PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Stokpraatjes

Gideon Karting (ex Mojo) en John van Luijn (ex Melkweg) nemen soms op droogkomische wijze het muziek-circuit onder de loep. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Afleveringen

 • De grote Pinkpop nabeschouwing

  Jun 20 2022

  Speciaal voor Pinkpop is Stokpraatjes terug met twee speciale Pinkpop afleveringen! En dit is aflevering 2, boordevol betrouwbare roddel en achterklap van vooral áchter de schermen en uiteraard wat stukjes mening tussendoor. Onmisbaar luistervoer! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De gróte PINKPOP voorbeschouwing

  Jun 09 2022

  Speciaal voor Pinkpop is Stokpraatjes terug met twee speciale Pinkpop afleveringen! Déze dus, de eerste vóór het festival, met nooit eerder besproken informatie over wat je dit jaar allemaal kan verwachten vóór èn achter de schermen. Roddel en achterklap van vooral áchter de schermen en uiteraard wat stukjes mening tussendoor. Onmisbaar voer ter voorbereiding! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Aufwiedersehen

  Dec 06 2021

  In de laatste aflevering hebben John en Gideon het als vanouds over dingen die niet doorgaan, die niet goed zijn en die niet deugen. Verder spreken ze over lijstjes en uitzwaaifeestjes. Ook Ursula von der L, Arie R, Rob de N. en Danny V. komen uiteraard voorbij. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De 'worst' episode

  Nov 29 2021

  In deze aflevering hebben John en Gideon het over heel veel dingen niét. Over de festival-affiches, worsten en straatmuzikanten gaat het wel! Én ze beantwoorden een ingezonden vraag van een luisteraar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Raspoetin

  Nov 22 2021

  Deze week blazen John en Gideon de week in met nieuws over Wibi S, Kenny B en Ben L. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 10.000 luchtballonnen

  Nov 15 2021

  In deze aflevering hebben John en Gideon het over Sesamstraat, K3, In de blote kont en dronken katten. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Belgisch klokjes kijken

  Nov 08 2021

  John en Gideon pakken het deze week wat serieuzer aan, vooral omdat het over het ongelukken op festivals gaat. Verder gaat het over Kanye W. in Belgie, carnaval en wat je allemaal wel en niet moet doen met een klokje. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 10 Bier

  Nov 01 2021

  John en Gideon verdiepen zich deze aflevering in de wereld van de pils en het hossen. Daarnaast introduceren ze de nieuwe rubriek 'Solliciteren' waarbij ze elke week vacature-sites afstruinen op zoek naar interessante banen in de muziekindustrie. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Hoe heten ze ook alweer?

  Oct 25 2021

  John en Gideon komen er niet op, hoe heette die band ook alweer? Swedish Harry House Murda? Verder cancellen ze het weekend en geven ze een draai aan 'de slinger'. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Smartlappenkaraoke

  Oct 18 2021

  Deze week actueler dan ooit! Het ADE en vaccinatiedoelgroepen komen voorbij. Verder merken John en Gideon het rumoer om TV shows in de Ziggo Dome op en vragen ze zich af hoe de smartlappen karaoke in het frans zou klinken. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vliegtuigen

  Oct 11 2021

  John en Gideon spelen 'wie van de 5', hebben het over vliegangst en uiteraard over reunies. Ook deze aflevering zit weer boordevol met feitjes, weetjes en nieuwtjes over o.a. Kelly R, Jah C en Diddy P. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • weigerartiesten

  Oct 04 2021

  John en Gideon verbazen zich over rechtzaken, weigerartiesten en het origineel van "My Name Is". Uiteraard bespreken ze de keuze van de Superbowl Halftime show en pleit John voor meer gesprekken over dance. Tenslotte blijkt Coldplay in de platenkast te staan. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Terugspoelen

  Sep 27 2021

  Deze week spreken John en Gideon over Jimi H, R. Coon en S. Loper. Uiteraard tikken ze het vaccineren en controleren aan en gaat het weetje van de dag over een playback-verbod in Turkmenistan. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Brandweercapaciteit

  Sep 20 2021

  De live industrie komt weer op gang en daarom is het tijd voor het onderwerp: zaalcapaciteiten! Daarnaast praten John en Gideon over rechtszaken tegen promoters, investment equity overnames en vrijwilligers. Gideon heeft geprobeerd een remix te maken en John weet de podcast uiteindelijk toch weer op discutabel niveau te krijgen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Unmute us

  Sep 13 2021

  In de seizoensopening vertelt John waarom hij bij de Melkweg is vertrokken, introduceren we de nieuwe muziek nieuwssite www.12voor3.nl en spoelen we door naar de Dance Parade. Uiteraard niet zonder het te hebben over Ted L, Ronnie F en Bertus S. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Seizoensafsluiter

  May 10 2021

  In de seizoensafsluiter komen de beste verhalen voorbij die de vorige afleveringen niet hebben gehaald. Zo hebben ze het over Vera programmeur Peter, 22 Pistepirkko en over Machine Head (al heeft John het over Fear Factory...). Tenslotte lossen ze het mysterie op wat je als artiest moet doen als je op het podium staat en moet plassen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Gratis voor het te laat is

  May 03 2021

  Spoilers: In deze aflevering vragen John en Gideon zich af of I am Kloot nog bij elkaar is (nee) en promoot Gideon zijn boek (nog een keer). Daarnaast vragen ze zich af of concerten voortaan niet wat korter kunnen (wat hen betreft wel). See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Eindelijk voetballen!

  Apr 26 2021

  In deze extra lange aflevering zit Gideon op de reservebank en krijgt John eindelijk zijn zin: het gaat deze keer over voetbal! Over Ruud G, Johan C, Max C, Barry H, Rod S, Elton J en Snoop D. En uiteraard over voetballen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Politiek incorrect

  Apr 19 2021

  John en Gideon bespreken streamers, Biddinghuizen en wat er allemaal kan gebeuren als je je playlist openbaar maakt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De Duitse Dumbo

  Apr 12 2021

  In deze aflevering praten John en Gideon over de verdeling van de gelden van het FPK en mogelijke kartelvorming van zalen in een heel ver verleden. Verder bespreken ze het boek van OOR magazine en krijg jij te horen wie er ooit letterlijk, door een olifant, Berlijn is uitgesmeten. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Achter de schermen

  Apr 05 2021

  John en Gideon hebben het deze aflevering over de angst voor de cancel culture en nieuwe verdienmodellen op 'only fans'. Verder ontvangt John een stapeltje flappen en vragen ze zich af of ze voor of achter de schermen werken. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Snooptrommel

  Mar 29 2021

  John en Gideon hebben het over het opportunisme in de muziekindustrie n.a.v. de ophef rondom onder andere Bilal, Boef en Akwasi. Verder hangt John de vuile was in de bus en pakken ze een volle hand uit de snoeptrommel. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Go Vak Jezelf

  Mar 22 2021

  Deze week komen John en Gideon met de oplossing voor festivalprogrammeurs en hebben ze het over de Brexit en politiek. Verder ontwijkt John op mysterieuze wijze de artiest uit de platenkast. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De Braadpan

  Mar 15 2021

  John en Gideon hebben het in deze aflevering over awardshows en de caselorazo. Verder lanceert Gideon zijn boek en vertelt John over zijn ervaringen met hiphop acts in Amsterdamse hotels. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • "Laat je horen!"

  Mar 08 2021

  In deze aflevering hebben John en Gideon het over Bunny Wailer en de podcast van Peter Vera. Gideon keek naar de documentaire van Billy Eilish en er is live contact met het fieldlab evenement in de Ziggo Dome. Gelukkig heeft John weer een ranzig verhaal kunnen vinden, deze keer over de Bloodhound Gang. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Blaffende meevallers

  Mar 01 2021

  Veel honden in deze aflevering, al vergeten John en Gideon 'Bobbie', de metgezel van Kuifje. Verder de vliegangst van KRS-One, Oost Europese inzendingen van het Songfestival en de vraag: gaat John wel of niet naar een fieldlab event? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Het Klubhuis

  Feb 22 2021

  John en Gideon begeven zich deze week op clubhouse. In de podcast blikken ze terug op hun eerste ervaringen. Verder lossen ze een mysterie op, bediscussiëren ze fieldlab events en zien ze het probleem van Britney... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Fleur, Floor en Froukje

  Feb 15 2021

  In deze aflevering zijn John en Gideon op zoek naar de gestolen gouden platen van Muse en overwegen ze clubhouse. Verder anekdoteren ze over munten op dance valley, Eton Crop en roepen ze september uit tot het slachtoffer van de week. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • een goor verhaal

  Feb 08 2021

  In deze aflevering vertelt Gideon over zijn aanstaande vertrek bij Mojo en probeert John een goor verhaal te vertellen. Samen eren ze ook nog eens de Golden Earring. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Draai er een punt an

  Feb 01 2021

  Deze aflevering begint met een heldere zelfanalyse. Daarnaast trekt Gideon een kansloos onderwerp uit de platenkast en ergert John zich aan muziek op de televisie. Verder is september de nieuwe festivalzomer en ruilt John drugs voor een trui. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Groot nieuws!

  Jan 25 2021

  In deze aflevering bekent John dat hij al jaren blinkende guldens van Suicidal Tendencies in z'n zak heeft en probeert Gideon groot nieuws te vinden. Naast de populariteit van country spreken ze uiteraard over de inventieve manieren om het garantiefonds te misleiden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Zing mee met Speedy J

  Jan 18 2021

  De eerste aflevering van Seizoen 3 zit boordevol Noorderslag en Eurosonic geroddel. De vraag is vooral: wie is artiest en wie is delegate? Verder trekt Gideon een Sjors en Sjimmie uit 1960 uit de kast, blijkt John tafeltenniskenner te zijn en slaan ze natuurlijk ook de kinderkermisvakantieweek niet over. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • sorry, neem me niet kwalijk!

  Dec 21 2020

  In de laatste aflevering van 2020 babbelen John en Gideon wat over het grut van Sinterklaas en anderhalve meter sessies. Op het moment dat er wat diepgaander over de muziekindustrie gesproken wordt, worden ze echter bruut onderbroken door een voormalig festivalbaas die misschien kunst wil kopen. De kerstgedachte delen ze tenslotte met Oasis en een tandarts uit Iran. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • tot het nokkie vol

  Dec 14 2020

  De RHCP, bijbaantjes, comedyshows, stone roses, online exposities, de opening van Ahoy, 1,5 meter barriers, een gebrek aan crewleden, boterhammen met kaas...noem het maar op! Waar hebben John en Gideon het deze week niet over? En uiteraard hele slechte geleende humor in de nazit. Deze aflevering zit tot het nokkie vol! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Censuur en complottheorieën

  Dec 07 2020

  Extra extra lang deze keer, met bijna 22 minuten lang censuur en complot theorieën! Lijstjes, lintjes en onze plek op de longlist voor een prestigieuze prijs. Gideon wil hem winnen, John overduidelijk niet. Verder alles over het succes van Eefje de Visser en de Wu Tang Clan. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De beste boeking ooit

  Nov 30 2020

  John heeft een nieuwe bijbaan en Gideon vertelt over z'n mooiste boeking ooit. Daarnaast gaat het over een nieuw festival in Den Haag en trekken ze de plaat van MC Ren uit de kast. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voer voor de komende week

  Nov 23 2020

  John en Gideon zoeken naarstig naar nieuws en delen ervaringen over crowdsurfen en moshpits. John vertelt verder over verdwenen handdoeken, trekken ze een plaat uit de kast en ligt er een duivels dilemma waar ze een weekje over moeten nadenken. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • het achterste van je tong

  Nov 16 2020

  John en Gideon zien lichtjes aan de horizon schijnen, corrigeren zichzelf en bespreken transfers in coronatijd. Verder probeert Gideon songteksten van Suzan en Freek uit en proberen de mannen eindelijk het achterste van hun tong te laten zien. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Voor de troepen uit!

  Nov 09 2020

  We lezen een boek en hebben het daarom vooral over 'voorprogramma's, supports of opening acts'. Hoeveel betaal je ze of laat je ze zelf betalen om te spelen? En van wie was de tourbus waar vroeg in de ochtend stelende groupies uit tevoorschijn kwamen? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Heiligschennis

  Nov 02 2020

  John en Gideon proberen boeken te promoten, hebben het over het heiligdom van artiesten en komen erachter dat portiers vroeger een stuk flexibeler waren. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Jodelahiti Jodelahita

  Oct 26 2020

  John heeft een nachtmerrie en Gideon was weer op vakantie. Daarnaast ziet John een verband tussen jodelaars en corona, hebben we het over 'wave' en lijkt het "slachtoffer van de week" verdacht veel op het "weetje van vandaag". See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Uit de kas komen

  Oct 19 2020

  Een speciale langere aflevering opgenomen in het Brabantse landschap bij Rob Trommelen van Mojo Concerts. Over Rockb#@tch, busreizen, Judas Piest en het cadeau doen van gouden horloges. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Verjaardagsfeestje

  Oct 12 2020

  In deze aflevering: Eddie van Halen, to like or not to like livestreams, John's historisch getinte #weetjevanvandaag en Gideon vertelt voor welke show hij dit weekend de regen heeft getrotseerd. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Tel de dierendag

  Oct 05 2020

  Een wel hele speciale aflevering waarin je fantastische prijzen kan winnen als je het aantal genoemde dieren kan raden. Daarnaast probeert Gideon voor platenmaatschappij te spelen, voorspellen we een live-stream revival en onthult John zijn liefde voor zingende knakworsten. Tellen maar! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Het klanten avontuur

  Sep 28 2020

  In de eerste aflevering na de zomerstop beginnen we met een 'customer journey' door kaartjes te kopen voor 'Fource'. Daarnaast spreken we de Nederlandse (!) fotograaf van de nieuwe albumhoes van Supergrass en blijkt dat John en Gideon elkaar onverwachts in Kerkrade tegenkwamen op de leidersbijeenkomst van Pinkpop. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Spongebomb op vakantie

  Jul 27 2020

  In de laatste aflevering voor de vakantie vertelt John over sex-boekjes en poppen, Spongebob bij Neil Diamond en gaat het over de onzin van Duits onderzoek. Verder blikken we 10, 13 EN 50 jaar terug op concerten van Rockbitch, Rammstein en de Arctic Monkeys en gaan we vakantie vieren in Zeeland. In september zijn we weer terug! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Jubileum!

  Jul 20 2020

  In deze extra lange aflevering hebben John en Gideon het over de reorganisatie bij Mojo, voetbal en artiesten die van de NOW regeling gebruik maken. Daarnaast staat hij bol van de nog nooit eerder uitgezonden fragmenten, hoogtepunten en 'rarities'! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • stappenplan

  Jul 13 2020

  In deze historisch korte aflevering praat John vrijuit over de Melkweg directeur die plots vertrekt naar Paradiso en is Gideon bij Nielson en De Jeugd van Tegenwoordig in de Ziggo Dome geweest. En om een lang verhaal kort te maken hebben we het nog snel even over die ene band die geen Corona kent. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • houtje touwtje

  Jul 06 2020

  John en Gideon vieren dat er weer kaartjes worden verkocht en dromen weg bij de gedachte dat het leven contract-loos is. Gideon moet tot groot verdriet erkennen dat hij 20 jaar geleden de allereerste muzikale livestream organiseerde en John geeft zijn ongezouten mening over monitortafels en Koninklijk theater Carre. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Afgeschafte bananen-band-namen

  Jun 29 2020

  John 'zingt' het bananenlied en we hebben we het over bandnamen, Metallica en trucks. De wellicht weer in te voeren artiestenbelasting en het mogelijk omvallen van de hele muziekindustrie zorgen voor een serieuzere gedachtenkronkel. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Groene vingers

  Jun 22 2020

  Boordevol info deze week, met maar liefst 2 slachtoffers van de week, concerten voor planten en gastenlijsten voor streams. Verder hoor je waar het grootste concert ooit is geweest en hebben we het niet over meningen en statements. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Obligate vragen

  Jun 15 2020

  In deze aflevering worden John en Gideon alsmaar vrolijker. Het gaat over video's van liveshows, campings zonder festival, Guus, Tim, Akwasi en Chuck D. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Woelige wereld

  Jun 08 2020

  Eindelijk hebben John en Gideon een serieus gesprek. Over het uitblijven van protestsongs, nieuwe initiatieven en het gebrek aan donaties voor de mensen achter de artiesten. Verder zit deze aflevering vol met tips voor professionals om deze tijd door te komen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • De Hulk

  Jun 01 2020

  Deze keer laten John en Gideon zich opbeuren door Frank Satink, kijken we over de grenzen en bespreken we de voor- en nadelen van voorprogramma's. Verder komen we erachter waarom jazzconcerten ook in corona tijd gewoon door zijn gegaan. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • doorspoelen die hap

  May 25 2020

  In deze aflevering gaat het over Rammstein, de liefde voor muziek en bellen we met Pim van Dinther van TivoliVredenburg. Verder kraken we onbewust en wellicht onbedoeld wat Nederlands talent af en trekt John zijn poster van Paulus de Boskabouter van de muur. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • 2e hands livestreams

  May 18 2020

  In deze aflevering spreken we over het bedelen om donaties, beperkte feesten en het afscheid van Elly en Rikkert. Silvia Biemans van de Sena doet een oproep om zoveel mogelijk bonnetjes in te leveren en we lanceren een nieuw en spraakmakend business model: http://www.streamswap.nl See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Watjes!

  May 11 2020

  In deze aflevering spreken we over clubs in Korea, 1,5 meter sessies (onder de grond) en 'de wilde eend'. Verder helpt Simon Akkermans ons met de geluidskwaliteit en introduceren we het nieuwe item: 'het slachtoffer van de week'. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Hoelang nog?

  May 04 2020

  In deze aflevering spreken we over privacy, car-ona's en het eerste festival van 2020. Verder proberen we het niet over streams te hebben (spoiler: mislukt). Als kers op de taart nemen we de CV door van Niels Post, manager van o.a. The Kik & Jacco Gardner. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Komt dat horen!

  Apr 26 2020

  In deze aflevering spreken we over onzin, de product placement bij Post Malone en springende nijlpaarden. En samen met Niek Murray van Pinkpop probeert John meer likes en luisteraars te krijgen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • in je dagelijkse kloffie

  Apr 20 2020

  In deze aflevering moeten John en Gideon zich met z'n tweeën staande houden in de live muziek industrie. Over o.a. sprinkhanen, vreselijke chaotische tijden en "het weetje van vandaag". Met als bonus de oplossing om een corona-vrij concert te organiseren. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Slappe handjes schudden

  Apr 15 2020

  In deze aflevering houden John en Gideon zich staande in de live muziek industrie, al bellend met (voormalig) collega Camiel Le Rutte. Over o.a. legendarische avonden, mislukte grappen en handjes schudden met Jeff Buckley. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Insecten-festivals

  Apr 10 2020

  In deze aflevering proberen John en Gideon zich staande te houden in de live muziek industrie terwijl ze bellen met Elske Vos van Greenhouse Talent. Over Stones vs. Beatles, K-Pop en Mieren-Mosh-Pits. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Komt een vette primeur bij de dokter...

  Apr 06 2020

  In deze aflevering proberen John en Gideon zich staande te houden in de live muziek industrie terwijl ze bellen met Ferry Roseboom van o.a. Excelsior Recordings. Over streamen, het tekenen van nieuw talent en we hebben gewoon eerder dan 3voor12 een vette primeur! Hupsakee. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Hindoestanie

  Mar 26 2020

  In deze aflevering proberen John en Gideon zich staande te houden in de live muziek industrie, met hulp van Junior. Waarin Neil Young van oorsprong Blues is, de populariteit van het genre country discutabel is en Hindoestanie in India ligt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Verbinding maken

  Mar 18 2020

  In deze ultra korte aflevering proberen John en Gideon zich staande te houden in de live muziek industrie, met hulp van Junior. Ze komen erachter dat thuiswerken nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Ellebogen op de knietjes

  Jan 31 2020

  In deze aflevering is Rotown directeur Minke Weeda te gast over o.a. Floor en Henk, thematische DJ sets, programmeurs vs. boekers en prijzen, prijzen, prijzen! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Stokpraatjes LIVE

  Jan 20 2020

  LIVE vanaf Noorderslag met Floris Janssen (8ball) en Sytse Wils (TivoliVredenburg) als gasten. Met het onderwerp 'integriteit in de muziekbizz: is dat er eigenlijk wel?' See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Clash of the Coverbands

  Jan 09 2020

  In deze aflevering is Willem Venema te gast met een gesprek over o.a. tributebands, headliners, Herman Brood en gebrekkige security. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • ken Tom sing?

  Dec 18 2019

  In deze aflevering is Cedric Muyres te gast over o.a. de sleutelhanger van Bassie, VIP tickets, de opwarming van planeet Pluto en de biefstuk van Tom Waits. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Rolling tones and I

  Nov 20 2019

  Gideon Karting (Mojo) en John van Luijn (Melkweg) nemen op droogkomische, luchtige maar zeker ook serieuze wijze de afgelopen en komende weken in het live-muziek-circuit onder de loep. Met als gast Stephan Maaskant over o.a. underplays in Rotterdam, het kleinkind van Huub, Russische feesten, The Rolling Stones en rode wodka uit Volendam. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Rage against the westmachine

  Nov 05 2019

  Gideon Karting (Mojo) en John van Luijn (Melkweg) nemen op droogkomische, luchtige maar zeker ook serieuze wijze de afgelopen en komende weken in het live-muziek-circuit onder de loep. Met als gast Maurice Spijker over o.a. ADE, Rage Against the Machine, Kanye West en 'drukte in November'. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.