezelf, ontspanning en zelfvertrouwen.

 • Meditatie - Dag negatieve gedachten!

  Feb 21 2020

  In deze begeleide Lief Leven Meditatie van 10 minuten kun jij jouw hoofd leeg maken. We laten negatieve gedachten gaan en maken ruimte voor positiviteit en creatieve levensenergie. Door je niet te verzetten tegen negatieve gedachten, maar het te accepteren, zullen de gedachten snel weer gaan. Zoals ook jouw ademhaling komt en gaat.

 • Meditatie - Aantrekken waar je naar verlangt

  Feb 21 2020

  In deze Lief Leven meditatie van 10 minuten, neemt Nanne je mee naar een reis naar binnen, waar we gaan loslaten en aantrekken. Waar verlang je naar? Wat kun je loslaten? En wat blokkeert jou hierin? Het tweede chakra staat centraal in deze meditatie. Het chakra van beweging, stroming, verlangen en plezier.

 • Meditatie - Ik mag er zijn

  Feb 21 2020

  In deze Lief Leven meditatie van 15 minuten vind je ruimte voor jezelf, om te voelen dat je er mag zijn. Dat je perfect bent, precies zoals je bent. De meditatie focust op het eerste chakra, het wortelchakra. Het energiecentrum onderin ons lichaam dat staat voor veiligheid. Je thuis voelen. Op de aarde en in jezelf.

 • Meditatie - Je kunt jezelf helen

  Feb 21 2020

  In deze meditatie ervaar je jouw zelfhelende kracht. Door 10 minuten de liefde en eenheid in jezelf op te zoeken, realiseer je je dat je heel bent. Niet gebroken. Je mag spanning loslaten en daarmee ruimte maken voor positieve energie.

 • Welkom bij jezelf.

  Feb 20 2020

  Wat goed dat je deze tijd voor jouzelf neemt 💛 We hopen jouw dag te verrijken met openhartige gesprekken en fijne meditaties. Wil je meer weten? Kijk dan op liefleven.com