PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

TJVS podcast

Podcast by TJVsupporters Podcast

Afleveringen

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 19)

  Sep 18 2020

  De 19 etappe was de laatste etappe in lijn waar de knechten van Roglic hem uit de problemen moesten houden en dat bleek uiteindelijk geen probleem te zijn.... de aanvallers en de sprinters zorgden ervoor dat het geel van Roglic nooit in gevaar kwam en de ploeg eigenlijk nauwelijks wat hoefden te doen. Morgen de afsluitende tijdrit die gaat bepalen of het geel om de schouders van de Sloveen van Jumbo-Visma blijft.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 18)

  Sep 17 2020

  De 18e etappe was de laatste etappe in de Alpen en dus ook de laatste kans voor de mannen van het klassement achter Roglic om hem aan te vallen. Er waren wel wat pogingen maar Roglic en zijn mannen waren te sterk om in problemen te komen. De kansen op eindwinst worden met de dag groter en morgen is het nog een kwestie van overleven en dan mag Roglic het zaterdag zelf aanmaken.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 17)

  Sep 16 2020

  De koninginnenrit in de Tour was er een met een boeiende finale, eindelijk was het echt een duel man tegen man en won Lopez maar deed Roglic de beste zaken door 19 seconden uit te lopen op Pogacar. Jumbo-Visma deed het weer prima en eindigde zelfs met 3 man in de top 10. Morgen nog een zware Alpenetappe en dan gaat de tijdrit de beslissing brengen.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 16)

  Sep 15 2020

  In de 16e etappe spaarden de klassementsmannen hun energie voor de zware dag van morgen, een grote kopgroep mocht het uitmaken en Bora in de vorm van Kamna trok aan het langste eind. Bernal ging nogmaals flink achteruit, Pogacar deed nog eens een dappere poging om nog eens wat tijd terug te pakken op Roglic maar redde het ook niet en Carapaz heeft toch nog niet zijn Giro vorm... dit alles bespraken wij in de 16e editie van Noir et Jaune.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 15)

  Sep 13 2020

  Wat een etappe... wat gebeurde er niet. Bernal en Quintana zakken er doorheen... Jumbo-Visma rijdt indrukwekkend van start tot finish en alleen in de finale maken ze misschien een klein foutje. Uiteindelijk wordt de spanning tussen de overwinning alleen maar spannender door de 4 boniseconden die Pogacar wint op Roglic, morgen is het een rustdag en dus hebben wij alle tijd om de etappe te bespreken.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (Etappe 14)

  Sep 12 2020

  Het was een etappe die voor Jumbo-Visma vooral gericht was op het uit de problemen houden van het geel en dat deden ze met verve, het was vooral de strijd om het groen en tussen 2 ploegen die vochten om hun eerste etappezege, uiteindelijk liep de 3e er spreekwoordelijk mee heen. Morgen gaat het erom spannen... wie zijn er nu goed en wie zakken er doorheen. Kan Roglic toestaan op de Grand Colombier.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 13)

  Sep 11 2020

  Primoz Roglic deelt nogmaals een tikje uit, deze keer moest Bernal voor het eerst de Sloveen laten gaan, alleen Pogacar kon de man in het geel nog volgen. Wij bespraken de vorm van Roglic en Daan Olivier ging vast in op de etappe van zondag, hij beklom zelf de Grand Colombier en had daar geen al te beste herinneringen aan.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 12)

  Sep 10 2020

  De 12e etappe was een overgangsetappe richting de volgende bergetappes. TJV vond het wel goed zo en liet het werk om de kopgroep terug te pakken en om de strijd voor de etappezege aan andere ploegen. We bespraken de verschillende tactieken en keken vooral ook vooruit op de etappe voor morgen.... 4400 hoogtemeters, wie gaat daar uiteindelijk bovendrijven.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 11)

  Sep 09 2020

  De 11e etappe was eigenlijk best saai maar uiteindelijk was de sprint voldoende om een hele podcast mee te vullen... voorkwam de duw van Sagan een etappezege voor Wout van Aert of was die sowieso kansloos geweest, was de aankomst wel veilig genoeg en wat denken we van de etappe van morgen... alles komt voorbij in deze 11e editie van Noir et Jaune

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 10)

  Sep 08 2020

  De 10e etappe was op papier de ideale etappe voor waaiers en veel spektakel, helemaal zonder dat laatste was het niet... maar de bedenkers van deze etappe hadden waarschijnlijk op iets meer gehoopt. Ook Wout van Aert had er meer van verwacht en liet de sprint ook lopen, was dat de beste keuze of had hij gewoon een poging moeten wagen.... wij bespraken die opties. Verder ging Rahim in op de kritiek die de ploeg kreeg eind vorige week, er mocht wel eens wat tegengas gegeven worden.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 9)

  Sep 06 2020

  Eindelijk is het zover... Primoz Roglic veroverde het geel, hij werd dan misschien iets teleurstellend verslagen in de sprint maar het gewilde kleinood was eindelijk zijn deel. Hoe gaat de ploeg deze verdedigen en hebben ze dat geel niet te vroeg in handen en wat vinden we van het gedrag van het publiek vooral in de bergen. Dit alles bespraken we met Bram en oudrenner Daan Olivier.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 8)

  Sep 05 2020

  De dag van vandaag was net even iets anders wat we de afgelopen weken van Team Jumbo-Visma gezien hebben, Tom was minder... Kuss en Bennett stonden nog in de herstelstand van de dag van gisteren en uiteindelijk reed Roglic vooral om zijn positie te verdedigen. Maar de trui is nog steeds in zicht en wie de kopman is, is ook wel duidelijk. De komende weken gaat er nog veel geklommen worden.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 7)

  Sep 04 2020

  Weer slaat Wout van Aert toe en pakt alweer de 3e zege in de Tour, we hebben het natuurlijk over het berenwerk wat hij afleverde vandaag, maar ook over het verschil tussen de Alpen en de Pyrenee├źn met Daan Olivier... die daar een uitgesproken mening over heeft en wie wint de eerste etappe die er echt toe doet in de bergen...

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 6)

  Sep 03 2020

  De 6e etappe was op papier boeiender dan in werkelijkheid, zoals Thijs Zonneveld zei: ik vond het boek beter. Maar toch hebben wij nog wat puntjes gevonden om over te hebben, wie zien wij als de grote concurrenten voor het geel en waar is Sagan eigenlijk mee bezig. Dit en de etappe van morgen bespraken wij in Noir et Jaune

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 5)

  Sep 02 2020

  Wat een etappe.... eerst 140 km proberen wakker te blijven maar dan 40km vuurwerk. Een wereldprestatie van Wout van Aert, een WT ploeg die blundert en het geel kwijtraakt en een voorspelling proberen te maken van het koersverloop van morgen, het komt allemaal voorbij in de 5e editie van Noir et Jaune

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 4)

  Sep 01 2020

  Vandaag in de 4e etappe was het wel raak... Primoz Roglic won na een prima optreden van Wout van Aert en Sepp Kuss, de sprint bergop van de favorieten. We bespraken het werk van de ploeg, de aankomst en natuurlijk ook de kansen op winst voor Wout morgen... luister deze 4e speciale TDF podcast

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 3)

  Aug 31 2020

  Ondanks een saaie sprintetappe was er toch genoeg te bespreken, vooral de strijd om de bergprijs was een goed gesprek waard. Verder gaf Daan Olivier nog zijn visie op zaken als veiligheid, fietsen en zijn vriend Taco van der Hoorn... deze is ook echt weer het luisteren waard.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 2)

  Aug 30 2020

  De 2e etappe was minder gevaarlijk en spectaculair dan de 1e maar wel liet TJV weer zien dat ze een ploeg zijn die hun verantwoordelijkheid niet uit de weggaat... we zagen een sterke Gesink en Tom die iedereen even liet schrikken. We bespraken het allemaal in de 2e aflevering van Noir et Jaune.

 • Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVSupporters (etappe 1)

  Aug 29 2020

  De eerste aflevering van Noir et Jaune, met een terugblik op de 1e etappe en verder een kijkje naar de dag van morgen. De val van Bennett en de eventuele gevolgen daarvan en wat vinden we van de actie van Astana.

 • Intro Noir et Jaune: de Tourpodcast van TJVsupporters

  Aug 29 2020

  De intro voor de speciale Tourpodcast van TJVsupporters tijdens de Tour de France. Dagelijks na de etappes van de Tour rond een uur of 8

 • TJVS Podcast 9

  Aug 22 2020

  De afgelopen weken liet Jumbo-Visma zien dat ze goed uit de Corona crisis waren gekomen... ze waren de meest succesvolle worldtour ploeg met overwinningen van een briljante Wout, een magistrale Primoz, een fladderende Sepp en een verbijsterende George. Het was puur genieten. Maar ook was er die verschrikkelijke crash met Dylan... wij bespraken het allemaal en keker ook nog even vooruit op het NK. Het werd een boeiend gesprek....

 • TJVS Podcast 8

  Aug 21 2020

  Op 29 augustus begint een zeer boeiende en zware Tour de France, waar Team Jumbo-Visma 2 kanshebbers heeft op de overwinning. Tom Dumoulin en Primoz Roglic. Helaas viel Steven Kruijswijk uit met een blessure. Wij bespraken zijn gemis, de kansen voor de ploeg, het parcours, de concurrentie en gaven onze top 3 voor het podium... verder doen wij uit de doeken wat we gaan doen tijdens de Tour. Luister snel...

 • TJVS Podcast 7

  Jul 19 2020

  Nog een week en we gaan weer koersen... oa in Italie, Spanje, Polen en Tsjechie worden de komende weken de wielerkoersen weer hervat, maar we hebben het ook over de aankomende transfers en we hebben Ard Bierens de communicatiemanager van de ploeg wat vragen kunnen stellen over hoe de ploeg ervoor staat... en hoe gaan ze om met alle protocollen tov Corona. Het is een interessante podcast geworden...

 • TJVS podcast 6

  Jun 18 2020

  We gaan na het Coronatijdperk weer beginnen aan het herstart van het seizoen, koersen in Europa... de voorjaarsklassiekers worden najaarsklassiekers en de grote rondes volgen elkaar in sneltrein tempo op... wie gaan we waar zien van TJV, we hebben het allemaal besproken

 • TJVS Podcast 5

  Feb 26 2020

  Terugblik op de eerste koersen van 2020, de kopmannen van Team Jumbo-Visma, de komende koersen en alles wat er speelt rond het team

 • TJVS Podcast 4 deel 2

  Dec 21 2019

  Het 2e deel van de kick-off podcast van TJV-supporters voor 2020, terugblik op 2019 en vooruitkijken naar 2020, de klassiekers, de grote rondes en #samenwinnen

 • TJVS Podcast 4 deel 1

  Dec 21 2019

  De kick-off podcast van TJV-supporters voor 2020, terugblik op 2019 en vooruitkijken naar 2020, de klassiekers, de grote rondes en #samenwinnen

 • TJVS Podcast 3

  Jul 05 2019

  Oud TJV renner Daan Olivier schuift aan en praat over zijn carriere en verder kijken we terug op de recente wielwedstrijden en natuurlijk blikken we vooruit op de Tour de France, die op 6 juli begint.

 • TJVS Podcast 2

  Jun 09 2019

  We gaan terugkijken op de Giro en de Tour of California en ook natuurlijk vooruitkijken op de eerstkomende koersen.

 • TJVS Podcast 1

  May 04 2019

  TJVS Podcast 1 by TJVsupporters Podcast