PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Molcast

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Tevens zijn wij te vinden op Youtube onder de naam Gido Verheijen - Wie is de Mol?

Afleveringen

  • S02E02: Verspreekt Jeroen zich en zegt hij te gaan afvallen?!

    Sep 14 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In de tweede aflevering bespreken Gido en Gé een verspreking van Jeroen. Verder komt de Laseropdracht weer terug en weten de heren WEL wat de hoofdstad van Italië is. Ohja.. Stuur je AUDIO-bericht via Whatsapp naar 06-82521346 en kom in de podcast terecht!

  • S02E01: Ron krijgt eindelijk een groen scherm!

    Sep 08 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?   De 10 kandidaten waren goed geraden.. nu alleen nog het antwoord op de vraag: Wie is de Mol? Gido en Gé bespreken de opdrachten van aflevering 1. Vanaf nu is het ook mogelijk om audio-berichten te sturen! Stuur je bericht via Whatsapp naar 06-82521346 en kom in de ...more

  • S02E00: Welke oud-kandidaten doen mee aan het Jubileumseizoen?

    Aug 29 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? We staan aan de start van een extra Wie is de Mol? seizoen. Ditmaal met oud-kandidaten die nogmaals het avontuur beleven in Italië. Maar wie zijn die oud-kandidaten? Dat blijft nog even gissen.. Gido & Gé doen alvast een voorspelling en komen al gauw uit op Ron Boszha...more

  • S01E10 Alle Molacties van Mol Rob - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Mar 17 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé alle molacties van mol Rob Dekay. Verder bespreken ze vragen van jullie kijkers/luisteraars.

  • S01E09 Omvormer verklapt de Mol - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Mar 10 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de laatste drie opdrachten van het seizoen en geven hun eindoordeel want WIE..IS...DE MOL?

  • S01E08 Zou de Mol voor een vrijstelling gaan? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Mar 04 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de fietsopdracht door de stad waar de mol van Gé opeens geld verdiend. Verder bespreken we of de mol voor de vrijstelling zou gaan. Tot slot de vraag of de mol niet zou meedoen aan een opdracht.  #molcast #widm #widm20

  • S01E07 De beste en slechtste opdracht in één aflevering - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Feb 26 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering bespreken Gido en Gé de opdracht rode auto's geteld moesten worden, boring! Ook werd er gelasergamed wat wel heel tof was en was er een typisch Chinese opdracht waarbij foto genomen moesten worden. #molcast #widm20 #wieisdemol

  • S01E06 Sleutelpositie als penningmeester - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Feb 19 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering bespreken Gido en Gé de opdracht waarbij de penningmeester weinig geld waard is en bespreken we de namen van molloten in de opdrachten.

  • S01E05 Kan Claes Chinees spreken? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Feb 12 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering bespreken Gido en Gé de spannende opdracht waarbij de naam van de mol gevonden kon worden. Maar werd de naam van de mol ook daadwerkelijk in beeld gebracht?

  • S01E04 Rob of toch Nathan? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Feb 06 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering komen Gido en Gé erachter dat vasen verplaatst zijn. Door de Mol of door de productie is de vraag. Verder bespreken ze wat de mol zou doen bij de vrijstellingenroute.

  • S01E03 Liep de Mol achter Rik langs? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Jan 28 2020

    Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering lijkt het net alsof kandidaten op de achtergrond lopen terwijl presentator Rik zijn praatje houdt voor de camera. Verder is Leonie opzichtig aan het mollen en bespreken we de enveloppenkwestie. Want werd er nou wel of geen geld uit de envelop gehaald?

  • S01E02 Waar Groene Rook is, is de Mol - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Jan 21 2020

    De tweede aflevering van het 20ste seizoen van Wie is de Mol? is een feit. Gido & Gé praten je bij over de kandidaten en voorspellen wie de mol is. #MolCast #wieisdemol #widm

  • S01E01 Zonder € geen geld? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Jan 19 2020

    De eerste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 20 is op TV verschenen. Gido en Gé praten je bij over hints en theorieën en speuren naar de mol.

  • S01E00 De kandidaten zijn bekend! Wie is de Mol? 2020 Molcast

    Dec 28 2019

    Het 20ste seizoen van Wie is de Mol? gaat beginnen. Gido & Gé praten je bij over de kandidaten en voorspellen wie de mol is. #MolCast #wieisdemol #widm