PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

MijnSerie Podcast

Podcast by MijnSerie.nl

Afleveringen

 • MijnSerie Podcast S03E06

  Feb 23 2021

  Na het "Serie van het jaar" uitstapje, nu weer een reguliere aflevering van de MijnSerie Podcast. Mandy en Peter behandelen 'Klem' als serie van de maand, verder praten ze je uiteraard weer bij over het laatste serie-nieuws, razen ze door het nieuws in 'Koppensnellen' en in W.V.T.T.K. gaat het o.a. over Disney Plus laatste toevoeging: Star! Vergeet jezelf niet te abonneren en ons een review te geven via jouw favoriete podcast streamingdienst. Wil je iets aan ons kwijt, dat kan altijd: podc[email protected]...more

 • MijnSerie Podcast S03E05 Special: Serie van het jaar verkiezing

  Feb 07 2021

  In deze aflevering nemen Mandy en Peter je mee door de uitslagen van de Serie van het jaar verkiezing. Wat zijn de meest populaire series van 2020 geworden? Alle categorieën komen aan bod. Vanaf maandag 8 februari is de uitslag te lezen op MijnSerie.nl, kan je daar niet op wachten, luister dan snel deze aflevering van de MijnSerie Podcast! Mocht je vaker met plezier luisteren vergeet jezelf dan niet te abonneren en ons een review te geven via jouw favoriete podcast aanbieder.

 • MijnSerie Podcast S03E04

  Dec 24 2020

  De laatste van 2020, laten we dit rampjaar snel achter ons laten met een verse aflevering van de MijnSerie Podcast. Met in deze aflevering niet alleen een Serie van de Maand maar ook een teleurstelling van de maand. Verder hoor je uiteraard weer het laatste serienieuws en hebben Mandy en Peter het in W.V.T.T.K. het o.a. over Disney+. Wordt een abonnement op deze streamingdienst nu eindelijk de moeite waard? Vergeet jezelf niet te abonneren via jouw favoriete podcast aanbieder en we zouden het le...more

 • MijnSerie Podcast S03E03

  Nov 24 2020

  We wandelen naar het einde van het jaar 2020, en dat is maar goed ook! Gelukkig luister je tijdens het wandelen naar de MijnSerie Podcast want dan hoef je niks meer over je favoriete series te missen. De Serie van de Maand is The Crown, Mandy bekeek het en geeft haar mening. Verder het laatste serienieuws, koppensnellen en gaat Netflix scoren met een lineair tv kanaal? Dit en meer hoor je in een nieuwe MijnSerie Podcast. Vergeet ons geen review te geven en jezelf te abonneren! Veel luisterplezie...more

 • MijnSerie Podcast S03E02

  Oct 29 2020

  In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Ratched de Serie v/d maand. Verder praten Mandy en Peter je bij over het laatste nieuws, snellen ze koppen, behandelen de prijsvraag en leggen ze je uit hoe je in deze tijden toch tegelijk een film of serie kijkt! Dit en nog veel meer hoor je in een nieuwe aflevering van de MijnSerie Podcast! Vergeet ons geen review te geven en je natuurlijk te abonneren.

 • MijnSerie Podcast S03E01

  Sep 22 2020

  Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie vd Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards. Verder maak je in deze podcast ook kans op een dvd-pakket ter waarde van € 100,- uiteraard aangeboden door MijnSerie.nl! Dit en meer in de 1e aflevering van het derde seizoen van de MijnSerie Podcast!

 • MijnSerie Podcast S02E10

  Jun 26 2020

  Nog één keer een serie van de maand, het nieuwsoverzicht en W.V.T.T.K. althans wat betreft seizoen 2. Eind augustus/begin september zijn Mandy en Peter terug met seizoen 3!

 • MijnSerie Podcast S02E09

  May 30 2020

  In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter 1 van hun favoriete series: Bosch. Verder blikken ze terug op de afgelopen maand serie-nieuws en hebben ze het over serie opnames in coronatijd. Wanneer gaan de opnames verder van jou favoriete series? Dit en meer in een nieuwe MijnSerie Podcast.

 • MijnSerie Podcast S02E08

  Apr 23 2020

  Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Mandy en Peter proberen je toch bij te praten. Zo hoor je o.a. welke series J.J. Abrams voor HBO Max gaat maken en welke series je zonder abonnement gratis kan kijken op Apple Tv+. Ook kijken we vast vooruit, kunnen we nog wel nieuwe series en nieuwe afleveringen van onze favoriete series gaan bekijken in de nabije toekomst? Dit en meer in de MijnSer...more

 • MijnSerie Podcast S02E07

  Mar 21 2020

  Een normale podcast in bizarre tijden. Ook Mandy en Peter komen er niet onderuit en bespreken de huidige situatie betreffende het corona virus. Wat heeft het virus voor gevolgen voor jou favoriete tv series? De Serie van de Maand is HBO's The Outsider, naar een boek van Stephen King. Peter is lyrisch, maar hoe denkt Mandy erover? Verder geven Mandy en Peter jou een serie top 3 om komende tijd mee door te komen. Dit en meer in een nieuwe MijnSerie Podcast.

 • MijnSerie Podcast S02E06

  Feb 29 2020

  Na een 'podcast-special' uitstapje zijn Mandy en Peter er weer met een reguliere MijnSerie Podcast! Met uiteraard de Serie van de Maand, je hoort in het nieuwsoverzicht o.a. in welke nieuwe serie Kiefer Sutherland gaat spelen en hoe de Friends Special van HBOMax eruit komt te zien. Verder laten Mandy en Peter hun licht schijnen op de Netflix Top 10 en het aan/uitzetten van de trailers/previews op Netflix. Dit en meer in een gloednieuwe MijnSerie Podcast!

 • MijnSerie Podcast Special: Serie van het jaar verkiezing

  Feb 10 2020

  Wie waren er genomineerd en wie zijn de grote winnaars geworden bij de 'Serie van het jaar verkiezing'?! Mandy en Peter nemen alles met je door in deze MijnSerie Podcast Special!

 • MijnSerie Podcast S02E05

  Jan 25 2020

  Hoe 1 serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand. Verder het nieuwsoverzicht van januari waarin we o.a. bespreken of we echt zitten te wachten op een serie over de geweldige film The Silence of the lambs, want of wij nu willen of niet, die komt er. En waarom krijgt Watchmen in vredesnaam geen vervolg? Verder krijg je een kleine tussenstand van de Serie van het jaar verkiezing! Kortom een bomvolle MijnSerie Podcast! Enjoy!

 • MijnSerie Podcast S02E04

  Dec 23 2019

  De laatste MijnSerie Podcast van 2019 is een feit. Met uiteraard 'de serie van de maand', het nieuwsoverzicht, speciale aandacht voor 'de serie van het jaar verkiezing' en w.v.t.t.k.! Kortom, genoeg serie vertier met Mandy en Peter voor tijdens de feestdagen in een nieuwe MijnSerie Podcast S02E04.

 • MijnSerie Podcast S02E03

  Nov 29 2019

  Je hebt er weer een maand op moeten wachten maar we zijn terug met een kakelverse MijnSerie Podcast! Met o.a. de 12 van Schouwendam, de opvolger van de 12 van Oldenheim. Verder praten Mandy en Peter je bij over The People’s Choice Awards, de aankomende Star Wars series op Disney plus, het wellicht aankomende vervolg op Friends en remakes van series. Zijn deze echt een aanwinst of moeten de makers hiermee stoppen? Dit, de Serie van het Jaar verkiezing en nog veel meer hoor je in de MijnSerie Podc...more

 • MijnSerie Podcast S02E02

  Oct 25 2019

  Daar zijn we weer! De 2e aflevering van het 2e seizoen van de MijnSerie Podcast brengt je o.a. de serie van de maand, het nieuwsoverzicht met nieuw over o.a. Disney +, de Friends Reünie, Genius en Stranger Things. Dus stop even met serie kijken en laat je bijpraten door Mandy en Peter in de MijnSerie Podcast!

 • MijnSerie Podcast Special: The Emmy Awards

  Oct 06 2019

  Als tussendoortje schotelen wij je graag een MijnSerie Podcast Special voor. De eerste special gaat over de recent uitgereikte Emmy Awards. Mandy en Peter laten hun licht schijnen op deze grootste Amerikaanse TV prijzen.

 • MijnSerie Podcast S02E01

  Sep 22 2019

  Daar zijn we weer, met een nieuw seizoen van de MijnSeriePodcast! Uiteraard met de 'serie van de maand' deze maand Unbelievable, het nieuwsoverzicht met nieuws over Netflix, Disney+ Apple TV+ De 12 van Schouwendam, Baantjer en meer. Verder uiteraard ook W.V.T.T.K. Voor meer series en serie-nieuws check je onze website mijnserie.nl!

 • MijnSerie Podcast S01E07

  Jul 26 2019

  Daar is ie, de 'season finale' van de MijnSeriePodcast. Met o.a. Line of Duty als serie van de maand, het serienieuws van juli en w.v.t.t.k. Vanaf eind september, na de zomerstop, zijn Mandy en Peter weer terug!

 • MijnSerie Podcast S01E06

  Jun 28 2019

  Het einde van het eerste seizoen van de MijnSerie Podcast komt in zicht. Tot die tijd hebben we nog 2 afleveringen te gaan. In deze aflevering hoor je alles over de serie van dit moment 'When they see us". Verder het laatste tv-serie nieuws met o.a. The Lost Symbol en de spin-off van Game of Thrones. Dit en nog veel meer hoor je in de MijnSerie Podcast S01E06.

 • MijnSerie Podcast S01E05

  May 24 2019

  We moeten het vanaf nu echt gaan doen zonder Game of Thrones. Mandy en Peter blikken nog een keer terug op het spraakmakende laatste achtste seizoen. Verder is er ook in deze podcast weer een 'Serie van de maand', hoor je het laatste serie nieuws en vragen wij ons o.a. af of de revival van series echt aan gaat slaan bij het grote publiek. Dit en meer hoor je in de MijnSerie Podcast S01E05.

 • MijnSerie Podcast S01E04

  Apr 26 2019

  In deze aflevering van de MijnSerie Podcast veel over, hoe kan het ook anders, Game of Thrones! Verder hoor je uiteraard ook deze maand weer het laatste tv-serie nieuws met nieuws over o.a. The Walking Dead, en The Lord of the Rings. Dat en meer hoor je in de MijnSerie Podcast S01E04.

 • MijnSerie Podcast S01E03

  Mar 29 2019

  Waarom is De Luizenmoeder zo'n succes? Mandy en Peter proberen erachter te komen in 'de serie van de maand'. Verder hoor je het laatste tv-serie nieuws met o.a. The Blacklist, Disney+ en Supernatural, en als kers op de taart een speciale Game of Thrones finale. Dat en meer hoor je in S01E03 van de MijnSerie Podcast!

 • MijnSerie Podcast S01E02

  Feb 22 2019

  Wederom een rijkelijk gevulde MijnSerie Podcast! Deze maand is Judas 'Serie van de Maand'. Verder het nieuwsoverzicht met daarin o.a. De Luizenmoeder, Child's Play en nieuwe Nederlandse series op Netflix en uiteraard w.v.t.t.k.

 • MijnSerie Podcast S01E01

  Jan 25 2019

  Luther, The Crown, Game of Thrones en de Serie van het Jaar Verkiezing 2018. Dat en meer hoor je in de MijnSerie Podcast, seizoen 1 aflevering 1.

 • MijnSerie Podcast pilot aflevering

  Dec 09 2018

  Vanaf nu heeft MijnSerie.nl ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl