PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Zijn wij woke? de podcast

Kâmil, Evi en Lisa , drie totaal verschillende mensen met als enige gemene deler, hun werkplek. Maar daar gaan ze het juist niet over hebben. Elke week bespreken zij aan de hand van stellingen hoe woke ze eigenlijk zijn. En wat is dan eigenlijk echt woke? Met deze drie uitgesproken meningen vind jij er altijd wel eentje die bij je past.

Afleveringen

 • S1E8 Televisie

  Aug 17 2021

  Het is alweer tijd voor de laatste aflevering van het eerste seizoen!  Wat vinden wij van de televisiewereld, en wat is onze favoriete guilty pleasure? We spillen graag de juice op dit luchtige onderwerp.

 • S1E7 Inclusiviteit

  Aug 10 2021

  Wat is inclusiviteit voor ons, is dat iets waar je altijd naartoe moet streven of denken wij lekker buiten de hokjes.  Dit alles bespreken Kâmil, Evi en Lisa in deze zevende aflevering van het eerste seizoen. 

 • S1E6 Mode

  Aug 03 2021

  Vandaag bespreken Kâmil, Lisa en Evi: mode. Kopen wij vintage, of shoppen wij liever gewoon regulier? Is het wel woke om alle trends achterna te gaan? Je komt er vandaag achter wat onze uitlopende meningen hierover zijn!

 • S1E5 Ziekte

  Jul 27 2021

  Hoe denken wij over de toenemende zorgkosten, is het persé woke als je goed met een ziekte kan omgaan en wat zijn onze meningen over de wet voltooid levenseinde? Kom daar achter in onze meest persoonlijke aflevering tot nu toe!

 • S1E4 Voeding

  Jul 20 2021

  Gaan we vol voor vlees of zijn we super vega/vegan? Gaan we voor een biologisch eitje of is het gewoon hoe goedkoper hoe beter? Zet je schrap voor een aflevering over voeding waar alle meningen je om de oren vliegen. Benieuwd wie hier echt woke is?!

 • S1E3 Geluk

  Jul 13 2021

  Geluk, een lekker breed begrip waar Kâmil, Lisa en Evi weer van links naar rechts vliegen. In deze derde aflevering ranken de drie elkaar weer op hoe woke zij zijn met betrekking tot geluk.

 • S1E2 Social media

  Jul 06 2021

  Een echt millennial thema, social media. Onmogelijk om het nog uit ons systeem te krijgen of zijn ze zo woke dat zij zich er volledig van af kunnen sluiten? Weer ontzettend veel stellingen en de uitkomst gaat je verrassen!

 • S1E1 Feminisme

  Jun 29 2021

  In deze eerste aflevering bespreken Kamil, Lisa en Evi aan de hand van stellingen het thema feminisme. Zijn de meiden echte feministen of komt Kamil net zo woke uit de stellingen? Je hoort het in de eerste aflevering feminisme van Zijn wij woke? de podcast.