PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Samenhangend

Waar we samen 'hangen', omdat uiteindelijk alles dat doet. Een podcast waar de gast centraal staat. Uw gastheren zijn Arjan en Robin. Logo ontworpen door Olga Bonneveld. Muziek geproduceerd door Vice Vic.

Afleveringen

 • (Palaver) #2 Back-up voor een back-up voor een back-up

  May 22 2022

  Helaas kon de geplande gast niet komen deze week voor de Samenhangend podcast. Robin en Arjan waren natuurlijk wel van de partij en dat is dan de aanleiding voor de 2e Palaver. Have fun en no offence!

 • #23 Luigi

  May 15 2022

  Deze aflevering is voor het eerst een van de roulerende co-hosts van de partij; namelijk Luther. Luigi is een sneakerfreak. Hij verteld ons over hoe zijn liefde voor sneakers is ontstaan en hoe dat door de jaren heen is geëvolueerd.

 • #22 Jeroen P.

  May 08 2022

  Deze Jeroen is een oude bekende van Arjan. We bespreken zijn vele verhuizingen, zijn reislust en hoe hij dakloos is geworden. Ook bespreken we hoe hij uit die vervelende situatie is gekomen, hoe hij er nu voorstaat en zijn ideeën over de toekomst.

 • (Palaver) #1 een onder onsje...

  Apr 23 2022

  Weer een format binnen ons format? Wie weet... Arjan en Robin gaan "los" voor iets meer dan een uur. Have fun en no offence!

 • (Hot sauce editie) #3 Frenkie en Jackson

  Apr 16 2022

  De derde keer alweer dat we hete sauzen gaan proeven! Deze keer een line-up van 10 sauzen die ook gebruikt zijn bij de Youtube-show Hot ones. Het is dus voor het 'eggie'. Nier alleen Frenkie is weer van de partij, maar Jackson; een jongen van 7 met een liefde voor peper.

 • (Kopstoten) #2 Dennie en Robin

  Apr 09 2022

  Dingen liepen anders dan gepland, dus niet 1 op 1 deze keer. Ook niet echt een stelling aangedragen en/of verdedigd. Het is meer een open gesprek over de oorlog in Oekraïne geworden met twee van de roulerende co-hosts en Arjan.

 • (Kopstoten) #1 Luther

  Apr 02 2022

  Weer een nieuw format binnen ons format. Arjan gaat 1 op1 met een van de routerende co-hosts in discussie. Er word een stelling aangedragen, op basis van recente ontwikkelingen, en vervolgens word er geprobeerd de ander te overtuigen. Deze eerste keer is Luther zijn stelling; Kanye West is het grootste muzikale genie van deze Eeuw.

 • #21 Hannie en Jeroen

  Mar 20 2022

  Hannie en Jeroen zijn bij ons om over 'zoeken' te praten. Met metaaldetector velden, stortplaatsen en stranden afstruinen op zoek naar verborgen schatten. Liefst zo oud mogelijk. Leuke anekdotes, een ontspannen gesprek met hier en daar de nodige humor.

 • (Hot sauce editie) #2 Frenkie

  Mar 12 2022

  Frenkie is weer aangeschoven om hete sauzen met ons te proeven. Deze keer hebben we alle drie sauzen aangeleverd om elkaar te laten proeven/ervaren. Deze keer zaten er wel een paar echt hete sauzen tussen en dat kan je horen ook.

 • #20 Steph (aangepast)

  Feb 28 2022

  Een bijzondere podcast. Nummer 20, dus dat is best wel een dingetje. Een bijzondere gast, met bijzondere verhalen en een bijzondere lach. Robin die halverwege de opname verlaat. En dit is bij verre de langste podcast die we ooit opnamen.

 • #19 Theodoor

  Feb 20 2022

  Theodoor Meedendorp is aangedragen door Dennie. Theodoor is Pastoor bij de kerk Hoop voor Noord en vertelt ons over hoe dat zo tot stand is gekomen. We gaan dus in op zijn verleden, maar ook op de huidige situatie en kijken nog even vooruit. Een gesprek over geloof, de rol van de kerk in de samenleving en de meer persoonlijke kijk van Theodoor op dit alles.

 • (Hot sauce editie) #1 Frenkie

  Feb 13 2022

  Even een ander soort podcast tussendoor, omdat het moeilijk bleek om deze week een gast bij ons aan tafel te krijgen. Dus hebben we Frenkie gevraagd aan te schuiven om met ons wat Hot sauces te proeven.

 • #18 Christy

  Feb 05 2022

  Aangedragen door Luther is Christy bij ons aangeschoven. We bespreken haar persoonlijke ontwikkeling en de rol die het geloof daar in heeft gespeeld.

 • #17 Dwayne

  Jan 28 2022

  Aangedragen door Rano is vandaag bij ons komen zitten; Dwayne. We hebben het over muziek, management, modellenwerk en zijn achtergrond.

 • #16 Dennis

  Jan 21 2022

  Dennis van Heyningen is co-host van de Amsterdamsche Ajax Podcast, oftewel A.A.P. Samen met Steve, die mede oprichter is van het HBV Comité, bespreken ze wekelijks de wedstrijden van Ajax 1. De podcast heeft een hoog kroeggehalte wanneer er een of meerdere van de vaste tafelheren aanschuiven. Ook komen er geregeld gasten voorbij die iets dieper betrokken zijn in het voetbal en dan zijn de gesprekken vaak ook iets serieuzer. Daar bovenop zijn er ook nog allerlei wekelijks terugkerende segmenten, ...more

 • #15 Cor

  Jan 17 2022

  Cor Ockeloen is een geboren en getogen Amsterdammer en wil ook nooit meer weg. Hij is eigenaar van een gespecialiseerd loodgieters bedrijf en is bij ons aangeschoven om het een en ander uit te leggen over zijn 'Zinkmeesterschap'.

 • #14 Li-Li

  Jan 08 2022

  Li-Li Wong Bruce is moeder van 3 meiden en getrouwd met Jade, die een eigen zaak heeft en daar de chef kok is. We praten met Li-Li over hoe de dingen die ze nu doet, tot stand zijn gekomen. Lili'sLife is een overkoepelende onderneming die dagen voor dames organiseert om in aanraking te komen met dans en zichzelf. Ook verzorgt Li-Li catering voor feesten en partijen en organiseert ze met een partner dansavonden.

 • #13 'Hij weer'

  Jan 07 2022

  'Hij weer' is een echte Noorderling en is bij ons aangeschoven om vooral niet teveel prijs te geven. Waar hij het wel over wilde hebben is basketbal en reggae. Een ontspannen begin van een nieuw seizoen Samenhangend Podcast.

 • (December Special 2021) #4 Joshua

  Dec 23 2021

 • (December Special 2021) #3 Alexandra

  Dec 17 2021

 • (December Special 2021) #2 Jordan

  Dec 12 2021

 • (December Special 2021) #1 Jackson

  Dec 03 2021

 • #12 Miguel

  Nov 27 2021

  Miguel bewandeld het pad naar binnen. Maakt bewustzijnsontwikkeling toegankelijk voor iedereen en is founder van onder andere Meditation Army & Souldiers.Podcast.

 • #11 Genesis

  Nov 20 2021

  Genesis (Junior) Forson is een American Football-speler. In Nederland speelt hij voor de Amsterdam Crusaders in de hoofdklasse. In Duistland speelt hij als semi-prof voor Köln Crocodiles. Hij is ook meerdere keren geselecteerd geweest voor het Nederlands Team en komt bij ons om te praten over zijn eigen ervaringen met American Football, zijn persoonlijke achtergrond en American Football in het algemeen.

 • #10 Tishan

  Nov 11 2021

  Tishan is de broer van Vice Vic. We hebben het gehad over zijn achtergrond, werk en uiteraard zijn muziek. Alweer het derde lid van het collectief SoulDaad bij ons aan tafel. Tishan zijn muziek is te beluisteren op allerlei platforms.

 • #9 Dennie

  Oct 28 2021

  Vanavond gaan wij in gesprek met Dennie Milosevic. Dennie komt uit Floradorp en is een bekende van het HBV-comité. Hij is leerkracht in het dagelijks leven en één ding hebben Arjan en Dennie gemeen en dat is honkbal. Dat is het hoofdonderwerp van deze podcast. Veel luisterplezier!

 • #7 Marije

  Oct 14 2021

  Marije komt vertellen over haar keuze om op 39 jarige leeftijd alleenstaande moeder te worden.

 • #6 Rano

  Oct 08 2021

  Rano is bij ons om te vertellen over waarom hij muziek is gaan maken, wat voor muziek hij maakt en voor wie. Rano. (met punt, dat is belangrijk, anders komen er allerlei andere artiesten te voorschijn) zijn muziek kan je terugvinden op Spotify en dergelijke. Op Instagram is hij te vinden als rano.kust

 • #5 Luther

  Oct 01 2021

  Luther Kempenaar is bij ons aangeschoven om over Suriname te praten. Het gesprek ging uiteindelijk alle kanten op en is onze langste podcast tot nu toe geworden.

 • #4 Khadija

  Sep 21 2021

  Voormalig Horeca-tijger Khadija Bouras besloot, na de geboorte van haar eerste kind, om het roer om te gooien. Nu is ze werkzaam als Sport-instructrice bij Vondelgym, Mom in Balance en als Personal Trainer. Ook doet ze af en toe sport gerelateerde projecten voor de Gemeente Amsterdam. Khadija is op allerlei sociale platforms te vinden onder haar eigen naam.

 • #3 Steve

  Sep 18 2021

  Steven Kruller, oude vriend en lid van het oorspronkelijke HBV Comité, schuift aan om zijn nieuwe podcast met ons te bespreken. Samen met Dennis van Heyningen is hij niet lang geleden de A.A.P. podcast begonnen; De Amsterdamsche Ajax Podcast. Hier bespreken de heren wekelijks het wel en wee van Ajax.

 • #2 Vice Vic

  Sep 10 2021

  Vice Vic is de producer van onze intro. Vic is producer, video-editor en maakt kunst. Een all-round creatief persoon. Hij is terug te vinden op allerlei manieren; Instagram, Facebook, Twitter, Spotify, Soundcloud en Youtube.

 • #1 Olga

  Sep 03 2021

  Olga Bonneveld is ontwerpster/tekenares van ons logo. Daarnaast is ze creatief beeldend psychotherapeute. Ze heeft al eens een expositie gehad en doet werk in opdracht. Haar catalogus kun je terugvinden op Instagram onder haar naam, maar dan aan elkaar geschreven; olgabonneveld.