PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Shownieuws Podcast

In de Shownieuws podcast hoor je presentatoren Dyantha Brooks en Bart Ettekoven wekelijks in gesprek met de sterren die in het nieuws zijn. 

Afleveringen

 • S01E24: Romy Monteiro, Wenkie, Iris van Lunenburg, Dyantha Brooks

  Jun 11 2021

  Aflevering 24, een extra lange laatste podcast van het eerste seizoen met daarin:-De nieuwe vriend van Bridget Maasland blijkt lang niet zo rijk als in de media wordt beweerd.- Zijn Chantal en Aron uit Married At First Sight nu wel of geen setje?- Ook liefdesnieuws voor Gaby Blaaser: na haar Bachelorette-avontuur is ze weer gelukkig in de liefde. Kayleigh weet alle details van haar eerste liefdesvakantie met nieuwe vriend Danny.- Romy Monteiro stond kotsend achter de schermen bij het Songfestiva...more

 • S01E23: William Rutten, Chantal Janzen, Jan Dulles

  May 28 2021

  Aflevering 23, met William Rutten als gast en daarin:- Wat weten Bart en William over de verhalen rondom Lil' Kleine en Jaimie Vaes?- Chantal Janzen blikt terug op het Songfestival. Vooral haar moeder Joke had het zwaar.- Jan Dulles vertelt openhartig over de dubbele gevoelens die hij ervaart door de zwangerschap van zijn vriendin Caroline. Presentatie: Bart Ettekoven en William Rutten.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E22: Bram Moszkowicz, Winston Gerschtanowitz, Ruud de Wild

  May 21 2021

  Aflevering 22, met Bram Moskowicz als gast en daarin:- Hoe gaat Bram om met zijn exen, waaronder de bekendste: Eva Jinek?- Komt er nog gezinsuitbreiding bij Bram en zijn vriendin Nienke?- De verdere tv-plannen van Bram: bijzondere samenwerkingen met Wilfred Genee en Winston Gerschtanowitz. Presentatie: Bart Ettekoven en Bram Moszkowicz.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E21: MAFS-Danny, Sandra Schuurhof, Silvia Walraven

  May 14 2021

  Aflevering 21, met daarin:- Alles over de date van Martien Meiland en Danny uit Married At First Sight.- De scheiding van Raymond en Silvia van Barneveld is officieel rond. Hoe hebben zij hun bezittingen verdeeld?- Koningin Maxima wordt 50. Wat gaat Matthijs van Nieuwkerk haar allemaal vragen in dat grote tv-interview? Zijn er verboden onderwerpen?Presentatie: Bart Ettekoven en Kayleigh van den Hout.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E20: Patty Brard, André Hazes, Snollebollekes

  May 07 2021

  Aflevering 20, met daarin:- Patty Brard als co-host. Patty blikt onder andere terug op haar bruiloft die altijd besproken wordt om de beruchte afterparty en het schandaal met Bridget Maasland. Wat is daar gebeurd en hoe is hun band nu?- Bart en Patty bellen met André Hazes en die maakt korte metten met alle roddels en geruchten: is Sarah zwanger? Hoe is zijn contact met Monique en kleine Dré nu? En wat vindt hij van de uithaal van zijn moeder naar zus Roxeanne?- Ook privé de...more

 • S01E19: Edwin Smulders, Luciënne Kenter

  Apr 30 2021

  Aflevering 19, met daarin:- Alle details over de eerste lovetrip van André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah naar Ibiza. Viel André een fotograaf aan?- Dave Roelvink wordt vader én heeft het bijgelegd met zijn broertje Donny.- Dyantha moeten we binnenkort een tijdje missen, maar waarom? Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E18: Olcay Gülsen, Jandino Asporaat

  Apr 23 2021

  Aflevering 18, met daarin:- Gordon met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis.- Olcay openhartig over hoe zij de afgelopen tijd zorgde voor vriend Ruud de Wild die darmkanker heeft.- Een nieuwe rel binnen de familie Hazes. Presentatie: Dyantha Brooks en Kayleigh van den Hout.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E17: MAFS-Freddy, Robert Schoemacher

  Apr 16 2021

  Aflevering 17, met daarin:- Fans van Maan zijn in shock. Wat heeft de zangeres met haar gezicht gedaan? Cosmetisch arts Robert Schoemacher weet er alles van.- Geen week zonder Hazes nieuws. Roxeanne is diep gekwetst door de verschenen docuserie over haar vader en André en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen zijn weer samen gefotografeerd. De twee lopen zo hard van stapel, zou ze zelfs al zwanger zijn?- MAFS-Freddy geeft een update over de gezondheid van Sylvia en de liefde. Presentatie: ...more

 • S01E16: MAFS-Lars, Johan Kettenburg

  Apr 09 2021

  Aflevering 16, met daarin:- Het laatste nieuws rondom het liefdesleven van André Hazes én de Borsato's.- De Meilandjes krijgen met hun verhuizing hele bekende nieuwe buren.- Het allereerste interview van Lars uit Married At First Sight samen met zijn nieuwe vriendin Lieve.- Kayleigh weet al de locatie van Expeditie Robinson 2021 en ook de eerste kandidaat. Presentatie: Bart Ettekoven en Kayleigh van den Hout.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E15: Berget Lewis, Edwin Smulders

  Apr 02 2021

  Aflevering 15, met daarin:- Hoe zit het nu tussen André Hazes en Sarah van Soelen? Fotograaf Edwin Smulders post al dagen voor Sarah's huis en weet wat er speelt tussen die twee.- Een verzoek van Olcay aan de redactie van Shownieuws na complicaties bij Ruud de Wild.- Berget Lewis emotioneel over haar band met Bibian Mentel en het bijzondere optreden op haar uitvaart. Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E14: Sander Schimmelpenninck, Silvia van Barneveld, Sander van Betten

  Mar 26 2021

  Aflevering 14, met daarin:- Het allereerste interview met de nieuwe liefde van Erica Meiland! Wie is toch privé detective Sander?- Dyantha confronteert Sander Schimmelpenninck met een lelijke uitspraak die hij deed over haar- Silvia, de ex-vrouw van Raymond van Barneveld, vertelt openhartig over het plotseling overlijden van haar vriend Piet, de scheiding van Raymond die nog altijd niet rond is en haar contact met zijn nieuwe vriendin Julia. Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven....more

 • S01E13: Donny Roelvink, MAFS-Henkie

  Mar 18 2021

  Aflevering 13, met daarin:- Wat gebeurde er achter de schermen bij Shownieuws met Mark Rutte?- Dyantha en Bart raken verwikkeld in een heftige discussie over het Borsato-interview met Linda de Mol. En Bart onthult zijn aanvaring met de manager van Leontine.- Donny Roelvink vertelt openhartiger dan ooit over de ruzie met broer Dave en de bemoeienis van vader Dries. Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E12: Alles over de Hazes Breuk, MAFS-Rein

  Mar 11 2021

  Aflevering 12, met daarin: - Alles over de grote breuk tussen André Hazes en Monique. Zijn nieuwe liefde Sarah zou ook al de oorzaak zijn van een andere grote showbizzbreuk - Rein van Married At First Sight vertelt over het grote kijkersbedrog en zijn heftige confrontatie met Danny buiten het programma. Presentatie: Bart Ettekoven en Kayleigh van den Hout.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E11: Monique Smit, Jeroen van der Boom

  Mar 04 2021

  Aflevering 11, met daarin:- Bart weet alles over de nieuwe liefde van Dirk Kuyt.- Monique Smit vindt dat Daisy uit Married At First Sight te ver ging tegen haar goede vriend Mick.- Jeroen van der Boom weet het: Gaan de Toppers In Concert dit jaar wel of niet door?Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E10: MAFS-Mick, Karin Bloemen

  Feb 25 2021

  Aflevering 10, met daarin:- Mick uit Married At First Sight vertelt alles over wat er gebeurd is tussen hem en Daisy na de finale. - Wat heeft Karin Bloemen aan zichzelf laten verbouwen en hoe reageert ze op de vooroordelen die over haar de ronde gaan?- Bart en Dyantha bespreken de scheiding tussen Frank en Rogier en Claire Meiland.  Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E09: Nienke Plas, Hans Klok

  Feb 18 2021

  Aflevering 9, met daarin:- Reactie van Dyantha op “de verzoening” met Amanda Balk, - Bart legt uit hoe de Nederlandse roddelpers omgaat met grote sterren naar aanleiding van de documentaire Framing Britney Spears,- Nienke Plas vertelt zelf of ze de bevalling van haar tweede kind gaat filmen,- Zijn de haren van Hans Klok echt of gekocht? Hij vertelt het zelf en hij reageert ook op andere vooroordelen en roddels over hem. Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omny...more

 • S01E08: Rolf Sanchez, Temptation Tahira

  Feb 11 2021

  Aflevering 8, met daarin:- Waar is Katja Schuurman? In ieder geval niet in Nederland. Bart weet meer,  - Alles over de vete tussen Amanda Balk en Afrojack,- Tahira uit Temptation Island reageert op het gerucht dat Marco Denise zou hebben bedrogen met Tahira,- De vooroordelen met Rolf Sanchez. Zijn zijn tanden nou echt of toch niet? Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E07: Thomas Berge, Natacha Harlequin

  Feb 04 2021

  Aflevering 7, met daarin:- Wat gebeurde er in de rel tussen Gordon en Gerard, die bij Shownieuws ontstond? - Natacha Harlequin vertelt hoe agressief en heftig de reacties zijn als ze op TV verschijnt en welke verrassende ontwikkelingen daar inzitten,- Thomas Berge wordt geconfronteerd met de vooroordelen die over hem leven. Ontkent hij dat hij vaak ingaat op verleidingen van vrouwen?  Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E06: Glennis Grace, Sonny Lorenzo

  Jan 28 2021

  Aflevering 6, met daarin:- Glennis Grace vertelt voor het eerst openhartig over het verlies van haar vader. En komt het goed tussen Glennis en haar ex-vriend Lévy?- Sonny Lorenzo reageert op het gerucht dat hij Temptation Island gedwongen moest verlaten en hij laat alles los over zijn ex-vriendin Jaydi.Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E05: Bas Smit, René le Blanc, Soundos

  Jan 21 2021

  Aflevering 5, met daarin:- Bart en Dyantha bespreken het nieuws van de week over Yolanthe Cabau die eindelijk meer vertelde over de scheiding van Wesley Sneijer en... haar seksleven,- Soundos vertelt wie ze nadoet in de TV kantine en hoe ze dat voorbereid heeft,- Bart en Dyantha bespreken hoe ze al snel meer wisten over het overlijden van Donna Dulles, maar dat voor zich hielden. Nu, na een gesprek van Jan met Privé, blijkt die info te kloppen. - We bellen met René Le Blanc di...more

 • S01E04: Wenkie, Fajah Lourens

  Jan 07 2021

  Aflevering 4, met daarin:- Bart en Dyantha weten dankzij Fabiola met haar eigen OnlyFans-account meer over wat Ferry Doedens verdient met zijn pornografisch materiaal,- Wenkie van vorig seizoen Married At First Sight geeft advies aan Jada over haatreacties op internet en ze heeft onverwacht nieuws over haar liefdesleven, -Fajah Lourens vertelt over haar nieuwe boek en deelt ook een geheim over haar liefdesleven. Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven. See omnystudio.com/lis...more

 • S01E03: Gerard Joling, Bram Moszkowicz

  Dec 31 2020

  Aflevering 3, met daarin:- Hoe gaat het met de moeder van Gerard Joling?- Nieuws over de verdachte van de overval op Gordon. Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • S01E02: Giel Beelen, Marije Knevel, Richard Groenendijk

  Dec 23 2020

  Aflevering 2, met daarin:- Marije Knevel vertelt hoe moeilijk het is om deelname aan Wie Is De Mol geheim te houden,- Marijke van de Shownieuws redactie vertelt hoe het is wanneer er heftig nieuws binnenkomt. Welke besluiten worden dan genomen?- Richard Groenendijk vertelt waarom hij op social media strijdt tegen vuurwerk en hij vertelt hoe hij 2021 ziet.- Giel Beelen gaat voor het eerst meedoen aan de Top 2000. Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omnystudio.com/listener for priva...more

 • S01E01: René le Blanc, Dries Roelvink

  Dec 16 2020

  Aflevering 1, met daarin:- Wat gebeurde er achter de schermen bij het huwelijksaanzoek van André Hazes aan Monique Westenberg en waarom liep het bijna helemaal mis?- Komt het voor de kerst nog goed tussen Donny en Dave Roelvink?- Met wie gaat René Le Blanc samenwerken nu hij en zijn producer Edwin van Hoevelaak uit elkaar zijn? Presentatie: Dyantha Brooks en Bart Ettekoven.See omnystudio.com/listener for privacy information.