PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Presteren kun je leren

Welkom bij de 'presteren kun je leren' podcast. Een leuke en leerzame podcast op het gebied van voeding, sport, lifestyle, hormoon balans en mind set. Gehost door Maartje van Gestel, sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en schrijfster van het boek plantaardig presteren. Luister, raak geïnspireerd en ontdek hoe jij optimaal kunt gaan presteren.

Afleveringen

 • Presteren kun je leren podcast #5 De liefde, sport en samenwonen met een non-vegan

  Sep 14 2020

  In deze aflevering deel ik weer een verhaal uit mijn leven met je; de liefde. Iets waar je me op social media misschien niet vaak over hoort, maar dat wil niet zeggen dat het geen rol speelt in mijn leven. Ik vertel je daarbij ook hoe wij ons sportieve leven combineren met ons gezamelijke leven en hoe het is om met een non-vegan samen te wonen. 

 • Presteren kun je leren podcast #4 In gesprek over duurzaamheid met Maartje Bregman (lifeofmaart)

  Aug 19 2020

  In deze aflevering praat ik met Maartje Bregman, ookwel bekend als lifeofmaart, over duurzaamheid. Wat is duurzaamheid volgens ons, wat houdt het in en hoe kun je er zelf op een leuke manier mee aan de slag? Luister mee en laat me vooral weten hoe jij denkt over duurzaamheid.  P.S. Ik ben me ervan bewust dat het geluid van deze podcast niet top is. We zaten in een hele holle ruimte met best wat ruis. Ik heb geprobeerd het aan te passen en het zo prettig mogelijk te maken voor je oren. Bekij...more

 • Presteren kun je leren podcast #3 Je doelen behalen, motivatie & discipline

  Jul 29 2020

  In deze aflevering vertel ik je over motivatie, het maken van doelstellingen, tactieken om je doelen te behalen, discipline, prioriteiten & opofferingen. Ik hoop dat deze podcast je de inspiratie kan geven om er voor te gaan! Mocht je het leuk vinden om mee te doen met de REACH YOUR GOALS CHALLENGE, kijk dan hier voor alle informatie. 

 • Presteren kun je leren podcast #2 De fysiologie van stress

  Jul 18 2020

  In deze aflevering vertel ik je alles over stress. Wat is stress fysiologisch gezien? Hoe werkt de stress respons? En welke invloed hebben de stresshormonen op het gehele lichaam? 

 • Presteren kun je leren podcast #1 Mijn hele verhaal

  Jul 08 2020

  Leuk dat je luistert naar de eerste aflevering van de presteren kun je leren podcast! Vandaag een introductie, want wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe?