PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Veel Saus

Stand-up comedian Edson Da Graça behandelt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Elke vrijdag hoor je zijn hot takes met als bijgerecht de laatste meningen van het volk.Productie: Dag en Nacht Media.

Afleveringen

 • #9 Rellen, Black Friday en positief nieuws

  Nov 25 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça behandelt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze week: de rellen van de afgelopen week, Black Friday en we zoeken op straat naar positief nieuws. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • #8 Slingerende formatiepapieren, coverster Hugo De Jonge en basisscholen als nieuwe brandhaarden

  Nov 18 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça behandelt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze week: Gert Jan Segers laat formatiedocumenten in de trein liggen, Hugo de Jonge op de cover van de LINDA en basisscholen als nieuwe brandhaarden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • #7 Een nieuwe lockdown & Pino en de Sint gevaccineerd

  Nov 11 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça behandelt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze week: Een nieuwe lockdown komt eraan, Pino en De Sint hebben een prikje en speelgoedwinkels worden strikt beveiligd.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • #6 Een nieuwe mijlpaal voor Nederland, doorgesnoven voetbalsupporters en balancerende bn'ers

  Nov 04 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça bespreekt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze keer: de nieuwe Quote 500, het aanhoudende voetbalgeweld en een nieuw entertainmentprogramma. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • #5 Nieuwe maatregelen, de break-up van Gordon en het ontslag van Koeman

  Oct 28 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça is terug en bespreekt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze keer: het ontslag van Koeman bij FC Barcelona, de break-up van Gordon en de persconferentie van aanstaande dinsdag.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • #4 Een nieuw format van John de Mol en Giel Beelen de tovenaar

  Oct 14 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça bespreekt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze keer: tovenaar Giel Beelen en een nieuw tv-format van John De Mol.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • #3 Stiefouderdag, de longontsteking van Mart Hoogkamer en Coming Out Day

  Oct 11 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça bespreekt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze keer praat hij je bij over Stiefouderdag, de longontsteking van Mart Hoogkamer en Coming Out Day.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • #2 Het frituurvetkartel, het inkomen van de koning en de storing bij Facebook

  Oct 07 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça bespreekt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze keer praat hij je bij over een frituurvetkartel (!) het inkomen van de koning en de storing bij Facebook.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • #1 Wopkes investering, Gordon naar Dubai en Parijs Roubaix

  Oct 05 2021

  Stand-up comedian Edson Da Graça bespreekt het allerbelangrijkste nieuws met veel saus. Deze keer: de investering in de brievenbusfirma van Wopke, het hondje van Gordon en de koers van afgelopen weekend.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Stand-up comedian Edson Da Graça hoor je elke vrijdag met Veel Saus!

  Oct 02 2021

  Luister vanaf deze week naar Veel Saus met Edson Da Graça! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.