PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Luisteravonturen

Legendarische verhalen vormen de basis voor de beste avonturen. Stoere avonturen, bekende sprookjes, oude legendes en nieuwe verhalen worden energiek vertelt met veel humor, spannende geluiden en grappige personages. Wacht dus niet langer. Zet je koptelefoon op, sluit je ogen & ga mee op avontuur. Een twee maandelijks hoorspel voor avonturiers vanaf 6 jaar.

Afleveringen

 • Het Kleinste Kerstboompje

  Dec 11 2017

  Luisteravonturen: Het kleinste Kerstboompje Tussen al die grote kerstbomen, stond een klein kerstboompje. Niet zo groot en niet zo sterk als alle andere, maar nog net zo trots. Hij stond fier in het midden, te wachten, want het was een belangrijke dag. Met stemmen van: Willemijn Hordijk Henk Hoen & Pepijn Jehee Script & Regie: Pepijn Jehee Illustratie: Lisanne Kremers Elke aflevering heeft ook een leuk avontuur voor thuis. Kijk op onze www.luisteravonturen.nl voor dit thuisavontuur en ...more

 • De Mormels

  Oct 31 2016

  De Mormels Er was eens een familie die woonde in huisje, midden in het bos. Op een donkere avond krijgen zij onverwacht bezoek. Zullen zij dit overleven?

 • De Haas en de Schildpad

  Oct 04 2016

  De Haas en de Schildpad Er was eens een Haas die super hard kon rennen, die een weddenschap afsloot met een schildpad. Wie zal er winnen?

 • De Kikkerprins

  Jun 27 2016

  Een prachtige prinses laat, op een mooie lente dag, haar gouden bal in het water vallen. Ze is heel erg verdrietig, maar gelukkig is daar een Kikker die haar bal wel uit het water wil halen, maar daarvoor wil hij wel wat terug.