PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Suzan & Freek, de podcast

Suzan & Freek bespreken wekelijks wat hen bezig houdt, beantwoorden vragen van luisteraars én sluiten iedere aflevering af met muziek.

Afleveringen

 • S03E03: E-readers, de gezamenlijke rekening en deelauto's

  Jun 23 2022

  Aflevering 3! Over het bestellen van gadgets die vervolgens direct worden ingenomen door je partner, over het dilemma 'sparen of leven' en nog veel meer (on)zin. Heb je een pittig dilemma voor ons? Stuur maar door :)

 • S03E02: Over in een stadion spelen, 30 worden, het interieur van ons huis en andere pittige dilemma's

  Jun 16 2022

 • S03E01: We zijn terug, even bijkletsen & terugblikken op de Ziggo Dome

  Jun 09 2022

  Jaaaa, we zijn terug met een nieuw seizoen! Even bijkletsen over het afgelopen jaar én natuurlijk terugblikken op onze shows in de Ziggo Dome. Veel luisterplezier & kom maar door met die vragen en/of dilemma's.

 • S02E08: De laatste van dit seizoen

  May 11 2021

  We zijn al weer aangekomen bij de laatste aflevering van dit seizoen. Met vandaag twee gasten: ene Suzan en Freek. En we spelen ook nog eens twee liedjes! Veel luisterplezier en tot snel..

 • S02E07: Nick & Simon & Suzan & Freek

  Apr 27 2021

  We hebben ze eindelijk weten te strikken: het een-na-leukste duo van Nederland! We hebben het in aflevering 7 over dingen waar je als duo tegenaan loopt, over hoe Nick op Ibiza genadeloos en zonder enige reden werd gevloerd door Freek, over optredens in de begindagen van Nick en Simon's carrière en vooral over heel veel onzin. Veel luisterplezier!

 • S02E06: de diepte in met Rolf Sanchez

  Apr 20 2021

  Aflevering 6 alweer, wat een line-up dit seizoen! Rolf Sanchez is bij ons op bezoek en we praten over hoe hij zijn vriendin leerde kennen, over succesvol zijn in Amerika, niet kunnen wáchten tot we weer mogen optreden en zijn allergrootste angst. We konden nog wel uren doorpraten, zo gezellig was het.. Veel luisterplezier!

 • S02E05: een goed gesprek met Guus Meeuwis

  Apr 13 2021

  Guus Meeuwis schuift aan voor een goed gesprek. In deze podcast praten we over bang zijn dat je je tekst gaat vergeten in een vol stadion, hoe (on)professioneel het er aan toe ging toe hij 26 jaar geleden doorbrak, over Groots Met Een Zachte G én over het heft in eigen handen nemen als artiest.

 • S02E04: Jim Bakkum bij ons op bezoek

  Apr 07 2021

  Een nieuwe aflevering met een hele leuke gast: Jim Bakkum is bij ons op bezoek. We kennen elkaar sinds 2016, maar er is nog meer dan genoeg om over te praten: in deze podcast hebben we het over hoe het was om in één klap wereldberoemd in Nederland te zijn na de finale van Idols in 2002, we hadden vooral héél veel vragen over hoe het is om te moeten zoenen in een film met iemand anders dan je partner en onder andere over de kracht van social media. Veel luisterplezier!

 • S02E03: bij Chantal Janzen op de koffie

  Mar 30 2021

  Nadat ze ons een tijdje geleden heeft geïnterviewd voor &C draaien we de rollen om en is het onze beurt om de vragen te stellen: in de derde aflevering van dit seizoen zijn we op bezoek bij Chantal Janzen. Veel luisterplezier!

 • S02E02: Kraantje Pappie over de vloer

  Mar 23 2021

  Het is tijd voor onze eerste gast van het tweede seizoen: Kraantje Pappie is bij ons op bezoek. We praten over zijn pasgeboren dochter, over onzeker zijn als artiest, je eigen koers proberen te varen, samenwerken met je partner én we blikken terug op een gezamenlijke schrijfsessie in de studio.

 • S02E01: Een nieuw seizoen & Goud

  Mar 17 2021

  Het is tijd voor de eerste aflevering van een nieuw seizoen van 'Suzan & Freek, de podcast'. We praten in de eerste aflevering over onze nieuwe single Goud, ons nieuwe huis, de Ziggo Dome én weer een aantal pittige dilemma's. Veel luisterplezier!

 • S01E08: bij Davina Michelle in de studio

  Dec 29 2020

  De laatste aflevering van dit seizoen alweer! In deze aflevering van 'Suzan & Freek, de podcast' zijn we op bezoek bij Davina Michelle en praten we over niet stil kunnen zitten, over hoe zij het jaar beleefd heeft én over samenwerken met je partner. En leuk nieuws: er komt een nieuw seizoen van 'Suzan & Freek, de podcast'. Groetjesss!

 • S01E07: Over verhuizen, vakanties en een internationale carrière

  Dec 22 2020

  De zevende aflevering van 'Suzan & Freek, de podcast' gaat over verhuizen, over onze vakanties, over een internationale carrière én we hebben een paar pittige dilemma's voor elkaar. Oja, we spelen ook nog twee liedjes.

 • S01E06: bij Sanne Hans aan de keukentafel

  Dec 15 2020

  We gaan op bezoek bij Sanne Hans (Miss Montreal) voor de zesde aflevering van 'Suzan & Freek, de podcast'. We praten over hoe het eraan toe ging achter de schermen bij Beste Zangers en over de balans vinden tussen werk en privé. Ook hebben we een nieuwtje: we zijn samen de studio in geweest en daar is een liedje uitgekomen!

 • S01E05: 2020 onder de loep

  Dec 08 2020

  In aflevering vijf van 'Suzan & Freek, de podcast' blikken we terug op 2020: wat zijn de móóie dingen die we mee willen nemen naar volgend jaar? Ook praten we over onze favoriete muziek uit 2020, weglopen uit de bioscoop en natuurlijk sluiten we weer af met muziek.

 • S01E04: Maan en Snelle schuiven aan

  Dec 02 2020

  Hoog bezoek in de vierde aflevering van 'Suzan & Freek, de podcast': Maan en Snelle schuiven aan. We praten aan de keukentafel over onze vriendschap, over hoe het is om ineens bekend te zijn, over onze gênantste momenten op het podium én over samenwerken in de toekomst.

 • S01E03: Hoe schrijf je een liedje?

  Nov 24 2020

  De derde aflevering van 'Suzan & Freek, de podcast' gaat over het schrijven van muziek. We praten over een nieuw album, laten een primeurtje horen én we hebben de allereerste demo van Blauwe Dag tevoorschijn gehaald.

 • S01E02: Laten we het eens over onze relatie hebben

  Nov 17 2020

  De tweede aflevering van 'Suzan & Freek, de podcast' gaat over onze relatie, over het (niet) gescheiden houden van werk en privé, over onze jeugd én natuurlijk over muziek.

 • S01E01: We beginnen een podcast

  Nov 09 2020

  In de eerste aflevering van 'Suzan & Freek, de podcast' praten we over waarom we deze podcast beginnen, over onzeker worden door social media, over de laatste aflevering van Beste Zangers én sluiten we af met muziek.