PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Zender Obama Podcast

Amateurs en lady's! U staat even rechtstreeks in de verbinding met het keiharde podcastsignaal van de Zender Obama. In Hi-fi stereo, een klein regeltje RDS voor de tekstbeleving en een knuppeltje voor de smaakbeleving. Knisperend hoog en subtropisch laag! Helemaal, optimaal, magistraal en achtmaal verticaal. De Zender Obama met de plaat die u verstaat. Titom!

Afleveringen

 • BLOEMFONTEIN ZEGT: STEM NU!! 💪🏼🏴‍☠️🔥

  Jan 18 2022

  Nog  1  volle dag om je stem te laten horen. 😱 Een stem voor Zender Obama is een stem voor PIRATENMUZIEK!! STEM (bij Podcast op Zender Obama): www.radioring.nl ⬅️🚀 #zenderobama #wateensound #stem #titom #piraten

 • BELANGRIJK NIEUWS VAN MARK RUTTE: STEM OP ZENDER OBAMA! 🗳

  Jan 14 2022

  De rollen zijn omgedraaid! Zender Obama belt met het Torentje! Doe net als Mark en stem PIRAAT en geef massaal geluid tegen het Hilversums apparaat! STEM: ZENDER OBAMA!!  www.radioring.nl  TITOM! 

 • BREAKING: Mark Rutte past regeerakkoord aan op advies van de Zender Obama!

  Dec 17 2021

  Het regeerakkoord is net rond en op de valreep past 'winderige' Mark het aan op advies van het Outbreak Zender Team! Ook in deze aflevering: gele raadsels en onze Benny Telstar heeft een nieuwe viervoeter! 

 • ZENDER OBAMA = TERUG! En Mark Rutte breekt in!

  Dec 10 2021

  De whiskeys staan weer op de wattendoos! Het heeft lang genoeg geduurd, hij is terug! De Zender Obama met een onverwacht telefoontje van Mark Rutte die de vrijdagmiddagborrel aan het vieren is in het Torentje. 

 • BONUS: Bindend stemadvies van en voor de Zender Obama Podcast

  Jan 13 2021

  Heb je al gestemd? Radio Bloemfontijn nog niet, maar goed nieuws: het kan nog tot vrijdag. De Zender Obama Podcast is genomineerd voor de Gouden Podcast. "Een stem op Zender Obama is een stem voor piratenmuziek". Stem voor de zendpiraat, stem Nederlandstalig. Ga naar Radioring.nl en kies bij podcast voor 'Zender Obama Podcast'. "Zolang Bram Krikke nog niet genomineerd is maken we nog enige kans!" Bedankt ook namens de lady, die grenst aan hondsdolheid. Radioring.nl > Gouden Podcast > Zende...more

 • EINDEJAARSSPECIAL: Met Radio Bloemfontijn, het carbid van Benny Telstar en bakken met bier!

  Dec 25 2020

  De Zender staat nog maar net op vol vermogen of daar gaat de telefoon al: Jan, de Bloempot aan de lijn. En wat een geknal achter de studio van de Zender, wie kan dat zijn. Zender Obama laat de piek flink wapperen.  Een paar hele vette feestdagen! Titom!

 • Op vakantie met Zender Obama

  Jul 24 2020

  De lady is om een vracht vol boodschappen want het is Bouwvak! De Zender gaat samen met buurman John het Platenkanon en de lady's met de caravan on tour! De ouwe pantybeuker Benny Telstar gaat natuurlijk ook mee, maar is -zoals gewoonlijk- liever lui dan moe.  En dan is daar natuurlijk weer de telefoonlijn met vandaag de onvolprezen Radio Bloemfontein die gek is op wat raadseltjes. 'Eens piraat, altijd piraat'. Titom!

 • Volop activiteit op de telefoonlijn van Zender Obama!

  Jul 17 2020

  Jolke laat een groot gat achter in het platenprogramma van Zender Obama. Maar niet getreurd want er wordt nog steeds volop gebeld naar de hotline van de Zender. Zo belt Loes,  de enige echte Radio Bloemfontein en die smeerlap van een Remco heeft het nummer ook gevonden! Je kunt linksom, rechtsom maar de Zender Obama zegt: Titom!

 • Jolke, de eindbaas der eindbazen is niet meer :(

  Jul 10 2020

  We beginnen de uitzending met triest nieuws: er is maar éen baas en dat is de kroegbaas. En de eindbaas van al die bazen is overleden: Jolke. Het verhaal was nog lang niet af. Bedankt voor alle wijze lessen en we drinken er één op. Titom! Life goes on en zo gaat de Zender Obama ook door, luister maar mee!

 • Over Lady's gesproken...

  Jul 03 2020

  De Zender zit weer lekker pikant aan de drie meter band. Maar de Zender Obama zat ook in de Knallende Knuppel en daar ging het alweer snel over de lady's: De kater is tijdelijk, de verhalen voor altijd. En dan is daar natuurlijk de telefoon: Jollie Jolke zat weer aan het goud gele infuus. Bis nächstes mal!

 • Een paar raadseltjes voor Jolke

  Jun 26 2020

  Het is weer zover: John het Platenkanon, de buurman, de oud ijzerboer moest weer op de bank slapen. Benny Telstar, de tarwebunzing, zat weer kogeltje lam bij Lamme Leo aan de Bar in de Knallende Knuppel en kwam daar tegen: Betsie, zal wel weer slecht aflopen.. En dan is daar natuurlijk Freddy Frituur, de man met het beste advies: alles op 180 graden. Oja, Jolke krijgt nog een paar raadseltjes voor de kiezen.

 • Mooie verhalen in de Knallende Knuppel met Barrie Brandslang

  May 30 2020

  Jahaaa het was weer raak in Café de Knallende Knuppel. Daar zat de enige echte Barrie Brandslang. Die heeft ook altijd mooie verhalen. Barrie zit aan de medicijnen, maar niet helemaal de juiste. Lúster maar met: het signaal van de Zender Obama, helemaal, magistraal, optimaal en achtmaal verticaal. Het is de Zender Obama met de plaat die u verstaat! Wat een Sound!

 • Benny heeft een handeltje en Buurman John wint de Lotto!

  May 30 2020

  Onze vriend Benny Telstar is onderweg in de Lada naar Groningen, mooi clandestien handeltje weer. Maar goed u weet het met Benny, kan nooit normaal gaan. En Buurman John wint de Lotto en weet daar wel raad mee. Ja, het gaat weer mooi op de Piratenboulevard.

 • Echte mannen hebben geen 'six-pack' die hebben ze al lang opgedronken

  May 30 2020

  De plaatjes zitten ook vandaag weer lekker pikant aan de drie meter band. Uiteraard is de vrouw weer onderweg in de Unimog naar de supermarkt voor de groene bakkies en het bruine fruit. John zat deze week alleen in het café, met twee blauwe ogen. Hoe kan dat nou weer? Zal wel weer aan de lady liggen...

 • Buurman John wil Dippie Dippie maar dat loopt anders

  May 30 2020

  Buurman John het Platenkanon heeft een teleurgestelde lady in huis. Want John heeft wel zin in Dippie Dippie, maar pakt dat niet altijd zo handig aan. Nou ja, dan maar 'lachen' in het vuistje. 

 • Met Benny in de Lada. En dat loopt net wat anders dan gepland...

  May 30 2020

  Zender Obama gaat in deze aflevering met Benny Telstar op pad,  u weet wel, de zoon van John het Platenkanon. Nou dan gebeurt er altijd wel wat. Benny heeft een nieuwe lada, die loopt mooi, maar Benny heeft nogal een bijzondere rijstijl...

 • Trailer Zender Obama Podcast - Abonneer je nu!

  Apr 10 2020

  Nederlands grootste etherpiraat is hier én hij blijft! De belevenissen van de Zender Obama, de lady, buurman John het Platenkanon, Benny Telstar en de rest van de Piratenboulevard beluister je nu overal: in de Zender Obama Podcast! Abonneer je nu en mis geen seconde! Uiteraard in stereo en een klein regeltje RDS.

 • Freddy Frituur doet aan Olympische seks

  Jun 08 2018

  Het was weer feest op de Piratenboulevard, met name in het café, bij Lamme Leo en Marietje Grolsch. De grootste natnekken zaten weer aan het gele infuus: Bennie en Wim. Na afloop nog even met de pantybeukers langs Freddy Frituur. Doet Fred nog weleens dippie dippie?

 • Zon zee strand, een hoop vertier en de naad vol zand

  Jun 01 2018

  Nee nou wordt ie mooi, we hebben een nieuwe bewoner op de Piratenboulevard: Gerrit Rukwind. Maar goed, Gerrit kwam niet alleen, woont samen met de lady en heeft ook al de weg weten te vinden naar de Knallende Knuppel. Zal wel weer mooi gaan! Uiteraard komt Freddy Frituur en Benny Telstar ook weer voorbij. En zou er nog telefoon komen van Jolly Jolke? U hoort het bij Zendertje Obama!

 • Toetsen of examens kun je herhalen, feestjes niet!

  May 18 2018

  Ha stelletje pruimenpoetsers. De examens zijn weer aan de gang: Bennie Telstar zegt altijd toetsen of examens kun je herhalen, feestjes niet! De Zender draait ze weer achtmaal verticaal weg. De lady heeft de unimog weer aangeslinderd, voor de groene bakjes want we hebben een lang weekend! Lúster maar met, Titom! Oja, zou er nog telefoon komen van Jolke?

 • Liever de ruis van een piraat, dan het geluid van een commerciële plaat!

  May 04 2018

  Links, rechts: liever de ruis van een piraat dan het geluid van een commerciële plaat! Titom, d'r an met de lippe! De Zender staat weer op vol vermogen en het wordt weer een vochtig weekend: 'Het lekkerste sap komt bij Leo uit de tap!' Het gaat er weer mooi aan toe op de Piratenboulevard! O ja, wie belt er weer... Lúster maar met! 

 • Even bellen met Willem. Ja dé Willem! En wie belt er nog meer..

  Apr 27 2018

  Hallo! Test 1, 2! Daar is ie weer: de Zender Obama. Vandaag met een gepland belletje naar Willem, u weet wel dé Willem. Uiteraard kon ook Jolke het weer niet laten om er weer een slinger aan te geven. Jolke hing alweer flink aan het gele infuus, lekker lekker! Maar goed, het platenprogramma moet wel doorgaan!

 • Hatsiekiedeee, Jolke zit ook in de knallende knuppel: Lekker lekker!

  Apr 20 2018

  Mooie boel, de zender staat nog maar net aan en daar heb je Jolke: oeeehhh lekker lekker! Theo Turbo leeft alleen maar voor z'n Manta en de mannen in de knallende knuppel spreken tegenwoordig Russisch. Hoe zit dat? Lúster maar met, in kalm tempo!

 • De droom van elke vent: een vitrine vol groene knuppels en prik op het pierement

  Apr 12 2018

  Het keiharde signaal van de Zender Obama staat weer op vol vermogen. Een hoop geouwehoer op de Piratenboulevard: buurman John het platenkanon heeft nieuwe zomerkleding gehaald bij de kringloop, het was weer feest bij Lamme Leo met Marietje Grolsch en ook Freddy Frituur had het vet weer op vol vermogen.

 • De Zender Obama slingert 'm weer aan. Titom!

  Oct 13 2017

  Freddy Frituur is verliefd, des te vetter des te better! Veder gaat alles z'n gangetje op de piratenboulevard. Benny is weer werkloos en John het Platenkanon doet op z'n tijd nog dippie dippie. Titom!