PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Na De Pauze

In deze podcast komen mensen uit de evenementen industrie langs om te praten hoe zij begonnen zijn in dit mooie vak en hoe zij omgaan in een tijd dat de live entertainment industrie vrijwel stil ligt. Steun de podcast met jouw donatie! Elke bijdrage helpt om mooie afleveringen te kunnen blijven maken. De podcast is ook te volgen met beeld op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOEKezO5Oo4jKdXBtfQWbjg

Afleveringen

 • #90 Paul Smit

  Dec 09 2021

  Paul is filosoof, spreker, trainer, schrijver, cabaretier, podcaster en ondernemer. Maar non-duaal gezien bestaat Paul helemaal niet. Toch is hij te horen in deze aflevering en praten we hoe het brein omgaat in deze bijzondere tijden. Wil je meer over Paul Smit weten? Kijk dan op www.paulsmit.nu

 • #89 Henk Vianen

  Oct 25 2021

  De rots in de branding voor vele partijen. Expert op het gebied van bier, sterkere drank en koffie. Nu terug voor de derde keer in de Na De Pauze Podcast: Henk Vianen.

 • #88 John van Empel

  Oct 18 2021

  Als voorzitter van Culemborg Blues is John al 27 jaar het boegbeeld van het festival. Hij heeft genoeg te vertellen over de geschiedenis en de (on)mogelijkheden ten tijde van de pandemie. Daarnaast is John Warehouse Manager bij Ampco-Flashlight, waar de bodem van de kabelkisten zichtbaar waren door het ADE dat wél plaats mocht vinden in 2021.

 • #87 TivoliVredenburg Special

  Oct 11 2021

  Tijdens het NPO Podcastevent kan Na De Pauze niet ontbreken. Een overvolle show met maar liefst 4 gasten die bij TivoliVredenburg werken op verschillende afdelingen: Doortje Hiddema (programmeur Pop), Dick Rietkerk (bedrijfsleider), Sebastiaan Wong (ticketing) en Jeroen Bartelse (directeur).

 • #86 Hedon Special

  Oct 04 2021

  Dat Hedon niet heeft stil gezeten is wel duidelijk. Met het openen van de podcast studio in Hedon en nauw betrokken bij Gerrits Tuin en Het Stadsfestival zijn er genoeg alternatieven gecreëerd naast de shows in het poppodium zelf. Samen met Erik Delobel, Serena Oosterloo en Ruben Kooren bespreken we de stand van zaken op dit moment.

 • #85 Paul Warmerdam

  Sep 20 2021

  Paul is één van de bekendste pyrotechnici voor bands, festivals en evenementen. Pyro, CO2- en confetti kanonnen worden steeds vaker ingezet om een show compleet te maken.

 • #84 Kitty Krösschell

  Sep 13 2021

  Als Delftse was het niet de vraag óf maar wanneer Kitty zou gaan werken bij Mojo Concerts. In 2006 begon ze als Assistent Booker en is nu Project Coördinator binnen het bedrijf. Een mooie promotie, waar het alleen maar mooier en drukker kan worden zodra alles open gaat.

 • #83 Atze de Vrieze

  Sep 06 2021

  Journalist en podcast maker bij 3voor12 Atze de Vrieze is te gast. Hij volgt alle ontwikkelingen in de evenementenbranche op de voet en maakt er zeer regelmatig verslag van in artikelen op 3voor12 en in de podcast De Machine.

 • #82 Peter Fokkema

  Aug 30 2021

  Peter is een van de vaste freelance backliners bij Protone. Daarnaast geeft hij les bij Sound Education en vanaf dit jaar bij de Herman Brood Academie. Tijdens het Unmute Us protest in Utrecht bespraken we de zaken kort en krachtig. Tijd voor een gesprek in de studio.

 • #81 Gabriel Laurens

  Jul 05 2021

  Wie Remo zegt, denkt waarschijnlijk direct aan Gabriel. Hij vertegenwoordigt het grootste drumvellen merk en zijn artiesten als ze in Nederland en omstreken zijn. Voor zijn werkgever EMD Music zijn er meerdere merken in zijn bestand zoals Stagg, Laney en British Drum Company. Naast het werk is Gabriel vooral liefhebber van live muziek in de breedste vorm.

 • #80 Arjan van Dalen

  Jun 28 2021

  Van werken bij TivoliVredenburg, Welcome To The Village en Down The Rabbit Hole is de transfer gemaakt naar outdoorwinkel Bever. Niet stilzitten dus. Ook niet met zijn doommetal band Farer, waar er een mooi album en live werk in het verschiet ligt.

 • #79 Nathan Reinds

  Jun 21 2021

  Nathan is evenement- en concertfotograaf. In drie jaar tijd heeft hij een indrukwekkende portfolio opgebouwd met als hoogtepunt het vastleggen van de gebeurtenissen rond het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam.

 • #78 René van der Zee

  Jun 14 2021

  De laatste 10 jaar was René de tourmanager van Di-Rect. Tegenwoordig is hij hoofd productie en techniek van PAARD. Stilzitten is er niet bij, zeker nu de livestreams gecombineerd gaan worden met publiek dat mondjesmaat toegelaten mag worden in de zaal.

 • #77 Catharina Rentmeester

  Jun 07 2021

  Van lichttechnicus in PAARD tot host in TivoliVredenburg, van locatiemanager op Rewire tot hospitality medewerker op Lowlands: Lien is een duizendpoot. Zo flexibel, dat ze nu werkzaam is voor Waterstaat. Het liefste zien we Lien terug op de zomerse festivals.

 • #76 André Beekmans

  May 31 2021

  André is eigenaar en Light Designer bij The Art of Light. Hij heeft onder andere gewerkt voor Armin van Buuren, Afrojack en Krezip. Ook was hij één van de lichtontwerpers bij het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam. Een fantastische opdracht om een bijdrage aan te leveren, al volgt sindsdien 'het zwarte gat' waar velen van ons nog steeds in zitten.

 • #75 Felix Flohr

  May 24 2021

  Felix is al 35 jaar werkzaam bij Hartman Crew. Een vrolijk gezicht een graag geziene gast bij elke load-in en load-out.

 • #74 Willem Schieveld

  May 17 2021

  Willem is onder ander bedrijfsleider bij Paradiso, tourmanager bij Oliver Heldens (samen met Joost van Aarle) en projectmanager van diverse events. Sinds het begin van de crisis is hij nauw betrokken bij de nieuwe protocollen die gelden binnen de Paradiso. Hij is ook een nieuwe studie begonnen, want stilzitten is geen optie.

 • #73 Ilja van Rossum - 1 jaar later

  May 10 2021

  Precies een jaar later is Ilja weer te gast in deze podcast. Wat is er veranderd in 12 maanden tijd en welke zaken zijn eigenlijk niet veranderd? We maken de balans op in deze aflevering.

 • #72 Lammert Jan Slijper

  May 03 2021

  'Lammie' is stagemanager bij Dynamo en Effenaar in Eindhoven. Hij is jarenlang de vaste kracht op Pinkpop bij de Tent Stage. Sterke verhalen zijn het devies in deze aflevering.

 • #71 John Koeman

  Apr 26 2021

  John is een iconische man uit de backstage van Tivoli(Vredenburg). Zijn liefhebberij voor het vak en voor Acid House is groot, net als het gemis ernaar.

 • #70 Gideon Karting

  Apr 19 2021

  Na 20 jaar als boeker te hebben gewerkt bij Mojo Concerts wordt het tijd voor nieuwe uitdagingen. Zo heeft hij een nieuw boek geschreven: Werk Nooit Met Je Idolen. Luister ook naar zijn podcast serie met John van Luijn: Stokpraatjes.

 • #69 John Cameron

  Apr 12 2021

  John is gitarist bij Claw Boys Claw, productiemanager bij Paradiso en werkzaam voor Mojo Concerts als artist handler en stagemanager.

 • #68 Otger Vermeulen

  Apr 05 2021

  Productie manager Otger is al ruim 25 jaar in dienst bij Mojo Concerts. Hij was bij veel producties betrokken: van Tina Turner tot aan het Fieldlab Evenement met André Hazes Jr.

 • #67 Kasper Iseger

  Mar 29 2021

  Kasper is lichttechnicus en lichtdesigner bij onder andere Martin Garrix en TivoliVredenburg. Na een bewogen periode vertelt hij zijn verhaal en kijken we naar de toekomst die er goed uit lijkt te zien.

 • #66 Erik van Essen

  Mar 22 2021

  Erik is tourmanager van Chef'Special en Miss Montreal. Een druk tourschema stond klaar in 2020, maar in plaats daarvan werd het verbouwen, trouwen en vader worden. Ondanks deze grote veranderingen in zijn leven, staat hij gewoon klaar om weer op tour te gaan.

 • #65 Willem Westermann

  Mar 15 2021

  Willem is ruim 20 jaar een belangrijke vertegenwoordiger voor de evenementenbranche via de Vereniging Van Evenementen Makers (VVEM). Sinds het begin van de corona crisis was hij in diverse grote media te zien om het belang van onze branche te behartigen. Nu is hij zeker niet de enige meer, maar hij blijft een sleutelfiguur op de achtergrond.

 • #64 Danny Damman

  Mar 08 2021

  Danny is Commercieel Directeur van Ziggo Dome. In zijn bedachte backstage kroeg kijken we terug op wat er sinds de eerste lockdown wel is gebeurd. De Fieldlab Evenementen van afgelopen weekend geven in ieder geval goede energie en hoop.

 • #63 Marije van Kapel

  Mar 01 2021

  Marije is festival manager bij Friendly Fire. Het creëren van festivals blijft ook in 2021 een uitdaging. In deze aflevering vertelt ze hoe het voor haar is gegaan de afgelopen 12 maanden.

 • Promo Na De Pauze

  Feb 23 2021

  Like & Subscribe! Na De Pauze is de podcast voor en door de evenementenbranche. Unieke mensen komen elke week aan het woord en vertellen zijn of haar verhaal. Na De Pauze is te vinden op YouTube, Spotify en elk podcast platform. Geen excuus om niet te luisteren in de lockdown.

 • #62 David van Brenk

  Feb 22 2021

  Als zaalmanager hoort David bij het meubilair van Tivoli Oudegracht en TivoliVredenburg. Met ACID P303WER knalde hij op Lowlands 2012 en DTRH 2018. Een echt nachtdier die, net als velen, niet kan wachten totdat 'het' weer open gaat.

 • #61 Bennie Veenstra

  Feb 15 2021

  Abrupt stopte zijn tour met Vreemde Kostgangers door de eerste lockdown in maart 2020. Bennie is monitor technicus bij onder andere Within Temptation, Sevdaliza en Kovacs. Geluidsbedrijven als Ampco, Purple en Red Audio weten de weg naar Bennie ook goed te vinden. Een graag geziene gast backstage door zijn expertise en vriendelijkheid.

 • #60 Han de Lima

  Feb 08 2021

  Han is één van de meest ervaren productiemanagers in Nederland. Shows met Oleta Adams en Gregory Porter waren aanstaande in maart 2020 voordat de eerste lockdown van kracht ging.

 • #59 Wim Booltink

  Feb 01 2021

  'WiBo' is gitaar technicus bij onder andere Waylon en Heinoos. Hij voert zijn werkzaamheden als vrachtwagenchauffeur weer uit, met het verschil dat er geen zware flightcases achterin de trailer liggen maar aardappelen van Aviko.

 • #58 Harry Lesteluhu

  Jan 25 2021

  Harry is al 25 jaar de backline leverancier voor Noord-Nederland. HMS Backline is vaste leverancier voor ESNS (Eurosonic en Noorderslag), De Oosterpoort, Welcome To The Village en sinds een aantal jaar partner op Lowlands.

 • #57 Milan Breukers - ESNS 2021 Special

  Jan 18 2021

  Milan is Artist Handler bij ESNS en toert normaal gesproken door Europa met diverse bands. Een gigantische puzzel om alle artiesten tevreden te houden in een vol Groningen in januari, maar was de digitale versie ook een uitdaging?

 • #56 Peter Smidt - ESNS 2021 Special

  Jan 14 2021

  Al sinds het begin is Peter een vaste naam in de top van de organistatie bij Holland-Belgie/Eurosonic/Noorderslag. De 2021 editie maakt hij mee vanuit zijn woning in Amsterdam waar hij alles op de voet volgt.

 • #55 Kees Heegstra

  Jan 04 2021

  Met vele uitgebreide anekdotes op Facebook deelt Kees zijn gedachtes en verhalen van het heden en het verleden. 1 van zijn posts is ruim 3000x gedeeld en in veelvoud bekeken omdat hij het verhaal vertelt dat voor velen in ons vak geldt. In deze aflevering vloeien de gedachtes en anekdotes vrolijk door.

 • #54 Gino Spijkerman

  Dec 28 2020

  Al 17 jaar is Gino directeur van Interstage te Meppel. Leverancier van podia op evenementen als Vrienden van Amstel, Zwarte Cross, [email protected] en Eurovision Songfestival 2020. Gino was mede betrokken bij het ontwikkelen van De Tuinen van 2020. Vanuit dat initiatief is de Akoestische Wintertuin ontstaan, waar deze podcast en Protone aanwezig mochten zijn.

 • #53 Luc Wouters

  Dec 21 2020

  Luc is producent bij TivoliVredenburg, voornamelijk op de afdeling jazz. In de jaren 90 heeft hij genoeg gezien op toer met diverse artiesten door Europa, om daarna bij Rowwen Hèze terecht te komen als tourmanager.

 • #52 Ingu van Zuylen

  Dec 14 2020

  Ingu is het meest bekend als stagemanager bij onder andere TivoliVredenburg en ESNS, maar heeft ook productie gedaan bij Paard van Troje, Rewire Festival, EKKO en De Vloer (nu bekend als De Helling in Utrecht). Op Lowlands rijd ze vrolijk rond in een Gator bij het hospitality team, onder leiding van Ilja van Rossum.

 • #51 Protone Editie: Henk Vianen - Erik Welmers - Peter Fokkema

  Dec 07 2020

  Vanuit de nieuwe Protone Podcast Studio wordt de eerste groepsaflevering in stijl geopend met 3 welbekende vaste krachten bij Protone. Met wat spraakwater op tafel komen er oude verhalen los en wordt de balans van nu opgemaakt.

 • #50 Remco Claassen

  Nov 30 2020

  'Milti-goeroe kenniskliko' is de beschrijving die Remco zichzelf geeft op LinkedIn. Hij geeft onder andere trainingen en lezingen in het topsegment van de markt en stond in september 2020 met zijn coronaproof seminar in de Afas Live. 'Zet 100% in op jouw passie en maak er een voordeel van voor anderen is de vorm van succes', maar hoe behaal je dat in tijden waar je die passie niet uit kan voeren?

 • #49 Catharina Krom

  Nov 23 2020

  Livestreaming is het alternatief geworden sinds de eerste lockdown periode. Catharina is in deze techniek gedoken en is een stream verzorgen wekelijkse kost geworden. Daarnaast is Catharina lichttechnicus bij TivoliVredenburg en Hedon.

 • #48 Nick van Gaans

  Nov 16 2020

  Nick is audiotechnicus, prikker en zendertechnicus bij Ampco-Flashlight. Een bewogen jaar, mede door zijn coming-out deze zomer. Een zeer gewaardeerd collega die meer dan klaar is om weer aan de slag te gaan. Wellicht als freelance tourmanager, waar een nieuw avontuur in het vooruitzicht ligt.

 • #47 Stefan Blankestijn

  Nov 09 2020

  Stefan is gitarist bij Guus Meeuwis en treed op met zijn kindervoorstelling Trapperdetrap. Hij heeft toch 42 Club Zoveel shows mogen doen met Guus Meeuwis in 013, in een tijd waar veel optreden een zeldzaamheid geworden is.

 • #46 Kim Janssen

  Nov 02 2020

  Kim is singer-songwriter, heeft 3 albums uitgebracht en heeft gespeeld op onder andere Best Kept Secret en Lowlands. Naast zijn muziek is hij werkzaam bij TivoliVredenburg en Protone.

 • #45 Mirte Heuseveldt

  Oct 26 2020

  Mirte is lichttechnicus bij onder andere De Helling, TivoliVredenburg en Mister & Mississippi. Vanuit het vernieuwde café in De Helling Utrecht praten we over haar verleden bij Ampco-Flashilight en Theater Kikker en hoe het is om als vrouw te werken in onze sector.

 • #44 Gijs Cals

  Oct 19 2020

  Gijs is eigenaar van Sedate Bookings doet productie bij Le Guess Who?. Opgegroeid in Venlo en via Perron 55 bij Tivoli Oudegracht terecht gekomen. Hoe is het om in tijden waar maatregelen onvoorspelbaar worden aangepast een festival te produceren?

 • #43 Theun Sponselee

  Oct 12 2020

  Theun is backline technicus bij onder andere Rowwen Hèze en Kensington. Zijn carrière is begonnen aan de haven in Rotterdam, de plek waar hij tijdelijk terug is.

 • #42 Tony van Hussen

  Oct 05 2020

  Tony is lichttechnicus bij onder andere DeWolff en Monomyth. Zijn eerste stappen in het vak heeft hij bij Protone gezet als stagiair en was daarna te vinden bij onder andere EKKO, De Vorstin en TivoliVredenburg.

 • #41 Mark Tober

  Sep 28 2020

  Mark is lichttechnicus bij onder andere Spinvis en TivoliVredenburg. We zijn te gast bij de Herman Brood Academie waar Mark les geeft in lichttechniek. Livestreaming, leerlingen en stages in deze tijden komen ter sprake.

 • #40 Ifi Verhey

  Sep 17 2020

  Lichttechnicus Ifi is sinds een paar jaar begonnen als freelancer totdat het plots tot stilstand kwam in maart 2020. We spreken vanuit de imposante Grote Zaal in TivoliVredenburg over de stand van zaken en wat haar visie is op diverse onderwepen.

 • #39 Martijn van Kuilenburg - Appelpop 2020 Special

  Sep 13 2020

  Martijn verzorgd de Artist Handling op Appelpop, maar is begonnen als grafisch ontwerper bij het festival. Als scout pikt hij de pareltjes van de Nederlandse podia om ze te te programmeren op het festival aan de Waalkade in Tiel.

 • #38 Mark Smits - Appelpop 2020 Special

  Sep 12 2020

  Sinds 2011 is Mark de helpende hand geweest op Retropop en Appelpop. Samen zijn we de fictieve club Betuwse Backline Crew en verzorgen sinds 2013 de backline op Appelpop.

 • #37 Geerd Woldringh - Appelpop 2020 Special

  Sep 11 2020

  Geerd is technisch producent van Appelpop en is opgegroeid bij poppodium 22 in Tiel waar de liefde voor het vak is ontstaan.

 • #36 Hayo den Boeft

  Sep 07 2020

  Als Productie Manager bij Mojo en Ampco zullen de meeste Hayo kennen. Nu als freelancer was de agenda meer dan vol voor 2020 met onder andere de nieuwe Within Temptation tour en Eurosonic.

 • #35 Allert Aalders

  Sep 03 2020

  Modulation en Synhesizers zijn de eerste woorden die opkomen als je de naam Allert Aalders noemt. Maar hij is niet alleen druk met Sonar Traffic. Hij is een bekend gezicht binnen Tivoli(Vredenburg) als geluidstechnicus en is nacht stagemanager Bravo op Lowlands, het podium waar hij 25 jaar geleden zelf een live set voor groot publiek gaf.

 • #34 Lane Reckman

  Aug 31 2020

  Van servicemedewerker bij TivoliVredenburg tot redacteur bij 3voor12, van bediening achter de bar tot tourmanager bij onder andere The BlueBirds, MY BABY en Triomf: Lane heeft het in een aantal jaar allemaal meegemaakt. Vanuit het magazijn van Triomf te Utrecht spreken we elkaar.

 • #33 Ronald van Grootel

  Aug 27 2020

  Ronald heeft een rijk verleden in de muziekindustrie als DJ, A&R Manager en producer. De laatste 15 jaar focust hij zich volledig op zijn bedrijf DjayGear, 1 van de grootste spelers in Europa op het gebied van DJ Equipment Rental. Wij spreken elkaar in Veghel waar DjayGear gevestigd is.

 • #32 Jeps Salfischberger - Lowlands 2020 Special

  Aug 23 2020

  Jeps is Senior Booker bij Mojo, begonnen bij zijn eigen kantoor The Book King. Al meer dan 20 jaar boekt hij voornamelijk 'heavy music' voor onder andere Lowlands, WooHah!, Jera On Air, Ziggo Dome en AFAS Live.

 • #31 Maarten van de Kerkhof - Lowlands 2020 Special

  Aug 22 2020

  Vanuit Het Ketelhuis in Eindhoven spreek ik met Maarten van de Kerkhof. Maarten heeft minstens 26 edities van Lowlands meegemaakt als crewlid in de site productie. Ook is hij onder andere Hoofd Productie geweest bij 013 en Effenaar. We praten over wat Lowlands zo mooi maakt en dat het gemis groter is dan gedacht.

 • #30 Camiel de Kruijf

  Aug 20 2020

  Camiel is onder andere productiemanager voor Eurosonic en Mojo Concerts. Begonnen in Poppodium De Kelder, Amersfoort is altijd het kloppende hart geweest. Ook nu, waar Het Nieuwe Terras ontwikkeld is. We komen stapjes dichterbij het echte festival gevoel.

 • #29 Lisanne Middag

  Aug 17 2020

  Lisanne is onder andere (tour)manager van Matt Simons en Typhoon. Daarnaast is ze docente bij de Herman Brood Academie en projectmanager bij Méér Muziek In De Klas. Bovendien is ze nauw betrokken bij het realiseren van De Tuin van 2020. We zochten verkoeling in een tourbus van Pieter Smit waar heimwee op de loer lag.

 • #28 Tim van Tilburg

  Aug 13 2020

  Tim is geluidstechnicus bij Mister and Mississippi, The Dirty Daddies, John Coffey en Miss Montreal. Hij heeft de halve wereld rond getoerd als gitarist van harcoreband All For Nothing en is nu 1 van de vaste geluidstechnici binnen TivoliVredenburg. In de Protone Studio was het veel te warm, dus zochten we verkoeling bij de drumsectie van het Protone magazijn.

 • #27 Niels Jensen

  Aug 10 2020

  Niels is geluidstechnicus bij onder andere Krezip, Rowwen Hèze en Kenny Wayne Shepherd. Vanuit Baarlo liep de temperatuur op tot 37 graden, dus moest uiteraard de BBQ aan worden geslingerd.

 • #26 Marco Kuiper

  Aug 06 2020

  Marco is collega backliner en onder andere Backline Coördinator bij North Sea Jazz Festival (Rotterdam en Curaçao). Zijn liefde voor synthesizers is uitgegroeid tot specialisme. Componist, filiaalmanager van Feedback, geluidsman ... Marco is van alle markten thuis.

 • #25 Guus Hoex

  Aug 03 2020

  Vandaag spreek ik met Guus vanuit Kronenberg te Limburg. Hij is onder andere monitorman bij Rowwen Hèze, Matt Simons en backliner bij Giorgio Morodor. Zijn carrière is begonnen als backliner bij Kane en Racoon. Tip van de dag: vermijd in deze tijden Toverland en Designer Outlet Roermond.

 • #24 Lisette Brouwers

  Jul 30 2020

  Lisette, a.k.a. Lizzy, is stagemanager bij onder andere PAARD, Gebroeders De Nobel en TivoliVredenburg. Ook is ze producent bij De Helling geweest de laatste jaren waar ze met trots naar terug kijkt. Tijd voor nieuwe uitdagingen zodra we weer aan de slag mogen.

 • #23 Ben Spaander

  Jul 27 2020

  Techno artiest en synthesizer liefhebber Ben schittert normaal gesproken in clubs en op festivals onder de namen Cosmic Force, Ultrastation en ACID P303WER. Net als velen mist hij het festival leven, als artiest en als gewaardeerd collega.

 • #22 Harrie van de Hoef

  Jul 23 2020

  Harrie heeft een rijk verleden bij onder andere Protone en Ampco. Er stonden tours klaar met Oleta Adams en Typhoon totdat de corona crisis uitbrak. Vanuit zijn Hippisch Centrum in Hummelo is er altijd leven in de brouwerij.

 • #21 Martijn Wezenberg

  Jul 20 2020

  Martijn is lichttechnicus en mede eigenaar van Team Infra. Vanuit zijn thuisbasis Amersfoort praat hij over tijdelijk ander werk, verkeerde SBI codes en kippenvel bij zijn eerste show achter de lichttafel sinds maanden.

 • #20 Jolijn van Iersel

  Jul 16 2020

  Jolijn is onder andere lichttechnicus bij Gavin James, Pinkpop tentstage en Bospop mainstage. Sterke verhalen passeren wederom de revue, maar ze vond na alle afleveringen van deze podcast beluisterd te hebben het tijd worden voor nuance!

 • #19 Maurits Westerik

  Jul 13 2020

  Maurits is festivaldirecteur van Best Kept Secret en zanger van Bewilder en GEM. Hij verteld over zijn heftige debuutjaar als directeur, de Utrechtse muziekscene en het beeld dat de regering heeft over de cultuursector.

 • #18 Cynthia Kruissink

  Jul 09 2020

  Cynthia is assistent booker bij Mojo, maar heeft een verleden bij De Helling en Tivoli. Ze praat over flyeren bij de Oudegracht, even vanuit Australië terug om op Lowlands te werken en jezelf vinden in crisis tijd.

 • #17 Raisa Schouten

  Jul 06 2020

  Raisa is een graag geziene gast achter de schermen. Van student tot leraar bij de HBA, van stagair productie tot stagemanager in TivoliVredenburg. Ze praat over wat zij het leukste vind in het vak en over haar droom te verwezenlijken.

 • #16 Erik de Wild

  Jul 02 2020

  Erik is lichttechnicus bij The Dirty Daddies en docent bij Herman Brood Academie. Hij vertelt over de HBA, stagiaires en de financiële buffer als freelancer.

 • #15 Martijn Bosman

  Jun 29 2020

  Drummer bij Guus Meeuwis, Kane en Gotcha! Martijn verteld over hoe zijn carrière begon, zijn studio in Haarlem en spelen in het najaar van 2020.

 • #14 Gini Cameron

  Jun 25 2020

  Gini praat over drummen bij Pip Blom, het combineren van hosten op festivals en toeren met de band en samenwerken met haar vader John Cameron.

 • #13 Jules Thijssen - Pinkpop 2020 Special -

  Jun 21 2020

  Legende Jules Thijssen over zijn tijd als monitorman bij Doe Maar, uitdagingen als stagemanager en de toekomst in de festivals.

 • #12 Muddy van Hoeckel - Pinkpop 2020 Special -

  Jun 20 2020

  Muddy over zijn manier van stagemanagement en sterke verhalen van Pinkpop, Fortarock en John Newman

 • #11 Lain Barbier - Pinkpop 2020 Special -

  Jun 19 2020

  In deze special spreekt Lain Barbier over stagemanagement op Pinkpop, zijn zangcarrière en DJ's op festivals.

 • #10 Frank Koopmans

  Jun 15 2020

  Frank Koopmans, Mede-eigenaar van Smile Licht en Geluid, praat over zijn begintijd in de branche, ondernemen in zware tijden en het ontstaan van Studio Stream.

 • #9 Marilot Baerveldt

  Jun 11 2020

  Productie assistent voor De Helling en (hoofd) accreditatie voor Mojo Concerts Marilot over haar toekomst, het backstage leven en de WhatsApp groep.

 • #8 Henk Vianen

  Jun 08 2020

  StageHenk en Snacksual Healing oprichter Henk Vianen over TivoliVredenburg, collegialiteit en de toekomst.

 • #7 Sal Priem

  Jun 04 2020

  Tourmanager en host Sal Priem over toeren, collega's en Black Lives Matters.

 • #6 Robin Piso

  Jun 01 2020

  DeWolff toetsenist Robin Piso praat over de nieuwe plaat, toeren en schrijven tijdens de lockdown.

 • # 5 JB Meijers

  May 28 2020

  Jan Bart Meijers is bekend als muzikant/gitarist bij onder andere De Dijk, Acda & De Munnik en Fatal Flowers. Voor The Common Linnets schreef hij de grote hit Calm After The Storm. Hij verteld zijn verhaal in deze aflevering.

 • #4 Jordi Langelaan

  May 25 2020

  Jordi is de huidige backline-/drum tech bij onder andere Kensington en Within Temptation. Hij verteld over zijn Barn In The Meadow Studio, zijn tijd bij Racoon en de toekomstplannen.

 • #3 Bob de Wit

  May 21 2020

  The Isolation Sessions oprichter Bob de Wit praat over Facebook livestream, toeren met Mudhoney en The Sonics en drive-in concerten.

 • #2 Erik Mans

  May 18 2020

  Tivoli icoon Erik Mans verteld over kraken in Utrecht in de jaren 80, het vinden van nieuwe wegen in crisis tijd en samenwerking.

 • #1 Ilja van Rossum

  May 14 2020

  In de eerste aflevering is Ilja van Rossum te gast. Haar specialiteit is Hospitality Management op grote evenementen en is daarnaast actief als stagemanager en host in TivoliVredenburg.