PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

RAUWKOST

Welkom bij RAUWKOST. In deze podcast gaan we iedere twee weken in gesprek met ervaren reclamemakers. We richten ons in deze persoonlijke gesprekken op de achterliggende motivaties, gemaakte fouten en doorslaggevende ideeën om unieke inzichten te krijgen die je verder helpen in je carrière. Over RA*W: Wij zijn een non-profit organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling haar jong talent community in de reclame-industrie. Voor meer info: www.we-are-raw.com of check onze Facebook en Instagram pa...more

Afleveringen

 • Aflevering 5: Jordi van de Bovenkamp

  Aug 05 2020

  In deze aflevering: Jordi van de Bovenkamp. Tegenwoordig Creative Director bij MediaMonks, maar hij is bekend geworden tijdens zijn tijd bij Boomerang Agency. In dit gesprek hebben we het over wat voor impact social media nu maakt en waarom hij het gezicht van “de reclame” op tv is. SHOWNOTES: Pablo Rochat https://www.instagram.com/pablo.rochat/?hl=en Jordi Koalitic https://www.instagram.com/jordi.koalitic/?hl=en Rogier van der Zwaag https://www.instagram.com/rogiervanderzwaag/?hl=en Tanaka Tats...more

 • Aflevering 4: Claire Daemen

  Jul 22 2020

  Onze volgende gast is Claire Daemen, freelance account manager sinds begin 2020. Welke inzichten gingen aan de keuze voor freelance vooraf? Daarnaast heeft ze kilometers gemaakt voor het jaarlijks stijf uitverkochte event ADNIGHT. Wat zijn haar tips voor het opzetten van een succesvol eigen initiatief?

 • Aflevering 3: Lode Schaeffer

  Jul 08 2020

  Lode Schaeffer is Creative Director en eigenaar van reclamebureau INDIE. Hij is erg gepassioneerd over het reclamevak (en honden). Maar waar komt zijn passie vandaan en wat is zijn geheime ingredient van een succesvol (onafhankelijk) bureau?

 • Aflevering 2: Patritia Pahladsingh

  Jun 24 2020

  In deze aflevering spreken we met Patritia Pahladsingh. Patritia is Managing Director van TBWA\NEBOKO en werkt al 13 jaar voor het bedrijf. Een hectisch leven om te combineren als je woont in Den Haag en werkt in Amsterdam. Wat is haar geheim op werkgebied en wanneer heeft zij voor haar belangrijke kansen gegrepen?

 • Aflevering 1: Japie Stoppelenburg

  Jun 10 2020

  In deze aflevering spreken we met Japie Stoppelenburg. Inmiddels runt hij zijn eigen bureau truus. Daarvoor is hij Creative Director geweest bij A Friend of Mine en DEPT. Hij vindt zichzelf anders dan de rest en dat maakt hem volgens ons uniek. Maar wat heeft hij geleerd in zijn carrière, wat was zijn hoogtepunt en dieptepunt?